• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۹۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
قم » سیاسی

استفاده صحیح ازفناوری‌های نوین، می‌توانند موتور محرک اقتصاد کشور باشد

امام جمعه قم گفت:فناوری‌های نوین با تسهیل دسترسی به اطلاعات می‌توانند موتور محرک اقتصاد و دیگر عرصه‌های حیات اجتماعی باشند.

استفاده صحیح ازفناوری‌های نوین، می‌توانند موتور محرک اقتصاد کشور باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم، با اشاره به فشار‌های گسترده رسانه‌ای و سیاسی علیه محور مقاومت طی دو سال اخیر، گفت: با وجود این هجمه‌ها که به تعبیر وی در ابعادی هم‌سنگ جنگ جهانی اول قابل ارزیابی است، امت اسلامی توانسته است هویت و توان خود را بازیابی کند.

امام جمعه قم با تأکید بر آمادگی روزافزون نیرو‌های مقاومت در ایران، عراق و منطقه گفت: هرگونه تعرض به جهان اسلام با واکنش قاطع و کوبنده مواجه خواهد شد.

آیت الله اعرافی همچنین، وضعیت فرهنگی جامعه را نیازمند توجه جدی دانست و افزود: اگر حساسیت اخلاقی نسبت به بی‌عفتی و نادرستی‌ها در جامعه کاهش یابد، تذکر و مطالبه‌گری صحیح نیز کم‌رنگ خواهد شد؛ در حالی که بنا بر تعالیم دینی، رنجش از گناه مقدمه اصلاح رفتار عمومی است.
 
وی در ادامه به موضوعات اقتصادی و اجتماعی نیز پرداخت و با اشاره به مشکلات مسکن تصریح کرد: با وجود تلاش‌های مسئولان برای اجرای برنامه‌های نهضت ملی مسکن، مردم انتظار تسریع در روند تأمین و تحویل واحد‌ها را دارند.
 
امام جمعه قم همچنین از همه اقشار جامعه خواست با توجه به شرایط جدی کم‌آبی و بحران انرژی، صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و گاز را جدی بگیرند و همراه با تلاش مسئولان برای رفع کمبودها، از دعا و تضرع غفلت نکنند.
 
مدیر حوزه‌های علمیه کشور به جایگاه فضای مجازی و فناوری‌های هوشمند و به نقش بی‌بدیل نوآوری، خلاقیت و توسعه دانش در پیشرفت جوامع امروز گفت: اسلام همواره انسان را به گسترش مرز‌های علم و کشف اسرار طبیعت تشویق کرده و حرکت علمی بشر در چارچوب ضوابط الهی را نمادی از عظمت خداوند دانسته است.
 
وی افزود: فناوری‌های نوین با تسهیل دسترسی به اطلاعات و فراهم کردن امکان تبادل و گردش سریع داده‌ها، می‌توانند موتور محرک اقتصاد و دیگر عرصه‌های حیات اجتماعی باشند.
 
امام جمعه قم اضافه کرد: هر امر مطلوبی اگر بدون تدبیر و مدیریت رها شود، می‌تواند پیامد‌های زیانبار به همراه داشته باشد و فضای مجازی امروز مصداق برجسته این هشدار است.
 
وی با یادآوری سرعت و گستره تأثیرگذاری فناوری‌های هوشمند تصریح کرد: این حوزه در کنار فرصت‌ها، آسیب‌هایی عمیق و پرشتاب نیز تولید می‌کند.
 
آیت‌الله اعرافی به تحقیقات متعدد جهانی درباره آثار سو اعتیاد به فضای مجازی اشاره کرد و گفت: غرق‌شدن نسل جوان در جهان مجازی، آنها را از زندگی واقعی دور می‌کند، سلامت روح و روان را تهدید می‌سازد و زمینه‌های بروز ناهنجاری‌هایی را پدید می‌آورد که بنیان خانواده و اخلاق اجتماعی را نشانه می‌رود.
 
وی تهدید‌های فضای مجازی را محدود به حوزه فرد و خانواده ندانست و این عرصه را بستری برای نفوذ قدرت‌های سلطه‌گر معرفی کرد.
 
وی‌گفت: برخی قدرت‌ها با بهره‌گیری از ابزار‌های هوشمند، در تلاش‌اند تا استقلال ملت‌ها را مخدوش کنند و بر افکار عمومی نفوذ یابند، ذائقه اجتماعی و سیاسی کشور‌ها را دگرگون کنند و در نهایت آنان را در منظومه استکبار جهانی هضم نمایند.
 
مدیر حوزه‌های علمیه، بازسازی نظام تربیتی کشور را ضرورتی انکارناپذیر خواند و تاکید کرد: خانه، مدرسه، آموزش و پرورش و دیگر نهاد‌های تربیتی باید نسلی پرورش دهند که فرصت‌ها و تهدید‌های فناوری را به‌درستی بشناسد و با هوشمندی از فضای مجازی بهره ببرد. او این فصل جدید تربیتی را نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای جدی دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)