• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
سیاسی » دولت

فرصت یک هفته‌ای رئیس جمهور به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان

رئیس جمهور از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا در مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه، را تهیه و به دولت ارائه کنند.

فرصت یک هفته‌ای رئیس جمهور به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست بررسی گزارش عملکرد دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان و میزان تحقق اهداف و مأموریت‌های این دو نهاد آموزش عالی با هدف ارائه راهکار‌های کارآمدسازی و اثربخش‌تر کردن فعالیت‌ آن‌ها، به ریاست آقای پزشکیان و با حضور وزیران علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش برگزار شد.

در این نشست، پس از ارائه گزارش تفصیلی از عملکرد و اقدامات دانشگاه پیام نور، رئیس‌ جمهور با توجه به مأموریت‌های اولیه این دانشگاه، اظهار داشت: مجموع عملکرد دانشگاه پیام نور در سال‌های پس از تأسیس، نشان می‌دهد که ایده شکل‌گیری و مأموریت‌های آن در ابتدا بسیار مترقی و آینده‌نگرانه طراحی شده بود، اما در ادامه مسیر از اهداف اصلی خود فاصله گرفته و رسالت بنیادین آن به‌طور کامل محقق نشده است.
 
آقای پزشکیان با تأکید بر نقش پیشرو دانشگاه‌ها در فرایند توسعه کشور، گفت: اگر دانشگاه‌ها پیشتاز نوآوری، تحول و توسعه نباشند، از هیچ نهاد دیگری نمی‌توان چنین انتظاری داشت. آموزش باید در خدمت توسعه و ارتقاء کیفیت زندگی مردم قرار گیرد، نه اینکه به عنوان ساختاری ایستا و پرهزینه باقی بماند.
 
رئیس جمهور با توجه به سیاست دولت در زمینه ساماندهی آموزش عالی کشور، گفت: رویکرد دولت، تجمیع ظرفیت‌ها، فضاها، امکانات و تجهیزات آموزشی و پژوهشی و استفاده بهینه از آن‌ها در جهت ارتقاء کیفیت آموزش دانشجویان است. در حال حاضر، بسیاری از فضا‌های دانشگاهی، اثربخشی لازم را ندارند و در برخی موارد، تعداد کارکنان اداری و اجرایی از جمعیت دانشجویی آن مؤسسات بیشتر است. اگر بتوانیم از ظرفیت‌های موجود به شکل کارآمدتری استفاده کنیم، شاهد ارتقاء بهره‌وری و کاهش هزینه‌های غیر ضروری خواهیم بود.
 
آقای پزشکیان در ادامه، ادغام، هم‌افزایی و بهره‌برداری بهینه از امکانات و ظرفیت‌ها را یکی از راهکار‌های مؤثر در زمینه کارآمدسازی نهاد‌های آموزش عالی در کشور دانست و تصریح کرد: هدف اصلی ما بازگشت دانشگاه‌ها به مأموریت‌های اصیل خود با تکیه بر نوآوری، فناوری‌های نوین و روش‌های آموزشی متناسب با تحولات جهانی است. در دنیای امروز که به سرعت به سمت هوش مصنوعی و فناوری‌های نو حرکت می‌کند، ادامه دادن با شیوه‌های سنتی و منسوخ، قابل قبول نیست.
 
رئیس‌جمهور در این نشست، از رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان خواست تا در مدت یک هفته، طرح جامع و برنامه عملیاتی مشخصی برای تحقق اهداف و مأموریت‌های محوله و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود این دو دانشگاه، را تهیه و به دولت ارائه کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اسرائیل گرسنگی را به‌عنوان سلاح علیه کودکان به‌کار گرفته است
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
تبریز مرکز تجارت و اقتصاد کشور
انگلیس؛ خشم مردمی علیه حامیان رژیم اسرائیل
همایش توافق صلح فلسطین و نقض آن در اسلام آباد
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
تساوی بدون گل خیبر و گل‌گهر در خرم آباد
انسداد ۴۰ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان مهاباد
انهدام باند سارقان سیم برق و کابل مخابرات در ماسال
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
بیست و دومین دوره مسابقات کاراته هایاشی کاپ گیلان در رشت
توزیع ۳ هزار بسته گوشت بین مددجویان گیلانی
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
۱۸ مصدوم در ۴ حادثه در جاده های فارس
روز دوازدهم بازی‌های آسیایی جوانان
مشکل ضعف آنتن دهی و پوشش نامطلوب خدمات اپراتور‌های تلفن همراه
دوره توان‌افزایی تیم‌های واکنش سریع و توانا در لنگرود
رامسر قهرمان مسابقات کیوکوشین مازندران شد
افشای اختلاس ۱.۵ میلیون یورویی در فدراسیون جهانی دوومیدانی
مسابقات فوتسال دختران زیر ۱۶ سال استان مرکزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
آتش‌بس غزه شکننده است
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)