• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵
اجتماعی » جامعه و شهری

حضور رئیس اتاق تعاون ایران در جمع ۵۰ رهبر اثرگذار تعاون جهان

شبکه جهانی CM ۵۰ با حضور ۵۰ رهبر تعاون از سراسر جهان به ابتکار اتحادیه بین‌المللی تعاون تشکیل شده است و ایران با نقشی فعال و اثرگذار در میان اعضا، در جهت تقویت جایگاه تعاون و ارائه راهکار‌هایی برای حل چالش‌های جهانی همکاری می‌کند.

حضور رئیس اتاق تعاون ایران در جمع ۵۰ رهبر اثرگذار تعاون جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در جریان دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی سازمان ملل متحد (UN World Social Summit) که از سوی سازمان ملل و با همکاری نهاد‌های بین‌المللی تعاون در دوحه قطر برگزار شد، نشست رسمی با عنوان «قراردادی برای یک اقتصاد جهانی نو» به عنوان یکی از برنامه‌های شاخص این اجلاس برگزار گردید.

 این نشست به همت اتحادیه بین‌المللی تعاون (ICA) و با مشارکت شبکه CM۵۰ و کمیته در تاریخ ۱۲ آبان ۱۴۰۴ در قطر برگزار شد و رهبران جهانی تعاون و مدیران بنگاه‌های تعاونی از سراسر جهان در آن حضور داشتند.

CM۵۰ شبکه رهبران جهانی تعاون

CM۵۰ عنوان شبکه‌ای متشکل از ۵۰ رهبر اثرگذار تعاون در جهان است که از سوی اتحادیه بین‌المللی تعاون برای تقویت جایگاه جهانی بخش تعاون شکل گرفته است. در این شبکه، رهبران تعاونی از نقاط مختلف جهان گرد هم می‌آیند تا تجربه‌های خود را به اشتراک بگذارند، مسیر‌های همکاری را بررسی کنند و درباره سیاست‌های توسعه بخش تعاون در دنیا تصمیم‌سازی کنند. اعضای CM۵۰ با هدف ارتقای نقش تعاون در حل چالش‌های جهانی از جمله نابرابری اقتصادی، بحران‌های اجتماعی و تغییرات اقلیمی، به تبادل تجربه، تدوین راهکار‌های عملی و طراحی سیاست‌های توسعه‌ای مشترک می‌پردازند.

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران، به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و یکی از اعضای شبکه CM۵۰ در این نشست حضور دارد. عبداللهی در حاشیه این نشست ضمن تأکید بر ظرفیت‌های بزرگ تعاون در اقتصاد ایران، به‌ویژه در حوزه‌های تولید، اشتغال و توانمندسازی اجتماعی، بیان کرد: تعامل و هم‌افزایی بین‌المللی می‌تواند به تقویت نقش ایران در شبکه‌های جهانی تعاون و همکاری مشترک در پروژه‌های توسعه‌محور منجر شود.

نشست «قراردادی برای یک اقتصاد جهانی نو» بخشی از تلاش جهانی برای ترسیم الگویی تازه از رشد اقتصادی و توسعه اجتماعی بر پایه مسئولیت مشترک، همبستگی و عدالت اجتماعی است. این نشست یکی از برنامه‌های رسمی اختتامیه سال بین‌المللی تعاون ۲۰۲۵ می‌باشد و در دو بخش عمده ادامه خواهد یافت:

بخش نخست به معرفی دستاورد‌های سال بین‌المللی تعاون و تعهدات دولت‌ها به حمایت از بخش تعاون می‌پردازد؛ و در بخش دوم با حضور رهبران CM۵۰ برگزار می‌شود که در آن دیدگاه نمایندگان بخش‌های بیمه، کشاورزی، سلامت، مصرف‌کنندگان و اعتبار درباره آینده اقتصاد جهانی از منظر تعاونی مطرح خواهد شد.

در این نشست آریل گوارکو، رئیس اتحادیه بین‌المللی تعاون، و خانم امینه محمد، معاون دبیرکل سازمان ملل (به‌صورت ویدئویی)، ضمن تأکید بر نقش راهبردی تعاونی‌ها در تحقق اهداف توسعه پایدار، خواستار ایجاد پیوند مؤثر میان دولت‌ها و شبکه‌های تعاونی در سطح جهانی شدند. مشارکت فعال ایران در CM۵۰، می‌تواند زمینه‌ساز تقویت روابط اقتصادی تعاونی بین‌المللی، انتقال فناوری، و توسعه همکاری‌های چندجانبه در حوزه‌های مالی، تولیدی و اجتماعی شود.

یادآور می‌شود، این نشست بخشی از برنامه‌های رسمی دومین اجلاس جهانی توسعه اجتماعی سازمان ملل در سال ۲۰۲۵ می‌باشد و پیام محوری آن، تأکید بر «بازسازی قرارداد اجتماعی جهانی» از مسیر ارزش‌های تعاون، مشارکت مردمی و عدالت اقتصادی می‌باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)