• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۷۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی،گردشگری ،صنایع دستی

بسته‌های حمایتی بانک مرکزی و تامین اجتماعی برای حوزه گردشگری

معاون اقتصادی بانک مرکزی از نهایی شدن بسته جامع تأمین مالی بنگاه‌های آسیب‌دیده در دفاع مقدس ۱۲روزه تا هفته آینده خبر داد و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز از بیمه هنرمندان و واگذاری بنگاه‌های گردشگری به مردم سخن گفت، گامی که در راستای ارتقای گردشگری ایران برداشته شد.

نهایی‌شدن بسته جامع مالی برای جبران خسارات جنگ ۱۲روزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نشستی با حضور مسئولان اقتصادی و تشکل‌های گردشگری کشور و بخش خصوصی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ، معاون اقتصادی بانک مرکزی از نهایی‌شدن بسته حمایتی ویژه بنگاه‌های گردشگری آسیب‌دیده در جنگ ۱۲روزه خبر داد و با اشاره به مسئولیت مستقیم بانک مرکزی در تدوین بسته حمایتی برای بازسازی بنگاه‌های گردشگری آسیب‌دیده، گفت: بر اساس مصوبه هیئت دولت، بانک مرکزی مکلف شد در مدت یک هفته و با همکاری سایر نهاد‌های اقتصادی، بسته جامع تأمین مالی برای این بنگاه‌ها را طراحی کند.

شیریجیان افزود : این بسته اکنون مراحل پایانی خود را طی می‌کند و ان‌شاءالله تا پایان هفته آینده در هیئت‌عالی بانک مرکزی به تصویب می‌رسد. 

وی با تأکید بر رویکرد حمایتی نظام بانکی کشور در شرایط حساس، افزود: این بسته شامل امهال تسهیلات، بخشودگی جرایم تسهیلات خرد، تسهیل در اعطای وام‌های جدید، تمدید مصوبات اعتباری و تسهیلات ویژه بنگاه‌های کوچک و متوسط است. بخشی از مفاد آن به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و اجرایی است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی ، ابزار‌های مالی زنجیره‌ای و مدل‌های نوآورانه تأمین سرمایه در گردش را راهبردی مؤثر برای ارتقاء ظرفیت مراکز اقامتی و هتل‌ها دانست و گفت : در سال جاری، نظام بانکی بیش از ۵۲۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی انجام داده که ۳۸ درصد آن به حوزه خدمات اختصاص یافته است. با سیاست‌گذاری هوشمندانه، انتظار می‌رود بخش قابل توجهی از این منابع در مسیر رونق صنعت گردشگری هدایت شود.

شیریجیان همچنین از افزایش مدت بازپرداخت فاینانس‌های ال‌سی از دو به سه ماه خبر داد و افزود : اعتبارات سررسیدشده از ۱۴ تیرماه به مدت دو ماه مشمول امهال خواهند شد؛ حتی اگر بنگاهی موفق به دریافت وام در مهلت مقرر نشده باشد، رکن اعتباری تا دو ماه تمدید خواهد شد.

معاون اقتصادی بانک مرکزی به اجرای طرح توریست‌کارت اشاره کرد و گفت: گردشگران خارجی می‌توانند با افتتاح حساب در شبکه بانکی کشور، ارز خود را با نرخ توافقی به ریال تبدیل کنند و خرید‌های خود را از طریق شبکه پرداخت رسمی انجام دهند؛ این اقدام گامی بزرگ در جهت ارتقای شفافیت و امنیت مالی گردشگران است.

همچنین در این نشست مدیرعامل تأمین اجتماعی نیز از آغاز روند واگذاری شرکت‌های گردشگری این نهاد به بخش خصوصی و طراحی بسته بیمه‌ای برای راهنمایان و هنرمندان صنایع‌دستی خبر داد  اتفاقی که می‌تواند نقطه عطفی در مسیر بازسازی، توسعه و جهش صنعت گردشگری ایران باشد.

مصطفی سالاری با اشاره به الزامات برنامه هفتم توسعه گفت: سازمان تأمین اجتماعی در راستای چابک‌سازی و تمرکز بر مأموریت‌های اصلی خود، شرکت‌های گردشگری تحت‌مالکیتش را آماده واگذاری به بخش خصوصی کرده است. ما از تشکل‌های گردشگری برای مشارکت و مشورت در این فرآیند دعوت می‌کنیم.

وی همچنین به اهمیت نیروی انسانی متخصص در گردشگری اشاره کرد و از آغاز نشست‌های سه‌جانبه با وزارت تعاون، سازمان برنامه و بودجه و وزارت میراث‌فرهنگی خبر داد و افزود: هدف ما تدوین مدل پایدار برای تأمین منابع بیمه‌ای راهنمایان گردشگری و هنرمندان صنایع‌دستی است؛ افرادی که ستون‌های فرهنگی و اقتصادی این صنعت محسوب می‌شوند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار و هدایت ۷۰ درصدی روان آب‌ها در معابر و خیابان‌های کیش
مهدی مهدی‌پور به آلومینیوم اراک پیوست
تاکید رئیس شورای کریکت آسیا بر توسعه این رشته المپیکی در ایران
موسیقی ملی ورزش همگانی ساخته می‌شود
لغو اعزام کاروان ایران به یونیورسیاد ۲۰۲۵
قضاوت و نظارت نمایندگان داوری ایران در رقابت‌های جام آسیا بانوان
تقویم و اوقات شرعی سه‌شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
ژسوس سرمربی النصر شد
ثبات بازار سرمایه اولویت دولت است
استقلال امروز به مصاف قهرمان اردن می‌رود
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۲۴ تیر ۱۴۰۴
آتش‌سوزی بیش از ۲۵ هکتار از اراضی مرتعی اهر
برگزاری مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای آذربایجان شرقی در تبریز
شهرکرد به لیگ برتر فوتسال آمد
علی یحیی‌زاده به ملوان پیوست
رونمایی از حریفان جدید شاگردان صادقیانی
تندروان: کادر فنی تلاش زیادی برای بلوغ تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان دارد
تداوم وزش باد شدید در سمنان
امارات ثبت‌نام کرد، بُرد و کنار گذاشته شد!
مسعود زائر کاظمینی به تراکتور پیوست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
در پیگیری مواضع و حقوق کشورمان مصمم‌تر هستیم
فوتبالیست چلسی با ترامپ دست نداد
ادامه روند واگذاری سایپا
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی
انفجار در یکی از مجتمع‌های مسکونی در پردیسان قم
کاهش ۴۵ درصدی بارش‌های سالانه تهران
دست بر ماشه برای مقابله با هرگونه ماجراجویی مجدد هستیم
ترامپ مسئول افزایش تنش‌ها با ایران است
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالروز حماسه ۲۳ تیر
قدردانی وزیر کشور از موضع عراق در قبال حمله رژیم صهیونی به ایران
وزیر کشور عراق برای شرکت در نشست سه‌جانبه وارد تهران شد
آلمان موشک‌های تاروس را به اوکراین ارسال نمی‌کند
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۵ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۳ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای  (۱ نظر)