• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
بین الملل » آفریقا
در نشست شرم‌الشیخ؛

توسعه همکاری ها محور دیدار رؤسای دیوان‌های محاسبات

در حاشیه بیست‌و‌پنجمین اجلاس جهانی دیوان‌های محاسبات (اینتوسای) در شرم‌الشیخ، هیئت دیوان محاسبات ایران در دیدارهای جداگانه‌ای با همتایان خود از کشورهای عمان، عربستان سعودی، ژاپن و کره جنوبی بر توسعه همکاری‌های فنی و تخصصی تأکید کردند.

توسعه همکاری ها محور دیدار رؤسای دیوان‌های محاسبات

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از قاهره؛ در ادامه دیدارهای دوجانبه هیئت دیوان محاسبات کشورمان در شرم‌الشیخ، سید احمدرضا دستغیب، رئیس کل دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران، با غضن هلال خلیفه العلوی، رئیس دیوان محاسبات سلطنت عمان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این گفت‌و‌گو، دستغیب با ابراز خرسندی از روابط دیرینه و دوستانه میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌ها میان دیوان‌های محاسبات دو کشور تأکید کرد و گفت: به موازات روابط ممتاز دو کشور در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی، باید همکاری‌های فنی و تخصصی میان نهاد‌های نظارتی نیز توسعه یابد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشورمان همچنین آمادگی این نهاد را برای گسترش همکاری‌های فنی، آموزشی و تبادل تجربیات تخصصی با دیوان محاسبات عمان اعلام کرد.

در ادامه، غضن هلال خلیفه العلوی، رئیس دیوان محاسبات سلطنت عمان، ضمن اشاره به روابط گسترده و مثبت دو کشور در زمینه‌های مختلف، گفت: در میان روابط سازنده ایران و عمان، جای همکاری میان دیوان‌های محاسبات دو کشور خالی است و این همکاری می‌تواند به تعمیق روابط دوجانبه کمک شایانی کند.

وی ضمن استقبال از پیشنهاد گسترش تعاملات فنّی و تخصصی، امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو دیوان را در آینده نزدیک، گامی مؤثر در مسیر تقویت روابط دانست.

رئیس دیوان محاسبات عمان در پایان، از دکتر دستغیب برای سفری رسمی در رأس هیئتی بلندپایه به مسقط دعوت به‌عمل آورد.

 

توسعه همکاری ها محور دیدار رؤسای دیوان‌های محاسبات

گسترش همکاری‌های ایران و عربستان در حوزه حسابرسی و نظارت مالی
رئیس دیوان محاسبات عربستان سعودی در دیدار با سید احمدرضا دستغیب، رئیس کل دیوان محاسبات کشورمان در حاشیه اجلاس جهانی اینتوسای در شرم‌الشیخ مصر، از توسعه روابط و همکاری‌های تخصصی میان دو دیوان استقبال کرد.

رئیس دیوان محاسبات عربستان با تأکید بر روابط دوستانه و برادرانه دو کشور بزرگ و مسلمان جهان اسلام گفت: ایران و عربستان دو کشور دوست، برادر و تأثیرگذار در منطقه و جهان اسلام هستند.

وی با اشاره به اهمیت استمرار ارتباطات دوجانبه در حوزه‌های حسابرسی، تبادل تجربه و ارتقای دانش تخصصی افزود: دیدار با هیئت بلندپایه دیوان محاسبات ایران، بهترین و پربارترین دیدار هیئت عربستان در این اجلاس بوده است.

در ادامه، سید احمدرضا دستغیب نیز با تأکید بر اشتراکات فراوان دو کشور و روابط رو به‌گسترش میان تهران و ریاض گفت: توسعه همکاری‌ها و تعاملات در زمینه‌های مورد علاقه مشترک، به‌ویژه در حوزه نظارت مالی و حسابرسی، ضرورتی راهبردی برای هر دو دیوان است.

رئیس کل دیوان محاسبات کشورمان همچنین پیشنهاد عضویت ناظر دیوان محاسبات ایران در مجمع دیوان‌های محاسبات کشور‌های عربی (عربوسای) را مطرح کرد؛ پیشنهادی که با استقبال رئیس دیوان محاسبات عربستان ــ به‌عنوان رئیس فعلی این مجمع ــ روبه‌رو شد.

 

توسعه همکاری ها محور دیدار رؤسای دیوان‌های محاسبات

بررسی گسترش همکاری‌های حسابرسی ایران با ژاپن و کره جنوبی
در حاشیه بیست‌ و‌ پنجمین مجمع جهانی دیوان‌ها و مؤسسات حسابرسی (اینتوسای) در شرم‌الشیخ مصر، مهدی کیایی، مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور و عضو هیئت اعزامی جمهوری اسلامی ایران، با معاونان دیوان محاسبات ژاپن و کره جنوبی به‌طور جداگانه دیدار و گفت‌و‌گو کرد و در این دیدار‌ها راه کار‌های توسعه همکاری‌های فنی و حسابرسی مورد تأکید قرار گرفت.

در این دیدار‌ها راه‌های توسعه همکاری‌های مشترک و گسترش تعاملات فنی و تخصصی میان دیوان‌های محاسبات ایران، ژاپن و کره جنوبی  بررسی شد.

مهدی کیایی در گفت‌و‌گو با معاون دیوان محاسبات ژاپن، بر اهمیت توسعه ارتباطات میان دیوان‌های محاسبات دو کشور تأکید کرد و خواستار ارتقای سطح همکاری‌ها در زمینه‌های تخصصی شد.

در مقابل، معاون دیوان محاسبات ژاپن نیز ضمن استقبال از این رویکرد، خواستار اتخاذ شیوه‌ها و رویکرد‌های جدید برای گسترش روابط دوجانبه میان دو نهاد نظارتی شد.

مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور در دیدار جداگانه با معاون دیوان محاسبات کره جنوبی نیز با اشاره به ظرفیت‌های همکاری مشترک، بر آمادگی دیوان محاسبات ایران برای توسعه روابط فنی و تخصصی با کره جنوبی تأکید کرد.

در این دیدار، معاون دیوان محاسبات کره جنوبی نیز با بیان اینکه ایران کشوری دوست و همکار در عرصه‌های بین‌المللی است، گفت: دیوان‌های محاسبات دو کشور باید با هدف ارتقای نظام‌های نظارتی و تبادل تجربیات، در مسیر گسترش مناسبات خود حرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)