• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۸۴۹۹
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سرلشکر سلامی:

اگر دشمن تهدید کند، برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خطاب به مقامات آمریکایی گفت: اولویت ما تعقیب و حل مسئله به شکل عادلانه به دور از فضای تهدید در مسیر دیپلماسی است اما اگر تهدید کنید بدانید ما برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم.

*** دشمن اگر دست از پا خطا کند درهای جهنم را به روی او خواهیم گشود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرلشکر حسین سلامی عصر امروز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در مراسم گرامیداشت اولین سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت و سیدالشهدای خدمت، خادم الرضا شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حرم مطهر رضوی، با بیان اینکه مسیرهای سختی را پشت سر گذاشته‌ایم و با همه دشمنان کوچک و بزرگ در آزمون‌های بزرگی وارد شده‌ایم، اظهار کرد: به مقامات صهیونیسم و ایالات متحده آمریکا، هشدار می دهم؛ ما برای شما تدارک وسیعی دیده‌ایم اگر اشتباه کنید بلایی به سرتان خواهیم آورد که وعده‌های صادق ۱ و ۲ را کاملا فراموش کنید.

برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم
وی با اشاره به پاسخ کوبنده انصارلله یمن، خطاب به رژیم صهیونیستی، گفت: شما نتوانستید اصابت یک موشک از انصارالله قهرمان یمن را در فرودگاهتان تحمل کنید چگونه می‌توانید صدها و هزاران موشک را تحمل کنید.


فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ادامه داد: اما در مورد مقامات آمریکایی یک سخن داریم و آن این است؛ خوب بدانید اولویت ما تعقیب و حل مسئله به شکل عادلانه به دور از فضای تهدید در مسیر دیپلماسی است اما اگر تهدید کنید بدانید ما برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم.

ملت ایران از منافع خویش دست نخواهد کشید
سردار سلامی با اشاره به تهدیدها و تحریم‌های دشمنان، گفت: دشمنان با تهدید و تحریم‌های جدید خود را بدعهد و نامطمئن نشان داده‌اند اما این را بدانند اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران داوطلبانه و با اراده سیاسی خود به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و آن را از دکترین دفاعی خود حذف نموده است؛ این یک ما به ازای قدرتمند دارد که بسیار بیش از لغو تحریم‌ها شایسته تحسین است؛ و آن اینکه ملت بزرگ ایران از منافع حیاتی خویش دست نخواهند کشید.

وی ادامه داد: متاسفانه این روزها نخست وزیر رژیم صهیونیستی روی ذهن مقامات آمریکایی کار می‌کند تا آمریکا را دوباره به یک جنگ بی‌پایان در خاورمیانه بکشد در حالی که آمریکا تجربه تلخی از مداخلات خود در خاورمیانه دارد.

برای هر سناریویی آماده هستیم
سرلشکر سلامی افزود: آمریکا می‌داند که جنگ نتوانسته است هیچ یک از مسائلش را حل کند بلکه آمریکا را با یک ارتش خسته و فرسوده، با یک اقتصاد شکست خورده و با هزینه‌های چند تریلیون دلاری بدون هیچ دستاورد سیاسی در حاشیه سیاسی این منطقه قرار داده است.

وی تاکید کرد: مقامات آمریکا باید عاقل باشند و فریب فریبکاری‌های نخست وزیر تبهکار اسرائیل که می‌خواهد آمریکا را فدای منفعت شخصی خود کند نخورد و عاقلانه باید عمل کنند اما ما برای هر سناریویی آماده هستیم.

شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: شهید رئیسی خستگی ناپذیر و مردم دار بود و این خصلت ها او را به رئیس جمهوری در تراز یک نظام الهی تبدیل کرده بود.

سردار سلامی افزود: شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود. سختی کار او را از عبادت خداوند دور نمی‌کرد و عبادت خداوند او را از خدمت باز نمی‌داشت.

وی تصریح کرد: شهید رئیسی به همدردی، با مردم نشستن و کنار مردم بودن افتخار می‌کرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهید رئیسی در شرایط بسیارسختی مسئولیت دولت سیزدهم را برعهده گرفت. آن زمان، کرونا در جهان جولان می‌داد و رسانه‌های معاند تأکید داشتند که ریاست‌جمهوری او مقارن با سرمایه‌گذاری صفر، تشدید تحریم‌ها، انزوای مطلق ایران، قطع کامل صادرات و بحران‌های معیشتی است. خیلی‌ها می‌گفتند اگر او بیاید، فاصله‌های فرهنگی میان ملت و نظام بیشتر می‌شود. اینها همه گزاره‌هایی بود که وقتی این مرد بزرگ، سکان اجرایی کشور را به دست گرفت، با آن مواجه بود، اما خدا او را در تمام این ۳۳ ماه یاری کرد.

وی تأکید کرد: او متصل به ولایت بود. تصویر یک انسان مؤمن در شخصیت او متجلی بود آن زمان که میز جلسات بین‌المللی را ترک می‌کرد تا عبادت خدا را در اول وقت آن انجام دهد. گاهی اوقات، تاریخ با شهادت بعضی شخصیت‌ها نگاشته می‌شود. بعضی انسان‌ها سرچشمه بقا و جاودانگی ملت هستند و این شخصیت‌ها با وفات و شهادتشان، الگو‌های جاودانه برای ملت می‌شوند. من یقین دارم که شهید رئیسی و یاران او این‌چنین بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی هیئت داوران بخش معارفی مسابقه‌های سراسری قرآن اوقاف
هندبال بانوان قهرمانی جهان؛ شکست ایران مقابل سوئیس
هفته سیزدهم لیگ آزادگان؛ صف‌آرایی دو نماینده مازندران
تقویم روز و اوقات شرعی هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
توسعه عمرانی و رفع مشکلات زیرساختی، دستاورد سفر دولت به بوشهر
توزیع ۲۴ تن جو و ۲۰ تن سبوس بین ساربانان مانه
فعالیت ۱۵ مرکز رشد هوش مصنوعی و رباتیک در فارس
پیش بینی بارش پراکنده در استان‌های ساحلی دریای خزر
اعزام دانش آموزان ایجرودی به سفر معنوی راهیان نور
دولت خود را درخصوص وعده‌های مطرح‌شده مسئول می‌داند
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)