• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۶۵۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
سیاسی » دولت

توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست

رئیس جمهور گفت: اگر در کنار توانمندی‌ها و موشک‌های نیرو‌های مسلح که ابهت رژیم صهیونیستی را درهم شکستند، مردم با وحدت و انسجام پای کار و در میدان نبودند، موفقیت و پیروزی ما ممکن نبود.

توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه با حضور از پیش اعلام نشده در جمع وزیر و مدیران وزارت نفت از تلاش‌های مجموعه کارکنان و مدیران این وزارتخانه در مسیر ادامه خدمت‌رسانی در دوران جنگ و جلوگیری از بروز کمبود و مشکل در عرضه حامل‌های انرژی صمیمانه قدردانی کرد و اظهار داشت: این شما بودید که در کنار دیگر قشر‌های مردم با درک صحیح و درایت به‌هنگام، نقشه‌های دشمن را برای به هم ریختن کشور نقش بر آب کردید؛ اگر در کنار توانمندی‌ها و موشک‌های نیرو‌های مسلح که ابهت رژیم صهیونیستی را درهم شکستند، مردم با وحدت و انسجام پای کار و در میدان نبودند، موفقیت و پیروزی ما ممکن نبود.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شما در وزارت نفت ماموریت و مسئولیت سنگین و مهمی در زمینه ساماندهی عرصه تولید و مصرف انرژی در کشور بر عهده دارید، افزود: مهمترین مولفه و نیاز موفقیت هر طرح، برنامه و اقدامی برای ساماندهی تولید و مصرف انرژی، در اختیار داشتن داده‌های دقیق، به‌روز و کامل است و برای تهیه این داده‌ها، ارتباطات بین بخشی، باید ناظر به اهمیت موضوع ساماندهی بخش انرژی بیش از پیش تقویت شود.

آقای پزشکیان با تاکید بر اهمیت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت نفت تصریح کرد: افراد و مجموعه‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در عرصه مدیریت تولید و مصرف انرژی اعلام آمادگی و علاقه مندی کرده‌اند که باید برای جذب و استفاده از این پتانسیل فعالانه‌تر عمل کرد.

رئیس جمهور همچنین توسعه زیرساخت‌های تولید انرژی پاک به ویژه تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی را، اقدامی مکمل در زمینه مدیریت تولید و مصرف انرژی و نیز ایجاد صرفه برای حضور سرمایه‌گذاران در این عرصه عنوان کرد و گفت: گسترش نیروگاه‌های خورشیدی باعث کاهش نیاز به عرضه گاز و گازوئیل یارانه‌ای برای بخش تولید برق خواهد شد که این مسئله هم دست وزارت نفت را برای سرمایه‌گذاری باز می‌کند و هم باعث افزایش جذابیت برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهد شد.

آقای  پزشکیان از مسئولان وزارت نفت خواست با بررسی‌های دقیق و بهره‌گیری از همه تجارب موجود و نیز بهره‌گیری از نظرهای کارشناسان، راهکار‌های مدیریت بهینه عرصه تولید و به خصوص مصرف انرژی را تدوین و ارائه کنند و خاطرنشان کرد: در این مسیر همه فرصت‌ها، تهدید‌ها و احتمالات را نیز در نظر بگیرید و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید؛ امیدوارم زمستان امسال دیگر با مشکل کمبود انرژی مواجه نشویم.

رئیس جمهور با تشکر از گزارش‌های ارائه شده درباره اقدامات موفق انجام شده در زمینه کنترل قاچاق سوخت، مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری اظهار داشت: شریک شدن مجریان در سود حاصل از کنترل هدر رفت منابع از مسیر قاچاق، مصرف بی‌رویه و بهره‌وری پایین و نیز تعیین نظام پرداخت حقوق بر اساس عملکرد، دو اقدام مهمی هستند که می‌توانند باعث افزایش کیفیت و بهره‌وری نظام مدیریت و عملکرد مجموعه شوند.

آقای  پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در تلاش هستیم با پیشبرد مسیر دیپلماسی از تکرار جنگ و درگیری جلوگیری شود، افزود: جنگ به نفع هیچ‌کس نیست و هرگز برنده‌ای ندارد. تلاش می‌کنیم بر مبنای شعار و رویکرد دولت وفاق ملی، با انسجام داخلی و دوستی با همسایگان و دیگر کشور‌های جهان، مسیر صلح، آرامش و ثبات را به پیش ببریم؛ ما هرگز قلدری نکرده ایم و نمی‌کنیم، اما به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری هم نمی‌رویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش سوزی تریلر حامل سوخت در محور شوش به اهواز
تقویم روز اوقات شرعی گیلان، ۲۳ تیر ۱۴۰۴
تداوم روند واگذاری سایپا
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
نشست مجمع مشورتی بانوان آذربایجان شرقی با حضور استاندار
ارائه بسته‌های تخفیفی در جشنواره تابستانی کیش
تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قزوین کرج ۹ مصدوم برجای گذاشت
خلق آثار ماندگار موسیقایی هنرمندان انقلابی ایران
تداوم بارندگی و وزش باد در سمنان
کسب مدال طلای کشتی‌گیر لرستانی در مسابقات قهرمانی آسیا
آغاز فرایند جهش تحصیلی دانش آموزان در آذربایجان شرقی
تشکیل کمیته احیای حوزه علمیه برادران در شهرستان اردستان
چند خبر از گوشه و کنار استان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۴
افزایش ۲۰ درصدی پرداخت زکات در استان اصفهان
رئیس جمهور دستور تشکیل کارگروه ویژه مقابله با گرد و غبار را صادر کرد
اعلام آمادگی سازمان حج و زیارت برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
برگزاری نشست تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های حوزه ورزش در چهارمحال و بختیاری
پویش ایستاده برای ایران در لرستان
خبر‌های ورزشی بیست و دوم تیر ماه در سمنان
رئیس مجلس قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت
دو غافلگیری بزرگ، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
رژیم صهیونی به دنبال تجزیه ایران بود
بهره برداری دو روستا بازار در هرمزگان
پیگیری حقوقی جنایت دشمن صهیونی
خریداری برق سامانه‌های خورشیدی خانگی با قیمت‌های جذاب
بررسی پرونده جاسوسان و عناصر خودفروخته
جنایت جنگی از جرایم دشمن صهیونی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری
دفاع مردم از تمامیت ارضی، ضربه به نقشه صهیونیست‌ها بود
صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
ابلاغ ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان؛ تحولی ساختاری در مدیریت انرژی
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست
ممیوند، رحمانی و نوری به دیدار فینال راه یافتند
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)
به کارگیری اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)