• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۸۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
بین الملل » غرب آسیا

برگزاری رزمایش نظامی روسیه و هند

رزمایش نظامی روسیه و هند با عنوان «ایندرا – ۲۰۲۵» که ترکیبی از نام انگلیسی دو کشور است، امروز در هند آغاز شد.

برگزاری رزمایش نظامی روسیه و هند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این رزمایش تا ۲۳ مهر ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و هدف اصلی، آن تمرین همکاری در مبارزه با تروریسم بین‌المللی از جمله بهبود فنون مبارزه با تروریسم است.

وزارت دفاع روسیه تصریح کرد: در این رزمایش، نیرو‌های نظامی شرکت‌کننده از روسیه و هند اقدامات تاکتیکی مشترکی را در دستور کار دارند و برقراری ارتباطات و فرماندهی و کنترل یک گروه نیروی مشترک را تمرین خواهند کرد.

بر این اساس، در این رزمایش، توجه ویژه‌ای به افزایش قابلیت همکاری عملیاتی واحد‌ها و به اشتراک گذاشتن بهترین شیوه‌ها برای انجام عملیات رزمی در شرایط مدرن خواهد شد.

هند در اندیشه خرید دوباره سامانه اس‌۴۰۰ از روسیه

در همین حال، روزنامه هندوستان تایمز روز دوشنبه به نقل از منابع دفاعی گزارش داد که دولت هند در حال بررسی خرید پنج سامانه دفاع هوایی اس‌۴۰۰ دیگر از روسیه است.

به نوشته این روزنامه، نمایندگان وزارت دفاع هند این هفته با همتایان روسی خود دیدار خواهند کرد تا در مورد تولید مشترک یا خرید مستقیم سامانه‌های موشکی دفاع هوایی اس۴۰۰ برای تقویت قابلیت‌های دفاعی هند گفت‌و‌گو کنند.

بنابر این گزارش، هند برای محافظت در برابر هرگونه حمله در کل خط ساحلی هفت‌هزار کیلومتری خود و رفع شکاف‌های موجود در سیستم دفاع هوایی خود در منطقه فرماندهی شمالی، به پنج سامانه دیگر از این نوع نیاز دارد.

روزنامه هندوستان تایمز نوشت: انتظار می‌رود که توافق خرید این سامانه پدافند هوایی روسی قبل از سفر آتی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هند امضا شود.

انتظار می‌رود این توافق بین دولتی قبل از سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به هند که قرار است اوایل دسامبر ۲۰۲۵ (آذر ۱۴۰۴) صورت گیرد، تصویب شود.

بنابر این گزارش، سال ۲۰۱۸، هند قراردادی به ارزش ۵.۴۳ میلیارد دلار برای خرید پنج گردان از سامانه‌های دفاع هوایی اس ۴۰۰ از روسیه امضا کرد.

به نوشته منابع اینترنتی، یک گردان (یا هنگ) سامانه اس۴۰۰، یک واحد عملیاتی استاندارد است که معمولاً از هشت سکوی پرتاب موشک (هر کدام با چهار موشک) و یک پست فرماندهی سیار تشکیل شده و قادر به هدف قرار دادن همزمان ۳۲ هدف است. این گردان‌ها پایه و اساس استقرار سامانه اس۴۰۰ در واحد‌های نظامی برای مقابله با تهدیدات هوایی مانند هواپیما، موشک‌های بالستیک و اهداف رادارگریز در برد تا ۴۰۰ کیلومتر هستند.

بنا بر این گزارش، مقام‌های هند پس از دریافت نخستین سامانه پدافند موشکی اس ۴۰۰ از روسیه، دستور استقرار این سامانه را در ایالت پنجاب که با پاکستان هم‌مرز است، صادر کردند.

بر این اساس، این سامانه و تجهیزات نظامی ساخت روسیه در جنگ اخیر هند و پاکستان توسط دهلی‌نو به کار گرفته شد. نارندرا مودی نخست‌وزیر هند گفت که سیستم پدافند هوایی این کشور که با بهره‌گیری از سامانه اس‌۴۰۰ تقویت شده است، عاملی تعیین کننده در این جنگ بوده است. مودی همچنین در بازدید از ایالت پنجاب، در کنار یک سامانه اس‌۴۰۰ عکس گرفت.

روسیه و هند ۱۲ مهر ۱۳۷۹ (اکتبر ۲۰۰۰) در سفر رسمی ولادیمیر پوتین به دهلی‌نو، معاهده مشارکت راهبردی امضا کردند.

این سند مبنایی برای اجلاس‌های منظم و توسعه سازوکار‌های همکاری چندجانبه در بسیاری از زمینه‌ها - سیاسی، نظامی-فنی، اقتصادی و سایر زمینه‌ها شد. 

در سال ۲۰۱۰، وضعیت مناسبات مسکو و دهلی‌نو به مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز ارتقا یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)