پخش زنده
امروز: -
صنعتگر اراکی نوعی از ماشین آلات ظرفشویی رستورانی را طراحی کرده که مصرف آب را ۶۰ تا ۹۰ درصد کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ با تولید و بهره گیری از ماشین آلات صنعتی رستورانی می توان مصرف آب در این بخش را تا ۹۰ درصد کاهش داد.
صنعتگر کارآفرین اراکی ماشین آلات صنعتی ظرفشویی رستورانی را طراحی و تولید کرده که مصرف آب در این بخش را ۶۰ تا ۹۰ درصد کاهش داده است.
احمدعلی علینژاد گفت: در این ماشین آلات با تصفیه مکرر آب در چرخه ای بسته و با استفاده از فشار و دمای بالای آب ضمن شستشوی بهداشتی ظروف مصرف آب بسته به ظرفیت دستگاه نسبت به شستشوی دستی تا ۹۰ درصد کاهش پیدا می کند.