• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۳۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری

انجام بیش از ۱۶ هزار مترمربع عملیات اصلاح هندسی در معابر پایتخت

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران از انجام بیش از ۱۶ هزار مترمربع عملیات اصلاح هندسی در معابر شهری و بزرگراهی خبر داد و گفت: اجرای طرح‌های عملیات اصلاح هندسی، به افزایش ظرفیت معابر، کاهش تصادفات و ارتقای کیفیت تردد شهری کمک می‌کند.

انجام بیش از ۱۶ هزار مترمربع عملیات اصلاح هندسی در معابر پایتخت
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا اسفراینی‌نژاد گفت: در قالب طرح  عملیات اصلاح هندسی در معابر شهری و بزرگراهی، اقداماتی اساسی همچون احداث مسیر کندرو مجزا و استاندارد در ضلع شرقی بزرگراه باکری، در جهت شمال به جنوب، با هدف ایجاد دسترسی مستقیم و ایمن برای شهروندانی که قصد استفاده از مترو شهر زیبا را دارند و اصلاح تقاطع باکری ـ لاله و احداث دسترسی جدید به پهلوگاه موجود بدون تداخل با جریان اصلی بزرگراه اجرایی شد.
 
وی با بیان اینکه اجرای این طرح، جابه‌جایی سریع مسافرین مترو، بهره‌گیری بهینه از فضای پهلوگاه و کاهش توقف‌های ناایمن در مسیر‌های اصلی را محقق ساخته، تصریح کرد: این طرح، ضمن افزایش ایمنی، نقش مؤثری در ارتقای سطح خدمات حمل‌ونقل عمومی و ترکیبی در این منطقه ایفا می‌کند و از طرفی، تفکیک هوشمندانه جریان سواره‌رو اصلی و محلی، کاهش توقف‌های ناایمن در شریان‌های بزرگراهی و حمایت از حمل‌ونقل عمومی و اتصال مؤثر آن به زیرساخت معابر شهری از دیگر مزایای آن به‌شمار می‌رود.
 
آقای اسفراینی‌نژاد، انجام عملیات اصلاحات هندسی گسترده در خیابان‌های ثارالله و فردی واقع در بلوار خلیج فارس را از دیگر پروژه‌های انجام‌شده دانست و ادامه داد: این طرح با مساحت اجرایی بالغ بر ۱۰ هزار مترمربع، یکی از طرحهای شاخص اصلاح معابر در محدوده جنوب غربی پایتخت محسوب می‌شود.
 
وی همچنین از اقداماتی همچون احداث دوربرگردان‌های اصولی و ایمن به منظور تسهیل در گردش‌های ترافیکی، اجرای جدول‌کشی جدید با هدف هدایت روان‌آب‌ها و نظم‌بخشی به مرز سواره‌رو و پیاده‌رو و ایجاد نهر جدید با طراحی به‌روز برای بهبود زهکش شهری و جلوگیری از آب‌گرفتگی معابر خبر داد و گفت: این اصلاحات هندسی در محدوده‌ای که همواره با گره‌های ترافیکی و ضعف زیرساخت‌های عبور و مرور مواجه بود، توانسته به شکل مؤثر به افزایش ظرفیت معابر، کاهش تصادفات و ارتقای کیفیت تردد شهری کمک کند.
 
معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در بخشی از صحبت‌های خود به عملیات ایمن‌سازی سرجناغی‌ها در چندین محور اصلی از جمله بزرگراه‌های شهید زین‌الدین، شهید آیت‌الله صدر، بسیج، آزادگان، شهید صیاد شیرازی و آیت‌الله مدرس اشاره کرد و افزود: طرح ایمن‌سازی سرجناغی‌ها در بزرگراه‌های محدوده شرقی تهران با استفاده از رنگ سرد بازتابنده، نصب تجهیزات هشداردهنده مانند چشم‌گربه‌ای و کاشن‌تانک، از اقداماتی بود که در راستای ارتقای ایمنی معابر بزرگراهی و کاهش خطرات ناشی از نقاط تلاقی و انشعاب مسیر‌ها انجام شد.
 
به گفته وی با توجه به حجم بالای تردد در معابر شرقی پایتخت و افزایش نرخ تصادف در محدوده سرجناغی‌ها، این اقدام به عنوان یکی از اولویت‌های ایمنی در سال جاری مد نظر قرار گرفت که نتایجی مانند کاهش ریسک برخورد وسایل نقلیه در نقاط تلاقی رمپ‌ها و خطوط اصلی، افزایش ضریب هشدار بصری برای رانندگان در هنگام تغییر مسیر، بهبود نظم ترافیکی، ارتقای ایمنی شبانه مسیر‌ها و پیشگیری از وقوع تصادف‌های ناشی از تفکیک  نکردن مناسب نواحی هم‌گرا و واگرا را در بزرگراه‌های منطقه به دنبال داشته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴ هزار و ۲۸۹ دانش‌آموز نیازمند حمایت با اجرای طرح حامی در بوشهر
عطر شهدای اقتدار وطن در شرق پیچید
آموزش عملی کشاورزی در مزارع و باغات استان قم اجرا می‌شود
عزاداری با رنگ و بوی سنت
رونمایی تابلوی جدید حسن روح‌الامین
اتحاد رمز پیروزی ملت در بسته لشکر صادق
هشدار گرد و خاک، رگبار و رعد و برق تا ۶ روز آینده
۷۰ اسدآبادی از طریق مرکز فنی و حرفه‌ای جذب بازار شدند
انجام ۵۱۲ عملیات نفس‌گیر هلال احمر در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
دستگیری یک سوداگر مرگ در اهواز
صادرات ۴۰۷ هزار تن کالا به افغانستان، پاکستان، ترکیه، عراق و امارات
اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های مازندران
روایت مقاومت تهران
ابراز همدردی نخست‌وزیر پاکستان با ملت و دولت ایران در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونسیتی
ایستادگی ملت ایران با همدلی برابر تجاوز رژیم صهیونیستی
تعطیلی ادارات استان کرمان؛ فردا چهارشنبه
عزاداری مردم دارالمومنین همدان در رثای سالار شهیدان
پیام تسلیت سردار اسدی در پی شهادت سرداران نیکویی و نوذری
آموزش «مهارت‌های زندگی» به دختران کودک و نوجوان در حرم بانوی کرامت
امام جمعه بندرعباس؛ امر به معروف و نهی از منکر فلسفه تشکیل حکومت اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)