• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
سیاسی » دولت

تصویب ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای استان ایلام

رئیس جمهور در جمع‌بندی سفر دولت به استان ایلام، گفت: حدود ۲۰ هزار میلیارد از محل بودجه عمومی، ۱۰ هزار میلیارد تسهیلات بانکی و ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این سفر تصویب شد.

تصویب ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای استان ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز پنجشنبه در پایان سفر دولت به استان ایلام، در گفت‌وگویی تلویزیونی، در تبیین دستاورد‌های سفر دو روزه دولت به این استان، اظهار داشت: باید از صمیم قلب از مهمان‌نوازی مردم عزیز، غیور، با غیرت، مقاوم و در عین حال برخوردار از ظرفیت‌های بالای علمی در ایلام تشکر کنم. وجود این همه سرمایه انسانی در منطقه، نعمتی بزرگ است که خداوند به این سرزمین عطا کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به بررسی مشکلات موجود در استان، گفت: در نشست‌های مختلفی که پیش از سفر در تهران و در این دو روز در قالب شورای اداری و برنامه‌های میدانی برگزار شد، وزیران و مدیران ارشد دولت از نزدیک در شهرستان‌ها حضور یافتند، از طرح‌ها بازدید و در شورا‌های اداری شرکت کردند و در نشست‌های تخصصی با مدیران و مسئولان به تبادل نظر پرداختند.
 
پزشکیان با تشریح دستاورد‌های مالی و سرمایه‌گذاری این سفر، تأکید کرد: آنچه در شورای اداری نهایی شد، حاصل همین گفت‌و‌گو‌ها و بررسی‌های میدانی بود. نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل بودجه عمومی کشور برای توسعه بخش‌هایی مانند راه، نفت و گاز، گردشگری و سایر زیرساخت‌های سازمانی و اداری استان، اختصاص یافته است.
 
رئیس جمهور افزود: علاوه بر آن، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اجرای طرح‌های استان پیش‌بینی شده و همچنین ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر نیز از طریق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه‌های نفت، گاز و سایر بخش‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
 
پزشکیان، مجموع این اقدامات را نشانه عزم جدی دولت برای توسعه استان دانست و گفت: در مجموع بالای ۴۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری در استان ایلام به تصویب رسید و امضا شد که ان‌شاءالله با پیگیری و هم‌افزایی، به اجرا درخواهد آمد.
 
رئیس جمهور با اشاره به نشست‌های تخصصی برگزار شده با حضور کارشناسان، مدیران، نمایندگان مجلس، امام جمعه محترم، نماینده مجلس خبرگان و مسئولان استانی، اظهار داشت: در نتیجه این نشست‌ها، مقرر شد معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری به عنوان معین استانی، مسئولیت پیگیری مسائل استان را به‌ عهده گیرد.
 
پزشکیان با تأکید بر موضوعات اصلی این پیگیری‌ها، افزود: حوزه‌هایی چون نفت، گاز، راه، کشاورزی و آب، از جمله زمینه‌هایی هستند که فرصت‌های بسیار زیادی در آن‌ها برای استان ایلام وجود دارد و باید با جدیت دنبال شوند.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تصمیمات میدانی، قرار بر این شد که در تهران نیز نشستی تکمیلی تشکیل شود تا بتوانیم به‌صورت دقیق‌تر و با برنامه‌ریزی مشخص، از نعمت‌های خدادادی ایلام، بهره‌برداری و آن‌ها را به فرصت‌های عملی تبدیل کنیم.
 
پزشکیان در پایان این بخش از سخنان خود، تصریح کرد: هدف نهایی این تلاش‌ها، حل مشکلات مردم عزیز استان ایلام است و امیدواریم با سرعت و دقت، این مسیر را به نتیجه برسانیم.
 
رئیس جمهور در پاسخ به پرسش مجری درباره برنامه‌های دولت برای اتصال استان ایلام به شبکه ریلی کشور و ایجاد شرکت مستقل بهره‌برداری نفت و گاز غرب، با تأکید بر نگاه عدالت‌محور و توسعه‌گرای دولت، اظهار داشت: باید با دقت بنشینیم و بررسی کنیم که این طرح‌ها به چه شکل باید اجرایی شوند. اصل بر این است که توسعه ریلی را به‌عنوان یک محور جدی در برنامه‌ریزی‌های ملی بگنجانیم و در این مسیر، گفت‌و‌گو‌هایی نیز با کشور‌های مختلف از جمله چین و روسیه درباره سرمایه‌گذاری مشترک در حال انجام است.
 
پزشکیان با تأکید بر ضرورت پرهیز از شعارزدگی و وعده‌های بی‌سرانجام، خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم مثل گذشته فقط وعده بدهیم و پس از ۲۰ سال چیزی روی زمین نباشد. مصمم هستیم که این مسائل را با جدیت دنبال کنیم و اگر به جمع‌بندی لازم برسیم، با قدرت آن را اجرا خواهیم کرد.
 
رئیس جمهور با اشاره به انباشت مشکلات در سال‌های طولانی، تأکید کرد: این مسائل در یک یا دو سال قابل حل نیست، اما با عزم و اراده‌ای که در مردم، نمایندگان، مدیران، ائمه جمعه و نخبگان ایلامی دیدم، امیدوارم در مسیر رفع آن‌ها گام‌های جدی برداریم.
 
پزشکیان، همچنین گلایه خود را دوباره از نخبگان ایلامی اعلام کرد و گفت: در نشست به صراحت به آنان گفتم، چه کسی گفته است که شما باید در تهران بمانید؟ استان ایلام در همه حوزه‌ها از جمله پزشکی، اقتصاد، کشاورزی و صنعت، نخبگان برجسته‌ای دارد. باید برگردند و ما هم قول داده‌ایم از آنان حمایت کنیم.
 
رئیس جمهور در پایان این گفت‌و‌گو، ضمن قدردانی از صمیمیت، گذشت و وفاداری مردم ایلام، اظهار داشت: در این سفر کوتاه، جز محبت و باور به کشور از مردم ندیدم؛ با همین روحیه و انسجام، می‌توانیم برای کشور افتخار بیافرینیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)