• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
کیش » علمی و فرهنگی

توسعه دیپلماسی اقتصادی و امنیت غذایی با محوریت دریا

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، از نقش مهم همایش اقتصاد دریا‌محور در تقویت دیپلماسی اقتصادی، توسعه صادرات دانش‌بنیان و تأمین امنیت غذایی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، ولی‌اله آقایارزاده در گفتگوی اختصاصی، افزود: شانزدهم آبان‌، یادآور ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا‌محور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ سیاست‌هایی که مسیر تازه‌ای را برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های دریایی کشور در زمینه‌های امنیت، تجارت و غذا ترسیم کرده‌اند.

او با تاکید بر این‌که اقتصاد دریا‌محور یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کشور محسوب می‌شود، افزود: سیاست‌های کلی ابلاغ‌شده، نگاه راهبردی به ظرفیت‌های دریایی دارند، به‌ویژه در حوزه دیپلماسی امنیتی و اقتصادی که کشور ما با وجود تهدیدات امنیتی و تحمیل جنگ ۱۲ روزه، نشان داد توان تأمین امنیت مسیر‌های دریایی و منطقه‌ای را دارد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: توانمندی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در حفظ امنیت آبراه‌ها، نه تنها به امنیت ملی کشور کمک کرده بلکه در نگاه بین‌المللی، ایران را به عنوان کشوری امن برای تجارت دریایی معرفی کرده است.

دستیار رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس با اشاره به امنیت غذایی افزود: اقتصاد دریا‌محور تنها به معنای حمل‌ونقل یا تجارت نیست، بلکه زنجیره تأمین غذا، یکی از ابعاد راهبردی آن است.

ولی‌اله آقایارزاده، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت‌های دریایی خود چه در شمال و چه در جنوب کشور استفاده کنیم تا زنجیره غذایی و امنیت آن را تضمین کنیم.

او تاکید کرد: دستیابی به بازار‌های هدف اقتصادی از طریق دریا، فرصت بی‌نظیری برای صادرات و رشد اقتصادی فراهم می‌کند و این امر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در حوزه زیرساختی، صادرات دانش فنی و حضور فعالان بخش خصوصی است.

آقایارزاده با اشاره به اهمیت برگزاری همایش امسال، گفت: همایش اقتصاد دریا‌محور آبان‌، مانند سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

او افزود: پارسال، حضور سفرای خارجی در این همایش موجب برگزاری اجلاسیه ایران و آفریقا در اسفند به میزبانی کیش شد، رویدادی که با مشارکت شانزده کشور برگزار شد.

ولی‌اله آقایارزاده، افزود: امسال کشور‌های مختلفی علاقه‌مندی خود را برای حضور در همایش اعلام کرده‌اند.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: محور اصلی همایش، توسعه روابط اقتصادی میان فعالان بخش خصوصی ایران و کشور‌های هدف با تمرکز بر صادرات محصولات و صادرات دانش فنی است.

او افزود: صادرات در مفهوم جدید خود صرفاً به فروش مواد اولیه محدود نمی‌شود و امروز ما توانمندی تولید دانش فنی را در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور داریم و می‌توانند پایه‌گذار صادرات نوین باشند و این دانش، سرمایه‌ای است که باید به بازار‌های جهانی معرفی شود.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: دبیرخانه اجلاس و برگزارکنندگان رسمی همایش، اطلاعات تکمیلی از جمله ترکیب دقیق شرکت‌کنندگان را اعلام خواهند کرد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: تجربه سال گذشته و بازخورد مثبت آن، نویدبخش رویدادی مؤثرتر و بین‌المللی‌تر در همایش امسال است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید محمودی در جونقان
بی ثباتی قیمت برنج
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
نگاتیو‌های دست شیطان
دورهمی دانش آموزان سمنان در بوستان های محله
تجلیل از برگزیدگان گیلانی مسابقات قرآنی اوقاف امروز در رشت
قطع آب ادارات پر مصرف، قانون برای همه یکسان است
صلح و سازش دو طایفه در شهرستان کوهرنگ
برگزاری رزمایش ارزیابی آمادگی مولد‌های برق اضطراری در مراکز حیاتی گیلان
گامی بلند برای درمان سرطان در جنوب کشور
برگزاری جشنواره غذاها و شیوه های زندگی بومی محلی در چرام
توزیع گوشت گرم بین عزتمندان در کهگیلویه و بویراحمد
دیدار چهره به چهره استاندار با مردم
اعلام آمادگی مردم برای شرکت در راهپیایی سیزده ابان
ادامه نهضت بهسازی و اسفالت راههای روستایی در کهگیلویه
ساماندهی صنوف استان در دستور کار
بازگشت ۱۸ میلیارد ریال وجوه به حساب مالباختگان فضای مجازی
نشست مشترک وزارت امور خارجه با فوتبالی‌ها
وداع با شکوه نیروی هوایی ارتش با خلبان محمد طیبی
اختصاص 116هککتار از اراضی ملی برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)