• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۲۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
کاظمی:

رکورد تاریخی در مدرسه‌سازی با اجرای «نهضت توسعه عدالت آموزشی» شکسته شد

وزیر آموزش و پرورش‌ از ثبت رکوردی بی‌سابقه در تاریخ آموزش و پرورش برای احداث و تکمیل ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کمتر از شش ماه و رصد ۷۴۰۰ پروژه آموزشی در سراسر کشور به‌صورت ساعتی خبر داد.

رکورد تاریخی در مدرسه‌سازی با اجرای «نهضت توسعه عدالت آموزشی» شکسته شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آیین کلنگ‌زنی ۵ باب مدرسه ۱۲ کلاسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن با مشارکت وزارت راه و شهرسازی، صبح امروز (پنج‌شنبه ۶ شهریور) هم‌زمان با سفر وزیر آموزش و پرورش به‌عنوان نماینده دولت در راستای نهضت ملی توسعه عدالت و فضاهای آموزشی و پرورشی کشور در شهرک روزیه سمنان برگزار شد.


علیرضا کاظمی در این مراسم با قدردانی از خدمات صورت‌ گرفته، مهم‌ترین اولویت دولت را توجه راهبردی به مقوله آموزش و توسعه عدالت آموزشی عنوان کرد.

وزیر آموزش و پرورش ساخت مدرسه مسکن ملی سمنان گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۲۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است .
وی با بیان اینکه میانگین سرانه آموزشی کشور حدود پنج و نیم متر مربع است گفت: سرانه فضای آموزشی در استان سمنان یک و نیم متر مربع از میانگین کشوری کمتر است.
وزیر آموزش و پرورش اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی و ساخت فضا‌های جدید آموزش از سیاست‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش برشمرد و گفت : در راستای اجرای این نهضت ۷۰ مدرسه برای استان سمنان پیش‌بینی شده و امیدواریم با افتتاح این مدارس، سرانه فضا‌های آموزشی این استان افزایش یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در ادامه افزود :‌ نوع نگاه دولت چهاردهم، حل چالش‌های اساسی کشور در کنار پرداختن به مسائل راهبردی مانند آموزش است و تمام کشورهای توسعه‌یافته، مسیر پیشرفت خود را از ایستگاه آموزش و پرورش عبور داده‌اند.
کاظمی، بزرگترین وجه ممیزه دولت و شخص رئیس‌جمهور را نگاه راهبردی به آموزش دانست و گفت: ثمرات و برکات این نگاه را مردم ایران، ۱۲ سال دیگر به وضوح خواهند دید؛ زمانی‌که مدارسی شاداب، امیدآفرین و با استانداردهای جهانی در سراسر کشور داشته باشیم.

افتتاح ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در آستانه مهر

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اجرای نهضت توسعه عدالت آموزشی از رکوردی تاریخی در حوزه مدرسه‌سازی خبر داد و گفت: ۲۴۰۰ پروژه آموزشی در کمتر از شش ماه به اتمام رسیده و در آستانه سال تحصیلی جدید وارد چرخه آموزش کشور می‌شود که این آمار در تاریخ آموزش و پرورش ایران بی‌نظیر است.

وی افزود: هم‌اکنون ۷۴۰۰ پروژه مدرسه‌سازی در قالب این نهضت در سراسر کشور در دست اجرا است که وضعیت آن‌ها به‌صورت ساعتی و آنلاین در سامانه ساتع وزارتخانه رصد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش استان سمنان را دارالمومنین خواند و میزبانی این استان در آئین اختتامیه پیش‌اجلاسیه نماز دانش‌آموزی سراسر کشور را یک افتخار فرهنگی بزرگ، توصیف و تأکید کرد: توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، رخدادی ارزشمند و عاملی مهم برای ارتقای کیفیت فضای آموزشی است.

وزیر آموزش و پرورش با قدردانی  از استاندار، نمایندگان مجلس، مدیران و تمامی دست‌اندرکاران عرصه آموزش در استان سمنان خواستار تسریع در تکمیل پروژه‌های آموزشی نیمه‌تمام این استان شد.
۳۰ هزار معلم جدید بکارگیری می‌شوند
وزیر آموزش و پرورش از بکارگیری ۳۰ هزار معلم در آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
کاظمی با بیان اینکه ارزیابی تکمیلی و صلاحیت سنجی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی این وزراتخانه در حال انجام است گفت: همه مراحل آزمون و اعلام نتایج بصورت شفاف و بدون شبهه انجام شده و با ارزیابی نهایی، ۳۰ هزار نفر از ۷۰ هزار داوطلب پذیرفته شده از آغاز سال تحصیلی جدید بکارگیری خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش اظهار امیدواری کرد: با وجود تعویق یک ماهه آزمون به دلیل شرایط جنگی، با تمهیدات در نظر گرفته شده معلمان جدید برای آغاز سال تحصیلی جدید آمادگی لازم را کسب کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی اضافه کرد: تمام معلمان و مدیران آموزش و پرورش کشور پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به در دوره‌های آموزشی شرکت می کنند.
کاظمی همچنین با اشاره به اینکه نسبت آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی برخلاف سال گذشته به ترتیب ۷۰ به ۳۰ درصد شده است، اضافه کرد: داوطلبانی که صلاحیت آنان در مرحله گزینش احراز نشده است هم فرصت اعتراض و رسیدگی مجدد را خواهند داشت.
کاظمی همچنین با بیان اینکه نهضت عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش دو کلان برنامه‌ی ملی در این وزارتخانه است گفت: در بحث عدالت آموزشی جذب معلمان جدید و توسعه و نوسازی فضا‌های آموزشی مد نظر است و در بحث ارتقای کیفیت که با مشارکت همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها با محوریت آموزش و پرورش در حال پیگیری است.

ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ شهدای سمنان
ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ شهدای سمنان

وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به استان سمنان به مقام شامخ شهدای این استان ادای احترام کرد.
علیرضا کاظمی صبح امروز (پنج‌شنبه ۶ شهریور ) در بدو ورود به استان سمنان، مورد استقبال مقامات استانی قرار گرفت و سفر خود را با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب آغاز کرد.

کاظمی در نخستین برنامه سفر خود به سمنان با حضور در این آیین معنوی ، ضمن قرائت فاتحه، غبارروبی و عطرافشانی مزار مطهر شهید خوش‌نام، شهدا را چراغ راه کشور دانست و بر ضرورت ادامه مسیر آنها در خدمت‌رسانی به مردم و پاسداشت آرمان‌های انقلاب تأکید کرد.
وزیر آموزش و پرورش که با هدف افتتاح چند طرح آموزشی و پرورشی، شرکت در ششمین اجلاسیه سراسری نماز دانش‌آموزی و نشست مشترک شورای آموزش و پرورش به سمنان سفر کرده است، در بدو ورود به این استان، مورد استقبال رسمی عباس گلرو؛ نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و قاسم شریفی؛ مدیرکل آموزش و پرورش این استان قرار گرفت.

ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ شهدای سمنان

وزیر آموزش و پرورش در این سفر که در راستای اجرای نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی و پرورشی صورت گرفته، چند طرح ازجمله آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه آموزشگاهی نهضت ملی مسکن و آموزشگاه ۱۲کلاسه سمیه در شهرستان آرادان را افتتاح خواهد کرد.
گفتنی است، در این مراسم، نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، استاندار، مدیرکل و اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش استان، جمعی از مسئولان محلی و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)