• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۹۰۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

آغاز رقابت ۴۷۶ گروه در مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی فیرا ۲۰۲۵

نایب رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا گفت: دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران در قالب ۲۰ لیگ در حوزه‌های دانش آموزی و دانشجویی در سه گروه سنی برگزار می‌شود.

آغاز رقابت 476 گروه در مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی(فیرا)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای سروش صادق نژاد، نایب رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا گفت: دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران در قالب ۲۰ لیگ در حوزه‌های دانش آموزی و دانشجویی در سه گروه سنی زیر ۱۴، ۱۴ تا ۱۸ و ۱۸ سال به بالا شامل دانشجویان و فارغ التحصیلان برگزار می‌شود.

صادق نژاد در نشست خبری دوزادهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران افزود: فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا) از سال ۱۹۹۶ فعالیت خود را آغاز کرد و امسال در آستانه سی امین سالگرد فعالیتش در دنیاست، این فدراسیون هدفش را تمرکز بر زیست بوم رباتیک و هوش مصنوعی در دنیا ترویج آن فضای آموزشی و در نهایت مهارت افزایی در نسل جوان قرار داد تا بتواند به تربیت منابع انسانی ماهر کمک کند تا نیاز‌های تخصصی خودش را دننبال کند.

رئیس کمیته ایران فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا با بیان اینکه ۴۵ کشور از قاره‌های مختلف عضو این فدراسیون هستند گفت: این فدراسیون همه ساله یک رقابت بین المللی را با حضور کشور‌های عضو برگزار می‌کند که امسال قرار است سی امین دوره مسابقات جهانی در کشور کره جنوبی برگزار شود.

صادق نژاد افزود: به منظور شرکت در این مسابقه بین المللی، همه کشور‌های عضو سالانه مسابقه‌ای منطقه‌ای برگزار می‌کنند که دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی ایران نیز از امروز ۲۶ تا ۲۹ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود و برگزیدگان این رقابت‌ها به رقابت‌های جهانی فیرا ۲۰۲۵ راه می‌یابند.

وی افزود: اهداف کلان فدراسیون را اگر بخواهیم در نظر بگیریم در وهله اول به دنبال مهارت افزایی و ترویج فعالیت‌های رباتیک و هوش مصنوعی در کشور‌های عضو هستیم و توسعه همکاری‌های بین المللی را می‌تواند شکل دهد که در نهایت می‌تواند منجر به تولیدات اقتصاد دانش بنیان شود.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اهداف این فدراسیون توسعه زیست بوم فناوری و پیوند مدارس و دانشگاه با صنعت است گفت: اکنون رقابت دنیا بر سر مهارت است و این رقابت بدون داشتن منابع انسانی متخصص شکل نمی‌گیرد، منابع انسانی متخصص از دوران دانشگاه شکل نمی‌گیرند و نمی‌توانند به تبحر مورد نظر برسند و ما نیازمند این هستیم که نگاه آموزشی مان را به سنین کودک و نوجوان ببریم و از سنین کودکی و نوجوانی به دنبال توسعه زیرساخت‌های آموزشی، تولید محتوای آموزشی استاندارد و تخصصی گرایی در حوزه آموزش باشیم و در کنار کشف استعداد‌ها و هدایت کودکان و نوجوانان می‌توانیم امیدوار باشیم نیروی انسانی مورد نیاز ما شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه سعی می‌کنیم با همکاری‌های کشوری، نقش زیر ساختی را ایجاد کنیم، ما بستر تخصصی زیر ساختی در فضای رباتیک و هوش مصنوعی هستیم گفت: کانون علوم و فنون فناوری‌های نوین ایران که به تازگی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفته، به عنوان یکی از بازوی‌های اصلی آموزش نیروی انسانی می‌تواند نقش کلیدی داشته باشد و امیدواریم بتوانیم با همکاری این کانون، به خوبی بتوانیم به جامعه هدف بهره برداری لازم را برسانیم.

دوازدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک و هوش مصنوعی فیراکاپ آزاد ایران در قالب ۲۰ لیگ در حوزه‌های دانش آموزی و دانشجویی و در سه گروه سنی زیر ۱۴، ۱۴ تا ۱۸، و ۱۸ سال به بالا شامل دانشجویان و فارغ التحصیلان برگزار می‌شود.

وی افزود: تیم‌ها با توجه به دانش، تخصص و تجربه‌ای که دارند در لیگ‌های مختلف شرکت می‌کنند و در قالب لیگ‌های مختلف ربات‌های پرنده ربات‌های صنعتی و چالشی، و بخش ویژه کودکان و نوجوانان تیم‌ها حاضر می‌شوند.

وی با بیان اینکه امسال شاهد رقابت ۴۷۶ تیم هستیم که نشان از پنج برابر شدن تعداد شرکت کنندگان در هر دو بخش هستیم گفت: شرکت کنندگان ایرانی از ۱۶ استان حضور پیدا کرده‌اند و از کشور‌های خارجی هم به صورت حضوری و مجازی از کشور‌های ترکیه روسیه کانادا، مالزی افغانستان در این رقابت‌ها در این مسابقات حضور دارند و در دو روز اول به رقابت‌های مقدماتی می‌پردازند، روز سوم مسابقات نیمه نهایی و جمعه رقابت‌های نهایی برگزار می‌شود و رتبه آوران اول تا سوم هر لیگ معرفی می‌شوند.

این رقابت‌ها بهانه‌ای برای ترویج موضوع تخصصی فناوری‌های نوپدیدی مثل رباتیک و هوش مصنوعی است تا در جامعه و حاکمیت شکل بگیرد، همچنین بستر مناسبی برای گردهمایی متخصصان این حوزه است که آخرین دستاورد‌های خود را با هم به اشتراک می‌گذارند.

وی با بیان اینکه در صدد این هستیم که برنامه‌های مختلف تخصصی را در زمینه هوش مصنوعی برای مخاطبان بزرگسال برگزار کنیم گفت: برنامه داریم در سالی که به نام سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده، سرمایه گذاران را مجاب کنیم که در این فضای بکرکه آینده دنیا در آن جهت است، سرمایه گذاری کنند. تا بتوانیم به فضای صادراتی و ارز آوری برسیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)