• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار با حضور معاون اول قوه قضاییه

وزیر دادگستری گفت: در شرایط فعلی پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار اولویت ماست.

هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار با حضور معاون اول قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست هماهنگی مسئولان و مدیران تنظیم بازار همزمان با هفته قوه قضاییه و با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری، مفتح قائم مقام وزیر صمت، فرهادی معاون وزیر دادگستری و رییس سازمان تعزیرات حکومتی، معاونین وزیر جهاد، رییس اتاق اصناف ایران و رئیس سازمان حمایت به میزبانی سازمان تعزیرات حکومتی برگزار شد.

امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در این نشست، جنایات رژیم جعلی اسراییل در حمله تجاوزکارانه به کشورمان را محکوم و شهادت تنی چند از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم بی‌گناه را تسلیت گفت.

رحیمی با گرامیداشت هفته قوه قضاییه و ادای احترام به مقام شامخ شهید مظلوم دکتر بهشتی و شهدای گرانقدر دستگاه قضایی، اظهار داشت: ملت ایران به فضل خداوند در برابر متجاوزین پیروز بوده و خواهد بود.

وزیر دادگستری، مهمترین موضوع در شرایط فعلی را حفظ آرامش مردم از طریق پایداری امنیت غذایی و ثبات بازار عنوان کرد.

وی بر ضرورت هم‌افزایی و تلاش ویژه دستگاه‌های اجرایی در ایجاد و حفظ امنیت غذایی پایدار تاکید کرد و افزود: اگرچه در روز اول بخاطر غافلگیری که اتفاق افتاد، شوکه شدیم، اما در حال حاضر ثبات خوبی در بازار ایجاد شده است.

وزیر دادگستری گفت: از مردم عزیز می‌خواهیم با توجه به شرایط جنگی، با آرامش، بدون عجله و به مقدار نیاز خرید کنند و خیالشان راحت باشد چرا که هر چه می‌خواهند در بازار هست.

حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه نیز در این نشست ملت ایران را یک جامعه ایمانی توصیف کردند که با صبر و توکل به خداوند در مسائل پیروز می‌شوند.

وی با اشاره به ضرورت حفظ آرامش افکار عمومی بر خدمت رسانی یکسان به مردم ایران اسلامی تاکید کرد و گفت: انبار‌ها هیچگونه کمبودی از نظر کالا‌های اساسی به ویژه گوشت، برنج و روغن ندارد، اما این منابع باید به گونه‌ای مدیریت شود که توزیع عادلانه صورت پذیرد.

معاون اول قوه قضاییه همچنین خواستار همکاری همه جانبه قوا، فارغ از هرگونه سلیقه و نگرش شد و افزود: بخشی از کالا‌ها از طریق واردات تامین می‌شود که در این زمینه وظیفه سنگینی برای تسریع در تامین و ترخیص کالا‌ها به عهده دستگاه‌های متولی از قبیل گمرک و بهداشت است.

حجت الاسلام خلیلی اظهار داشت: بخشی از کالای اساسی کشور در داخل تامین می‌شود و امروز به دلیل بار مسئولیت سنگینی که به عهده این قشر است باید با این افراد با احترام مضاعف و حمایت بی دریغ همراهی کنید.

علی فرهادی رییس سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این نشست و ضمن سخنانی، مهمترین وظیفه دستگاه‌های دولتی در این برهه را ایجاد آرامش از طریق نظارت و جلوگیری از تخلفات صنفی عنوان کرد و گفت: مصوبه سران قوا در جهت هم‌افزایی دستگاه‌ها با تعزیرات حکومتی برای برخورد با تخلفات صنفی در این شرایط، پشتوانه و حمایت بسیار مهمی است.

وی افزود: در شرایط جنگ، سرعت و شدت برخورد با کسانی که امنیت غذایی و آسایش روانی مردم را به خطر می‌اندازند بسیار مهم و کارساز است.

در این نشست که با حضور مجازی روسای کل دادگستری و مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد، راه‌های گسترش همکاری و هم‌افزایی برای بهبود ارایه خدمات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تبیین مسائل مهم ملی و بین المللی
دشمن صهیونیستی له شد و غرور رژیم مستکبر آمریکا شکست
تکیه هواداران فوتبال
تاسوعا روایت غیرت و بصیرت
برپایی عزای حسینی در آبادان و خرمشهر
ایمنی هیئت‌های مذهبی در رصد مستمر آتش‌نشانی اصفهان
یادی از امام جمعه فقید شهرستان رودسر
تاسوعا؛ آغاز عطشناک نهضت حسینی است
بقائی: جنگ تحمیلی اخیر تقسیم کار میان اسرائیل و آمریکا بود
مراسم تشییع دکتر «سیدمحمدباقر حجتی» فردا برگزار می‌شود
یک فوتی و ۴ مصدوم در محور سقز بانه
الزام دانشگاه‌ها به تامین اسکان استادان که منزلشان آسیب دیده است
نوبت عاشقی در بین مردمانی سبزاندیش و مهربان
شور حسینی در لرستان
فردا تاسوعا، روز تجلی وفا و حماسه
عزداری مردم به مناسبت محرم در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
پخت و توزیع غذای نذری به مناسبت محرم در یاسوج
مشکلات کارخانه آجر دهدشت رفع می‌شود
ملت ایران زیر بار زیاده‌خواهی غرب نمی‌رود
آتش‌سوزی در مجتمع نور درگهان قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)