• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۴۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸
صفحه نخست » عمومی

شمار شهدای غزه به ۱۸۹۸ نفر رسید /احتمال آتش بس جدید

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد شمار شهدا در حملات رژیم صهیونیستی به نوارغزه به هزار و هشتصد و نود و هشت نفر و شمار زخمی ها نیز به نه هزار و هشتصد و سی و هفت نفر رسیده است.

{$sepehr_old_video_54382}

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار ارتش نیروهای اشغالگر اعلام کردند، امروز چهل هدف را در مناطق مختلف نوار غزه بمباران کردند. در حمله هوایی صهیونیست ها به شمال منطقه القراره در خان یونس سه فلسطینی شهید و هفت تن دیگر مجروح شدند.همچنین جنگنده های اسرائیلی حملات متعددی به مناطق مختلف شمال شهر رفح انجام دادند. درحمله هوائی رژیم صهیونیستی به ساختمانی مسکونی در جبالیا در شمال نوار غزه نیز هشت فلسطینی زخمی شدند.
احتمال برقراری آتش بس جدید در غزه طی چند ساعت آینده
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: آمریکا امیدوار است طی چند ساعت آینده طرف های فلسطینی و اسرائیلی بر سر برقراری آتش بس جدید در غزه به توافق برسند.
شلیک 60 موشک به سوی اسرائیل 
شبکه تلویزیونی المیادین به نقل از منابع خبری ارتش اسرائیل گزارش داد: از صبح تا کنون شصت موشک به سوی اسرائیل شلیک شده است و ما از ساکنان درخواست کرده ایم در نزدیکی پناهگاه ها باقی بمانند.دیروز نیز گروه های مقاومت فلسطینی چند موشک به شهرهای بئرالسبع و عسقلان در فلسطین اشغالی شلیک کردند.
با پایان آتش بس، دستور بمباران غزه صادر شد
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و موشه یعلون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور بمباران مجدد غزه را صادر کردند.
سربازان و تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی صبح جمعه با نزدیک شدن به زمان پایان آتش بس 72 ساعته، نزدیک مرز فلسطین اشغالی و غزه مستقر شدند.
شبکه القدس گزارش داد جنگنده های رژیم صهیونیستی گروهی از غیرنظامیان را نزدیک برج الکرامه در شمال غرب غزه بمباران کردند که چند غیر نظامی زخمی شدند. توپخانه رژیم اشغالگر نیز شرق منطقه الزیتون در غزه را گلوله باران کرد. جنگنده های رژیم صهیونیستی بار دیگر به مناطق مرکزی نوار غزه حمله کردند. صهیونیستها زمینهای کشاورزی موازی مناطق المغازی و البریج را نیز در غزه بمباران کردند.
مقامات صهیونیست با متهم کردن حماس به شلیک 13 موشک به جنوب مناطق اشغالی، دستور داده اند پناهگاهها تا هشتاد کیلومتری نوارغزه بازگشایی شوند. این در حالی است که حماس ادعاهای اسرائیل را در خصوص اینکه بامداد امروز از غزه به فلسطین اشغالی موشک شلیک شده است رد کرد.گروه های فلسطینی تاکید کرده اند تا زمانیکه خواسته های فلسطینی ها برآورده نشود با تمدید آتش بس موافقت نخواهند کرد.
به گزارش شبکه الاقصی، سامی ابوزهری سخنگوی جنبش حماس گفت: رژیم اشغالگر قدس تعلل و وقت کشی می کند. این رژیم به هیچ یک از خواسته های فلسطینی پاسخ نداده و این مانع از تمدید آتش بس شده است. حماس این رژیم را مسئول همه پیامدهای این وضع می داند.از شروط حماس برای برقراری آتش بس می توان به لغو محاصره غزه، آزادی زندانیان فلسطینی و بازگشایی مرزها نام برد.سخنگوی گردانهای القسام هشدار داد آنچه در جنگ غزه نمایش دادیم، فقط بخش کوچکی از توان ما است و اگر رژیم اشغالگر با خواسته های ما موافقت نکند بهای آنرا خواهد پرداخت.
میانجیگران روز پنجشنبه بشدت در تلاش بودند مدت آتش بس میان اسرائیل و مبارزان فلسطینی در نوار غزه را تمدید کنند.شبکه المنار جمعه گزارش داد: وزارت امور خارجه مصر از حصول پیشرفت در مذاکرات قاهره در خصوص اعلام آتش بس در غزه خبر داد.مصر امروز از فلسطینی ها و اسرائیلی ها خواسته بود مذاکرات درباره برقرار آتش بس در نوار غزه را از سر بگیرند.
هزاران فلسطینی روز جمعه به سبب بیم از آغاز حملات ارتش اسرائیل درحال فرار از خانه های خود درشرق غزه هستند.راهپیمایی های گسترده ای در الخلیل، بیت لحم، جنین، نابلس و قدس در حمایت از نوارغزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی برگزار شد.
گزارشها از درگیری بین فلسطینی ها و نظامیان رژیم اشغالگر در منطقه باب الزاویه در مرکز شهر الخلیل خبر می دهد. دهها فلسطینی در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی در ورودی شمالی بیت لحم زخمی شدند.یگانی از ارتش رژیم اسرائیل امروز با گروهی از فلسطینیان معترض در منطقه بیرزیت نزدیک رام الله درگیر شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)