• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۷۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
بوشهر » اجتماعی

تأمین کالا‌های اساسی در استان بوشهر به‌صورت کامل انجام می‌شود

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: بررسی موجودی کالا‌های اساسی از ابتدای زنجیره تأمین از گمرکات، انبارها، عمده‌فروشی‌ها تا شبکه توزیع در استان انجام شده و مردم هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

تأمین کالا‌های اساسی در استان بوشهر به‌صورت کامل انجام می‌شود
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ابوالقاسم محمدزاده در بازدید از فروشگاه‌های عرضه کالا در سطح بوشهر، افزود: کالا‌های اساسی به‌طور مستمر و کافی در استان توزیع می‌شود و همکاران ما در جهاد کشاورزی، سازمان بنادر و گمرک، حوزه پشتیبانی و همچنین خانواده بزرگ اصناف با حدود ۸۰ هزار واحد صنفی در استان در حال تأمین کالا هستند.
وی ادامه داد: کالا‌هایی که تولید داخلی ندارند از طریق مبادی گمرکی کشور وارد می‌شوند و کالا‌های تولید داخل نیز از طریق واحد‌های تولیدی استان و کشور تأمین می‌شوند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت استان بوشهر با اشاره به برخی نگرانی‌ها درباره تأمین کالا‌های اساسی مانند روغن، شکر و برنج، گفت: بررسی‌ها نشان داد که مشکلاتی در حوزه ارزش افزوده تولید روغن وجود داشت که با همکاری دولت و مجلس این موضوع رفع شده است و در هفته جاری میزان ورودی روغن و شکر نسبت به هفته گذشته دو برابر شده است.
وی تأکید کرد: افزایش خرید‌های مردم ناشی از نگرانی‌ها بوده که با اقدامات فوری، کالا‌ها به سرعت جایگزین و روند تأمین به حالت عادی بازگشته است.
محمدزاده، افزود: تمامی دستگاه‌های متولی تنظیم بازار استان بر تأمین کالا چه از طریق واحد‌های تولید داخل و چه واردکنندگان متمرکز هستند؛ در استان بوشهر واردات کالا‌ها از طریق شناور‌های سنتی انجام می‌شود و دستور‌های لازم از سوی مسئولان کشوری و استانی صادر شده است تا شناور‌های تأمین‌کننده اقلام اساسی فعال باشند.
وی اظهار کرد: پشتیبانی کشور به‌خوبی پای کار است و مشکلات حمل‌ونقل با همکاری انجمن حمل‌ونقل، وزارت راه و شهرسازی و گمرکات حل شده است؛ بندر شهید رجایی به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر کشور، با هماهنگی استان‌ها، کالا‌ها را به‌طور منظم ترخیص می‌کند و واحد‌های تولیدی نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت بوشهر درباره تأخیر‌های هفته گذشته در تحویل روغن به کارخانه‌ها گفت: این تأخیر‌ها رفع شده و از روز دوشنبه بارگیری روغن افزایش یافته است.
وی درباره نگرانی مردم از افزایش قیمت کالا‌های اساسی، اظهار کرد: هیچ افزایش قیمتی در کالا‌های اساسی نخواهیم داشت و اقلام با قیمت‌های مصوب قبلی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد؛ مردم در صورت مشاهده افزایش قیمت می‌توانند با سامانه ۱۲۴ تماس گرفته تا موضوع بررسی و رسیدگی شود.
محمدزاده افزود: روند توزیع کالا به روال سابق ادامه دارد، قفسه فروشگاه‌ها پر از کالا است و جای هیچ نگرانی نیست.
وی درباره مشکلات سامانه نانینو نیز گفت: روز گذشته به دلیل اختلال در سامانه بانک سپه، سامانه نانینو دچار مشکل شده بود که این مسئله برطرف شده است؛ در حال حاضر مردم می‌توانند مانند گذشته از نانوایی‌ها خرید کنند و سهمیه آرد به صورت منظم توزیع می‌شود.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در پایان اظهار کرد: مشکل تأمین آرد حل شده و به تبع آن نگرانی‌ها درباره تهیه نان نیز برطرف شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«خون‌آورد» بازخوانی یک جلسه تاریخی در تاسوعای ۱۳۵۵
شاعران آیینی در سوگ حسین (ع)
کتاب «آه» روایتی از مقتل امام حسین (ع)
بسته کتاب‌های محرم
تدوین اهداف کلان حفاظت از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
گلستان در اشک و ماتم؛ طنین نوای یا حسین در شب عاشورا
روایت ۶۰ سال دلدادگی پیرغلام حسینی در الشتر
واکنش مردم کیش به حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم شب عاشورا
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
اتباع دستفروش از مترو و شهر طرد می شوند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
خوزستان، سوگوار شهید دشت کربلا در شب عاشورا
تاسوعا روز بزرگداشت شهادت اسوه ولایتمداری و ادب
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (علیه‌السلام) با حضور رهبر انقلاب
برپایی مراسم تعزیه‌خوانی با حضور جمعی از هنرمندان آیینی در شهر سوق
جای جای کهگیلویه و بویراحمد غرق در ماتم عزای حسین(ع)
جدول قطعی برق ۱۶ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
دلجویی فرمانده سپاه لرستان از خانواده های شهدای حمله رژیم صهیونی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
سانسور اصابت موشک‌های ایران به ۵ پایگاه نظامی «اسرائیل»
نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام شد
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد  (۱ نظر)