• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۹۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
بین الملل » آمریکا

اعلام آمادگی گروه‌های مردمی انگلیس در اعتراض گسترده به سفر ترامپ

بیش از پنجاه نهاد و گروه‌های مختلف مردمی همزمان با سفر رسمی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به انگلیس اعلام کردند با برگزاری تظاهرات گسترده، خشم و اعتراض خود را به حضور و سیاست‌های ترامپ به ویژه در کمک به نسل کشی فلسطینیان نمایش خواهند گذاشت.

اعلام آمادگی گروه‌های مردمی انگلیس در اعتراض گسترده به سفر ترامپ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ دونالد ترامپ سه شنبه، شب هنگام و در میان تدابیر شدید امنیتی با دعوت چارلز شاه انگلیس برای برنامه‌ای دو روزه به این کشور سفر کرده است.

همزمان با سفر ترامپ به انگلیس تدابیر امنیتی علاوه بر محل‌های حضور او، در اطراف سفارت آمریکا و اقامتگاه سفیر امریکا در لندن که ترامپ شب را در آن به سر می‌برد نیز تشدید شده است.

گروه‌های مختلف مردمی با نام «ائتلاف ترامپ را متوقف کنید» اعلام کردند برغم تدابیر شدید امنیتی و ایجاد موانع متعدد میدان اعتراض به ترامپ و حامیانش را خالی نخواهند گذاشت و هر کجا که ترامپ حضور داشته باشد فریاد خشم و اعتراض آنان نیز بلند خواهد بود.

گروه‌های مردمی با ابراز خشم و انزجار از سیاست‌های ترامپ به ویژه در کمک به اسراییل برای نسل کشی فلسطینیان همچنین اعلام کردند همزمان با حضور ترامپ در انگلیس تظاهرات گسترده‌ای را با برافراشتن پرچم‌های فلسطین از برابر ساختمان مرکزی بی بی سی در اعتراض به رویکرد این رسانه دولتی انگلیس تا خیابان‌های اطراف پارلمان و ساختمان نخست وزیری انگلیس برگزار و حضور او را محکوم خواهند کرد.

رسانه‌ها در انگلیس اعلام کردند هزاران نفر از نیرو‌های امنیتی و پلیس، از زمین، هوا و رودخانه تیمز با اجرای تدابیر شدید و کم سابقه امنیتی به ویژه در اطراف محل اقامت رئیس جمهور آمریکا، حفاظت از او را برعهده دارند.

پلیس شعاع چند کیلومتری فضای محل اقامت ترامپ را محدوده پرواز ممنوع اعلام کرده است و در زمین نیز مسیر‌های منتهی به محل اقامت ترامپ با موانع فلزی و حضور پر شمار نیرو‌های امنیتی و پلیس مسلح حفاظت می‌شود.

گروه‌های مردمی می‌گویند ترامپ که شب هنگام وارد انگلیس شده همچون گذشته ناچار است برای دور ماندن از فریاد‌های خشم و اعتراض‌های مردمی، بدور از مردم اوقات خود را در انگلیس سپری کند به همین علت برنامه دیدار‌های رسمی او نه در کاخ باکینگهام بلکه در خارج از لندن و اقامت گاه‌های برون شهری وینزور و چکرز برنامه ریزی شده است.

سال ۲۰۱۹ و در دور اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ نیز قشر‌های مختلف مردم انگلیس بزرگترین تظاهرات ضد یک رئیس جمهور در تاریخ این کشور را علیه ترامپ رئیس جمهور آمریکا برگزار کردند و بالن مضحک ترامپ کودک را به نمایش گذاشتند.

در مراسم استقبال از ترامپ در فرودگاه استنستد ایوت کوپر وزیر خارجه آمریکا حضور یافت فردی که در دور نخست سفر ترامپ به شدت با او تاخته و سیاست هایش را به باد انتقاد گرفته بود.

دیدار رئیس جمهور آمریکا با شاه انگلیس و نخست وزیر این کشور در شرایطی برگزار می‌شود که به گفته کارشناسان، انگلیس از نظر سیاسی و اقتصادی در بدترین شرایط پس از جنگ جهانی دوم قرار دارد و نخست وزیر انگلیس، به علت از دست دادن چندین مقام ارشد خود به علت فساد مالی واخلاقی در یک ماه اخیر از جمله مندلسون سفیر انگلیس در آمریکا و نیز ناتوانی در تحقق وعده‌های انتخاباتی، در ضعیف‌ترین شرایط پس از به دست گرفتن قدرت قرار دارد.

کایر استامر رهبر حزب کارگر و نخست وزیر انگلیس از نیمه تیر ماه پارسال قدرت سیاسی را در این کشور به دست گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)