پخش زنده
امروز: -
بر اساس اطلاعات آماری مراکز رژیم صهیونیستی برخی از افرادی که به خدمت فراخوانده میشوند خودکشی را به خدمت در ارتش ترجیح میدهند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، نه تظاهرات خانواده اسرای اسرائیلی و نه تظاهرات در چندین پایتخت کشورهای غربی علیه نسل کشی و نه انتقادات رهبران دنیا نتوانسته است بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را از ادامه جنگ در غزه بازدارد.
ولی وارد شدن خسارتهای پی درپی به ارتش وی یک رویکرد جدید به حساب میآید که وی را مجبور خواهد کرد از خواستههای افراطی خود از جمله نقشههای اشغال- که طبق این نقشه ۴۰ درصد از اراضی غزه تحت اشغال باقی میماند- و در انحصار گرفتن سازوکار ارائه کمکهای بشردوستانه با کمینهای مرگ، که آن را موسسه به اصطلاح کمکهای انسانی در غزه مدیریت میکند، بازدارد.
عملیاتهای مقاومت علیه ارتش اشغالگر رنگ جسورانهای به خود گرفته است و کمینهای مقاومت به صحنه درگیریهای ترکیبی تبدیل شده است. خسارتهای روز افزون، بسیاری از مقامات نظامی را برآن داشته است که بگویند دیگر در غزه چیزی نیست که بتوان انجام داد و بیشتر از این در غزه نمیتوان کاری انجام داد. با افزایش نیاز ارتش اشغالگر به سربازان، مسالهی به اصطلاح تمرد نیز میان نظامیان بیشتر شده است و آنها عملا از دستورات مافوق خود سرپیچی میکنند.
تمرد نظامیان، ایال زمیر رئیس ستاد ارتش اشغالگر را برآن داشت تا طرح تمدید مدت خدمت اجباری سربازان را که سه روز پیش تصویب شده بود به حالت تعلیق دربیاورد.
خسارتهایی که به ارتش اشغالگر وارد میشود یک عامل تعیین کننده دراین تمرد است تا جایی که بر اساس اطلاعات آماری مراکز رژیم صهیونیستی برخی از افرادی که به خدمت فراخوانده میشوند خودکشی را به خدمت در ارتش ترجیح میدهند.
سرباز ذخیره به اسم دان ارون به روزنامه یدیعوت آحارانوت گفت: فرسایش توان نظامیان در غزه به تدریج ارتش را به سمت نابودی و درنهایت به سمت فروپاشی پیش میبرد.