• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۵۸۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
قزوین » سیاسی

اندیشه و غیرت دینی در جان و روح جامعه باقی بماند

سید حسن خمینی نوه امام خمینی (ره) در جمع مردم خیارج بوئین زهرا گفت: امام خمینی (ره) هیچ‌گاه پیوند خود را با مستضعفان و محرومان جامعه قطع نکرد.

اندیشه و غیرت دینی در جان و روح جامعه باقی بماند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، تولیت حرم امام خمینی (ره) در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی در جمع مردم خیارج بوئین زهرا گفت: امام خمینی (ره) هیچ‌گاه پیوند خود را با مستضعفان و محرومان جامعه قطع نکرد و اگر امروز جمهوری اسلامی در برخی عرصه‌ها دچار آسیب شده، به‌دلیل آن است که برخی مسئولان ارتباط خود را با محرومان، روستاییان و توده‌های مردم از دست داده‌اند.
حجت الاسلام سید حسن خمینی گفت: هر زمان که این پیوند تقویت شده، کشور نیز در مسیر قدرت و پیشرفت قرار گرفته است و هر جا که ضعف دیده‌ایم، ناشی از آن بوده که فاصله‌ای میان مسئولان و مردم ایجاد شده است.
وی افزود: در هر دوره‌ای که قوی بوده‌ایم، به این دلیل بوده است که طبقه جدیدی جدای از مردم شکل نگرفته و مسئولان در کنار مردم بوده‌اند و این، از ویژگی‌های بارز امام بزرگوار بود و اگر کسی می‌خواهد امام خمینی را بشناسد، باید به آثار علمی او رجوع کند.
تولیت حرم امام خمینی (ره) اضافه کرد: ایشان فقیهی برجسته در تاریخ فقه اسلامی است، فیلسوفی بزرگ که شاگردانش امروز در شمار نامدارترین فیلسوفان معاصر ما قرار دارند و امام، عارفی عمیق بود و کتاب‌های عرفانی او حتی پیش از آثار فقهی‌اش منتشر شده‌اند.
حجت الاسلام سید حسن خمینی گفت: امام خمینی، فقه خود را وقف زندگی مردم کرده بود؛ و فلسفه را ابزاری برای عزت‌آفرینی ملت می‌دانست و تا آخرین لحظه زندگی‌اش، پیوند خود را با مردم حفظ کرد.
وی افزود: حتی امروز، اگر به سخنان امام گوش فرا دهیم، احساس می‌کنیم که با ساده‌ترین و صمیمی‌ترین زبان با توده‌های مردم سخن می‌گوید و آن روز‌ها در جماران یا قم، وقتی با مردم صحبت می‌کرد، مردم او را با جان و دل می‌شنیدند؛ چرا که کلامش برگرفته از جان بود و در دل‌ها می‌نشست.
تولیت حرم امام خمینی (ره) گفت: بسیاری از شما، یا خود از خانواده شهدا هستید، یا برادر یا فرزند شهید هستید و شهدای ما فقط با یک نگاه امام، راه خود را یافتید و همان‌گونه که در عصر پیامبر اسلام (ص) نیز کسانی بودند که با وجود فاصله مکانی زیاد، صدای پیام نبی خدا را شنیدند و دل سپردند.
حجت الاسلام سید حسن خمینی افزود: پیوند دین و مردم، رمز جاودانگی ماست و ما نباید بگذاریم این پیوند سست شود. شما نیز مسئول هستید؛ اگر ما لغزشی داشتیم، تذکر دهید و در روز‌های جنگ با اتکاء به همین دو رکن – مردم و دین – جنگید؛ در روز صلح با همان دو رکن صلح کرد؛ در مذاکره نیز با همین دو عنصر، از حقوق مردم باید کرد و در ایستادگی نیز به پشتوانه مردم و دین، مقاومت ورزید.
وی اضافه کرد: مردم، حقوق خود را می‌شناختند، چون امام این حق را به آنان شناسانده بود، همان‌گونه که رهبر انقلاب فرمودند: امام، روح و جان انقلاب اسلامی است و اگر امام را از جمهوری اسلامی جدا کنیم، چیزی جز یک جسد بی‌جان باقی نمی‌ماند.
تولیت حرم امام خمینی (ره) گفت: پیامبر اکرم (ص) را باید به‌عنوان نماد حقانیت، و امیرالمؤمنین علی (ع) را به‌عنوان مسیر و راه بشناسیم و اگر امروز امام حسین (ع) در جامعه ما زنده است، به این دلیل است که او یک پرچم است برای اینکه راه گم نشود و امام خمینی نیز پرچمی است برای هدایت مسیر ملت. او در میان ما نیست، اما هر یک از شما وظیفه دارید که برای عزت خود و آیندگان، به این دوگانه توجه داشته باشید.
سید حسن خمینی افزود: جمهوری اسلامی نباید از محرومان و مستضعفان جدا شود که این نظام برخاسته از طبقه محروم است و وظیفه‌اش محرومیت‌زدایی است و اگر دولتی یا برنامه‌ای، از رسیدگی به این وظیفه غافل شود، از مسیر امام فاصله گرفته است.
وی افزود: از سوی دیگر، باید مراقب باشیم که اندیشه دینی و غیرت دینی در جان و روح جامعه باقی بماند و نگذارید کسانی دین را در جامعه به سخره بگیرند.
تولیت حرم امام خمینی (ره) اضافه کرد: هیچ‌چیز جای علی (ع) و فرزندان او را برای ما نمی‌گیرد و اگر قرار است به عزت برسیم، تنها در سایه سیدالشهدا خواهد بود و مردم و خدا، دین و آرمان‌های الهی، جمهوری اسلامی و این روح زنده انقلاب، میراثی است که از امام برای ما به‌جا مانده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
شناسایی ۲ هزار و پانصد شهید دوران اسارت در کشور
کشف ۹ دستگاه ماینر قاچاق در مراغه
خارج از گود؛ داستان فحاشی برخی هواداران پرسپولیس به استقلال و احضار به کمیته اخلاق
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و دوم آبان به افق آبادان و خرمشهر
طلای سرخ خراسان شمالی در مسیر دانش‌بنیان شدن
جاده اصلی مسیر بجنورد - اسفراین به شبکه همراه اول پیوست
افزایش پیش بینی پذیری تجارت با حذف بخشنامه‌ها
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیست و دوم آبان ۱۴۰۴)
حرکت تجارت خارجی به سمت تسهیل
برداشت چغندرقند از سطح بیش از ۲ هزار و ۱۵۳ هکتار مزارع خراسان‌شمالی
گزارش ایفما از موفقیت بانوان موی‌تای ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی ۲۰۲۵
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آبان
مشکل نظافت خانه کشتی سلماس
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه روح‌الله خالقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)