پخش زنده
امروز: -
مدیر اداره بهزیستی شهرستان چرام در سرکشی از مددجویان این نهاد حمایتی در بخش سرفاریاب مشکلات آنان را بررسی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیر اداره بهزیستی شهرستان چرام به همراه امام جمعه، بخشدار سرفاریاب از تعدادی از معلولان دارای شرایط خاص عیادت کردند.
کیسان صادقیان گفت: این برنامه به مناسبت هفته بهزیستی و با هدف عیادت و دلجوئی از برخی معلولان تحت حمایت این نهاد در سطح بخش سرفاریاب انجام شد.
صادقیان افزود: تلاش میشود در حد امکان برای به رفع نیازمندیها و مشکلات مددجویان تحت حمایت و بویژه مددجویان دارای شرایط خاص و ایجاد شرایط مناسب برای آنان اقدام شود.
در این دیدار ضمن اهدایای هدایایی به برخی مددجویان به تعدادی از معلولان نیز تجهیزاتی از جمله و یلچر و تشک مواج تحویل داده شد.