پخش زنده
امروز: -
قشرهای مختلف مردم انگلیس که بیش از ۱۷ ماه است در اعتراض به نسل کشی فلسطینان در خیابانهای پایتخت و دیگر شهرهای انگلیس دست به تظاهرات کم نظیر زدهاند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ قشرهای مختلف مردم انگلیس که بیش از ۱۷ ماه است در اعتراض به نسل کشی فلسطینان در خیابانهای پایتخت و دیگر شهرهای انگلیس دست به تظاهرات کم نظیر زدهاند همزمان فشار فزایندهای به دولت و نمایندگان حوزه انتخابیهها برای پایان دادن به حمایتهای مستقیم و غیر مستقیم دولت این کشور از رژیم اسراییل وارد کردهاند.
شهروند انگلیسی در این باره میگوید: دولت ما به حمایت از اسرائیل و ارسال سلاح برای این رژیم ادامه میدهد. بحران فلسطین تازه آغاز نشده بلکه از روز نکبت در سال ۱۹۴۷ و با اشغالگری صهیونیستها آغاز شده است.
قتل بیش از ۵۱ هزار فلسطینی موج جهانی از خشم و انزجار از رژیم صهیونیستی و حامیانش ایجاد کرده که کار حامیان اسراییل راسخت ساخته، اما پشتوانه مردمی، موقعیت حامیان حقوق فلسطینیان را درمجلس به طور چشمگیری تقویت کرده است.
جرمی کوربین نماینده مستقل مجلس عوام انگلیس در این باره میگوید: در پشتیبانیهای نظامی از ارتش اسراییل قرا است چه اتفاقی بیافتد؟ ایا ارسال قطعات هواپماهای اف ۳۵ به اسراییل که از آن برای بمباران غزه و کشتار مردم فلسطین استفاده میشود متوقف خواهد شد؟ ممکن است دولت توضیح دهد که از پایگاههای نظامی ما درکشور در قبرس برای چه کارهایی استفاده میشود و چرا شمار پروازهای ما از قبرس به اسراییل افزایش پیدا کرده است آیا از این راه داریم به اسراییل جنگ افزار انتقال میدهیم؟
اکنون نخستین بار دست کم ۳۷ نماینده مجلس نامه درخواست تحقیق مستقل و رسمی و تشکیل کمیته حقیقت یاب درباره نقش دولت انگلیس در نسل کشی فلسطینیان را امضا کردند. نامهای که جرمی کوربین سیاستمدار کهنه کار و حامی حقوق فلسطینیان آن را تهیه کرده است.
جرمی کوربین سیاستمدار کهنه کار انگلیسی در تظاهرات حمایت از حقوق فلسطینیان میگوید: خواست ما از دولت ما، از دولت بریتانیا این است که ارسال جنگ افزار به اسراییل را متوقف و برای آتش بس در غزه و خروج اسراییل از سرزمین فلسطینیان تلاش کند.
به تازگی نیز بیش از هفتاد نماینده مجلس ممانعت رژیم اسراییل از ورد دو نماینده مجلس انگلیس به سرزمینهای اشغالی و کرانه باختری را به منظور بررسی وضعیت فلسطینیان محکوم کردند و پیگیری آن را خواستار شدند.
سارا اوون نماینده مجلس انگلیس میگوید: موجب ناراحتی است که اسراییل با خیالی آسوده به هر اقدامی دست میزند و هیچ قانون بین المللی را رعایت نمیکند. اسراییل با حمایت دولت آمریکا به بمباران بیمارستان ها، مدارس، کشتار امدادگران و هزاران شهروند غیر نظامی فلسطینی مشغول است و اکنون حتی از ورود نمایندگان پارلمان بریتانیا هم جلوگیری میکند.
نتایج همه نظر سنجیها درباره فجایع غزه از مخالفت بیش از هفتاد درصدی مردم انگلیس با رویکرد دولت در حمایت از نسل کشی فلسطینیان حکایت دارد، موضوعی که فشار افکار عمومی و مردم حوزههای انتخابیه بر نمایندگان را افزایش داده است.
یوآن یانگ نماینده مجلس انگلیس که به همراه هیئت پارلمانی انگلیس از ورودش به سرزمینهای اشغالی جلوگیری شده است در مجلس میگوید: جنگ در غزه و خشونت در کرانه باختری به یکی از مهمترین موضوعاتی تبدیل شده که موکلانم تلاش برای توقف آن و برقراری صلح را از من میخواهند و من برای پیگیری مطالبات آنها به هیئتی پیوستم که به کرانه باختری سفر کرده بود.
تظاهرات بیش از ۱۷ ماهه قشرهای مختلف مردم انگلیس علیه رویکرد دولت این کشور در قبال نسل کشی فلسطینیان و بی توجهی به آن مشروعیت دولت انگلیس را نزد افکار عمومی ضعیف کرده است.
یک خانم جوان که در تظاهرات ضد صهیونیستی در لندن حضور یافته میگوید: مامردم ساکت نخواهیم ماند. این مردم مصمماند تا آزادی فلسطین به تظاهرات خود ادامه دهند. فعالان صلح طلب تا پایان رژیم صهیونیست و نسل کش اسراییل از پا نخواهند نشست.
حامیان حقوق فلسطینان در انگلیس میگویند بی عملی در برابر نسل کشی فلسطینیان خود جنایتی دیگر است، سکوت رسمی دولت انگلیس در قبال جنایات اسراییل فریاد خشم مردم را بلندتر کرده است.
مردم و شماری از نمایندگان مجلس انگلیس میپرسند اکنون که بیش از ۵۱ هزار نفر از جمله نزدیک ۱۶ هزار کودک فلسطینی به قتل رسیدند و بیش از ۳۳ هزار کودک هم زخمی یا دچار نقص عضو شدند، ارزشها و ادعاهای حقوق بشری دولتهای غربی، کجا پنهان شدهاند؟
اکنون حامیان حقوق فلسطینیان به تاکید میگویند در این شرایط بر محاکمه و مجازات عامران، عاملان و حامیان نسل کشی فلسطینیان و نیز آزادی کل سرزمینهای اشغالی فلسطینیان متمرکز خواهند شد.