• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۶۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
کیش » سیاسی

لکه ننگ جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

امام جمعه کیش، گفت: جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه، لکه ننگی است که تا ابد باقی خواهد ماند.

لکه ننگ جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا بی نیاز در خطبه‌های نماز جمعه، گفت: حدود ۲ سال از جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی در غزه می‌گذرد و در این مدت انواع وحشیگری‌های ضد بشری را در مقابل چشم جهانیان انجام داده و هیچ یک از سازمان‌های بین المللی، منطقه‌ای و حتی کشور‌های اسلامی و عربی تاکنون واکنشی به این جنایت‌ها نشان نداده‌اند.

او افزود: مردم غزه نه تنها زیر بمباران، بلکه مظلومانه در صف غذا به شهادت می‌رسند و این جنایت لکه ننگی است که تا ابد در تاریخ می‌ماند.

امام جمعه کیش، با اشاره به حمایت آزادی خواهان جهان و محور مقاومت از مردم مظلوم غزه، گفت: ملت بزرگ و ظلم ستیز ایران اسلامی با برپایی اجتماعات گسترده، همواره تلاش کرده، صدای مظلومیت و تقاضای بازشدن گذرگاه‌ها برای رسیدن کمک‌های غذایی و درمانی مردم غزه را به گوش جهانیان برساند.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز با گرامیداشت چهلم شهدای جنگ تحمیلی دوازده روزه، گفت: جمهوری اسلامی ایران در این جنگ قدرت واقعی خود را به دشمنان ثابت کرد و چنانچه بار دیگر حماقتی از دشمنان سر بزند، پاسخ جمهوری اسلامی ایران چندین برابر سخت‌تر و پشیمان کننده‌تر خواهد بود.

او افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره اهل تعامل و گفتگو بوده و به دنبال آرامش منطقه و جهان است، اما به هیچ وجه اهل تسلیم نیست و مقابل تهدید هرگز کوتاه نخواهد آمد و فعال کردن مکانیزم ماشه و یا هرنوع دشمنی با جمهوری اسلامی ایران در نهایت به ضرر دشمنان تمام خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین بی نیاز، با اشاره به سالروز عملیات مرصاد، گفت: عملیات مرصاد، عبرت‌های فراوانی برای امروز دارد و ما از این درس‌ها که موجب پیروزی جمهوری اسلامی ایران و شکست مفتضحانه دشمن شد باید درس بگیریم.

او حفظ وحدت، انسجام ملی و پشتیبانی از نیرو‌های مسلح، مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی و تجاوز دشمنان، حفظ هوشیاری مردم برابر فریب‌های دشمنان و شناسایی و دستگیری عوامل نفوذی را از مهم‌ترین درس‌های عملیات غرورآفرین مرصاد عنوان کرد.

امام جمعه کیش با اشاره به سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت مرحوم آیت الله طالقانی، گفت: یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی اقامه نماز جمعه در شهر‌های مختلف کشور است.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز با اشاره به اینکه نماز جمعه یکی از ارکان اقتدار نظام جمهوری اسلامی است، افزود: نماز جمعه تجلی اجتماعی اسلام، تقویت کننده جبهه حق و پیوند جمهوریت با اسلامیت نظام است.

او با اشاره به اینکه نماز جمعه پایگاهی سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و امنیتی در جامعه‌ی اسلامی است، افزود: نماز جمعه موجب اقتدار مسلمانان برابر خطر‌ها و تهدید‌های دشمنان و پایگاهی برای مدیریت بحران است.

امام جمعه کیش با اشاره به اهمیت حضور مسئولان در فریضه نماز جمعه، گفت: مسئولان علاوه بر حضور در نماز جمعه، با برپایی میز خدمت، می‌توانند در راستای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز با قدردانی از مردم کیش به دلیل حضور پرشور در نماز جمعه، گفت: ساکنان کیش به ویژه جوانان به اقامه نماز جمعه در کیش توجه ویژه ای دارند.

او با اشاره به روز اهدای خون و تشکر از دست اندرکاران فعالان این عرصه، گفت: مسئله اهدای خون یک حرکت ارزشمند و نوعی ایثار و انفاق است و در اسلام به آن سفارش شده است.

امام جمعه کیش، با اشاره روز ملی کارآفرین و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گفت: در سالی که به سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده است توجه به آموزش مهارت‌های لازم به فعالان حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه گردشگری در کیش ضروری است.

حجت الاسلام والمسلمین بی نیاز بر اهمیت بکارگیری افراد ماهر در مشاغل مختلف تاکید کرد.

او سالروز شهادت حضرت رقیه (س) را نیز تسلیت گفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
تأکید بر اصلاح الگوی کشت و حمایت از تولیدکنندگان در جلسه شورای کشاورزی رودبار جنوب
دعای هر روز و روز پنجم ماه مبارک رمضان
نشست خبری رئیس سازمان بهزیستی کشور
تشییع مادر شهید در روستای امیری ریگ شهرستان لردگان
تساوی تراکتور مقابل ملوان بندرانزلی
آتش سوزی خودرو در جاده میناب جان یک نفر را گرفت
تزریق نقدینگی به صنایع خوزستان؛ امید جدید برای احیای واحدهای راکد و اشتغالزایی
رشد ۲۴ درصدی ثبت‌نام داوطلبان هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)