• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ارائه خدمات برای تعیین دقیق خسارات وارد شده حملات رژیم صهیونیستی

مرکز وکلای قوه قضائیه برای تعیین دقیق خسارات وارده حملات رژیم صهیونیستی در بیش از ۱۵ رشته کارشناسی آماده ارائه خدمات معاضدتی است.

ارائه خدمات برای تعیین دقیق خسارات وارده حملات رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: مرکز وکلا باتوجه به آسیب‌های وارد شده به اماکن مسکونی و تجاری که دشمن صهیونی به مردم کشورمان وارد کرده است، آمادگی خود را در انجام کار کارشناسی رسمی برای قشر‌های مختلف مردم که در این شرایط از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند اعلام می‌دارد.

حسن عبدلیان پور گفت: مجموعه مرکز وکلا به عنوان نهاد ملی ارائه دهنده خدمات حقوقی، کارشناسی و مشاوره خانواده و به منظور صیانت از حقوق عامه در کنار سایر فعالیت‌ها از زمان آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور در پاسخ به مطالبات عمومی و همچنین درخواست‌های روسای دادگستری‌های کشور برای انجام خدمات کارشناسی واحد‌ها، تاسیسات اماکن آسیب دیده در چندین و چندین و چند رشته کارشناسی همانگونه که پیش از این نیز بیان شد در حال انجام خدمات معاضدتی است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در مورد آمادگی کامل مرکز در آغاز امر بازسازی خسارات ناشی ازحملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی گفت: باتوجه به آسیب‌های وارد شده به اماکن مسکونی و تجاری که توسط دشمن صهیونی به مردم عزیز کشورمان وارد شده است و از آنجا که مرکز به عنوان تنها نهاد ملی در امر حقوقی و کارشناسی محسوب می‌شود، آمادگی مجدد خود را در انجام کار کارشناسی رسمی برای مردم که در این شرایط از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند، اعلام می‌دارد و به صورت رایگان برآورد خسارات و ارجاع به مراجع ذی صلاح را در دستورکار قرار داده است.

عبدلیان پور افزود: با توجه به شرایط موجود و طرح موضوع آتش بس، پیام‌هایی را از سوی دادگستری‌های سراسر کشور داشته‌ایم که خواستار انجام امر کارشناسی در حوزه رسیدگی به تخریب‌های وارده برای اقشار ضعیف جامعه بوده‌اند؛ لذا با توجه به این شرایط مکاتبات سه گانه‌ای را در سطح ملی انجام داده‌ایم.

وی افزود: در نامه‌ای به دادگستری‌های سراسر کشور آمادگی مرکز را برای انجام کار کارشناسی در بیش از ۱۵ رشته تخصصی اعلام کردیم. مرکز وکلا آماده است ضمن هماهنگی با روسای دادگستری کل استان‌ها و طبق برنامه ریزی این عزیزان، پرونده‌های مربوط به خسارات وارده را به صورت رایگان برآورد و برای رسیدگی به مراجع مربوطه ارسال کند.

عبدلیان پور گفت: از سوی دیگر دستورالعملی را برای هیئت مدیره‌های کارشناسان مرکز در سراسر کشور ابلاغ کردیم تا با هماهنگی دادگستری‌های استان هرگونه درخواست کارشناسی پرونده خسارات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی را با قید فوریت و با بهره گیری از زبده‌ترین و با تجربه‌ترین کارشناسان استانی در دستورکار قرار دهند.

رئیس مرکز وکلا گفت: باتوجه به ضرورت خدمت رسانی سریع به جامعه و تعیین تکلیف خسارات وارده، گزارشی را از اقدام‌ها و ظرفیت‌های مرکز خدمت ریاست قوه قضاییه ارسال کردیم و اعلام کردیم که مرکز با تمامی توان نیروی انسانی و امکانات نرم افزاری و سخت افزاری خود آماده خدمت در خط مقدم رسیدگی به امورات مردم و کشور است.

عبدلیان پور همچنین با قدردانی از زحمات رسانه ملی و اصحاب رسانه در روز‌های گذشته گفت: حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی به ساختمان صدا و سیما که برخلاف تمامی موازین قانونی و بین المللی بود خساراتی را به بار آورد که نیاز به امر کارشناسی درحوزه برآورد خسارات داشت؛ لذا مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه باهماهنگی مسئولان مربوطه در ۱۰ رشته تخصصی کار کارشناسی را در دستور کار قرار داد و برای هر رشته ۳ کارشناس زبده مشخص کردیم که در حال بررسی و تعیین خسارات وارده برای ارسال به مراجع ذی‌صلاح هستند.

عبدلیان پور با بیان اینکه اکنون با بیش از ۱۵ رشته کارشناسی در حوزه تعیین خسارات وارده در حال ارائه خدمات هستیم گفت: پیشقدم در ارائه خدمات کارشناسی در تمامی مسائل مستحدثه هستیم، ورود به این موضوع هم از باب حقوق عامه که تکلیف قانونی و شرعی و هم از از باب نوع فعالیت مجموعه است لذا به صورت تخصصی می‌توانیم در این زمینه ارائه خدمات کنیم.

رئیس مرکز وکلا با بیان اینکه از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور مرکز وکلا با موضع گیری‌ها، پویش‌ها و انجام شکایات به نقض قوانین بین المللی فعالانه پای کار بوده است گفت: انجام دقیق و فنی بررسی موضوع خسارات وارده توسط کارشناس رسمی دادگستری، نه تنها به دقت و صحت در ارزیابی خسارات کمک می‌کند، بلکه فرآیند حقوقی را شفاف‌تر و مؤثرتر می‌سازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عزاداری هیئت علم کشان قمر بنی هاشم با بیش از 40 سال فعالیت در نهاوند
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های استان
پایان چشم انتظاری مردم محله کانی کوزله
عالم به ماتم تو حسینیه غم است
سوگواری محرم در اردبیل پایتخت مذهب تشیع ایران اسلامی
دیدار رئیس جمهور ایران با نخست وزیر پاکستان
میزبانی هتل‌داران در روز‌های سخت
تشییع پیکر شهید اکبر چگینی شهروند البرزی
مراسم عزاداری مرکز سالمندان حضرت علی ابن ابی‌طالب نیشابور
شب‌های محرم در استان ایلام
سنت اطعام عزاداران حسینی راهی برای اتصال خادمان به قافله کربلا در گلستان
عزاداری مردم مازندران در عزای سالار شهیدان 
بهره برداری از طرح توسعه ۳ بخش بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود
هلاکت ۱۷ تروریست در درگیری با نیرو‌های ارتش پاکستان
نظارت گروه‌های دامپزشکی بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورا
برگزاری یادواره شهدا در حسینه ای با قدمت ۴۵۰ ساله
امیر موسوی: در صورت تکرار خطای صهیونیست‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
بررسی اولویت‌های توسعه و اشتغال روستا‌های اردبیل در سفرِ معاونان رئیس جمهور
تاسوعای کربلا، وفاداری به رسم عباس
مدرسه ای در مسکن مهر گلپایگان مزین به نام سپهبد شهید سلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)