بررسی سه دهه فعالیت شبکه رادیویی قرآن
مدیر شبکه رادیویی قرآن با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما سه دهه فعالیت این شبکه را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، محمد حسین محمد زاده گفت: یکی از مهمترین ویژگی های شبکه رادیویی قرآن ذخیره بزرگ از ناب ترین تلاوت های قاریان جهان اسلام است .
وی افزود : این شبکه هم اکنون 20 هزار قطعه تلاوت با بهترین کیفیت ها را از قاریان در اختیار دارد .
محمد زاده با اشاره به تاسیس این شبکه رادیویی در سال 1362 گفت : این شبکه رادیویی در آغاز با سه ساعت فعالیت در روز کارش را آغاز کرد و هم اکنون به صورت 24 ساعته برنامه با موضوع قرآن پخش می کند .
وی افزود: بیشتر فعالیت های این شبکه در خصوص موضوعات آموزشی ، معارفی ، اطلاع رسانی و سبک زندگی قرآنی است .
محمد زاده افزود : رادیو قرآن شبکه تخصصی رادیویی است اما مخاطبان عام دارد و یکی از رویکردهای اصلی آن نیز تامین نیازهای مخاطب عام است .
وی گفت : این رادیو در دهه سوم فعالیتش طرح های فراگیر قرآنی مانند طرح آیه های زندگی را با هدف پرکردن اوقات فراغت جوانان ونوجوانان در دستور کار قرار داد.
محمد زاده افزود : با توجه به استقبال مخاطبان از برنامه های این شبکه رادیویی ، شبکه دوم رادیو قرآن با موضوع رادیو تلاوت نیز تاسیس شد.
وی با اشاره به استقبال مخاطبان از برنامه های این شبکه مانند جشنواره تلاوت من و برنامه نورباران گفت: روزانه درساعت های 11 و 16 از این شبکه رادیویی اخبار قرآنی پخش می شود.
محمد زاده با اشاره به فعالیت های این شبکه رادیویی در خصوص سبک زندگی افزود : حدود 5 سال است که طرح های تابستانی این شبکه با محوریت سبک زندگی قرآنی اجرا می شود و برخی از برنامه های پخش شده در این خصوص شامل آیه های زندگی و قرآن و زندگی است .
وی گفت: از ساعت 9 تا 10 نیز هر روز برنامه صدای زندگی با موضوع رویکرد وسبک زندگی قرآنی پخش می شود.
محمد زاده افزود: تاسیس شبکه های رادیویی آموزش قرآن و همچنین ترتیل و تفسیر از برنامه های آینده این شبکه است .
حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم (قاری قرآن) نیز در گفتگوی تلفنی با این برنامه گفت : رادیو قرآن فعالیت های خوبی در عرصه ترویج قرآن داشته است و باید در خصوص انگیزه سازی برای حفظ قرآن و همچنین شیوه های جدید حفظ و حفظ موضوعی قرآن بیشتر فعالیت کند.
منصور قصری زاده (قاری قرآن ) نیز در گفتگوی تلفنی با این برنامه با اشاره به فعالیت رسانه های مختلف گفت : رادیو قرآن می تواند با تولید و پخش برنامه های قرآنی در تحکیم اعتقادات جوانان موثر باشد و همچنین باید قرائت های آن با محتوا وکیفیت بهتر پخش شود .
همچنین سید مهدی سیف (استاد معارف قرآنی) نیز در گفتگوی تلفنی با این برنامه پیشنهاد کرد: آموزش عمومی قرآن برای همه آحاد جامعه در این شبکه رادیویی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.