• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
بین الملل » آمریکا

هشدار شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی درباره ادامه اختلال پرواز‌ها

شرکت‌های بزرگ هواپیمایی در آمریکا هشدار داده‌اند که هرچند توافقی برای بازگشایی دولت فدرال در راه است، بازگشت پروازها به اوضاع عادی زمان‌بر خواهد بود.

هشدار شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی درباره ادامه اختلال پرواز‌ها

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، در حالی که تعطیلی تاریخی دولت فدرال آمریکا مدتی است که از چهلمین روز خود هم عبور کرده است، شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرده اند کاهش پروازهایی که از سوی دولت ترامپ اعمال شده، هنوز ادامه دارد و پیامدهای آن حتی پس از بازگشایی دولت نیز باقی خواهد ماند.

مجلس سنا با تصویب طرحی برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا گام نخست را برداشت و اکنون این طرح باید در مجلس نمایندگان بررسی شود؛ جایی که انتظار می‌رود نمایندگان طی روزهای آینده درباره آن تصمیم بگیرند.

روزنامه واشنگتن‌پست در این باره نوشت: انجمن «ایرلاینز فور آمریکا» که نمایندگی شرکت‌های بزرگ از جمله امریکن، دلتا، ساوت‌وست و یونایتد را بر عهده دارد، پس از رأی سنا اعلام کرد: «برنامه پروازی کاهش‌یافته شرکت‌ها بلافاصله پس از بازگشایی دولت به حالت کامل بازنخواهد گشت و اثرات این تعطیلی برای چندین روز ادامه خواهد داشت.»

به گفته شرکت تحلیل داده‌های هوایی «سیریوم»، فقط در روز سه‌شنبه بیش از هزار و صد پرواز لغو شد که حدود پنج درصد از کل پروازها را شامل می‌شود. در میان فرودگاه‌ها، لاگواردیا در نیویورک و بوستون بیشترین تأثیر را از لغو پروازها داشتند.

اختلال‌های پروازها و سفر های هوایی در آمریکا در روز یکشنبه به اوج خود رسید و نزدیک به سه هزار پرواز لغو و بیش از ده هزار پرواز با تأخیر مواجه شدند. هرچند شرایط در روز دوشنبه اندکی بهتر شد، اما مشخص نیست چه زمانی وضع پروازها به حالت عادی بازمی‌گردد.

بنا به اعلام واشنگتن‌پست ، کارشناسان ایمنی پرواز معتقدند اداره هوانوردی فدرال (FAA) احتمالاً پیش از بازگشت کامل پروازها ارزیابی‌هایی درباره ایمنی انجام خواهد داد. رئیس این اداره، برایان بدفورد، گفته است تصمیمات مربوط به عملیات هوایی بر اساس داده‌ها و معیارهای ایمنی اتخاذ می‌شود. در همین حال، شان پی. دافی، وزیر حمل‌ونقل آمریکا، قرار است جزئیات بیشتری درباره برنامه دولت برای بازگرداندن پروازها در نشست خبری خود در فرودگاه اوهر شیکاگو اعلام کند. او در طول تعطیلی دولت حضور فعالی داشته و چندین بار با کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی در فرودگاه‌های بزرگ دیدار کرده است.

بر اساس دستور اضطراری وزارت حمل‌ونقل، از روز جمعه کاهش چهاردرصدی پروازها در ۴۰ فرودگاه پرتردد آغاز شد و قرار است تا پایان هفته به ده درصد برسد. این اقدام برای کاهش فشار بر کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی انجام شده که این روزها با اضافه‌کار اجباری و بدون دریافت حقوق مشغول کارند.

نیک دنیلز، رئیس انجمن ملی کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی، هشدار داده است که ادامه این وضعیت غیرقابل‌تحمل است و گفت: «هیچ آمریکایی نباید بدون دریافت حقوق کار کند. این اقدام غیراخلاقی، غیرقانونی و غیرقابل‌دوام است.» در همین حال، رئیس‌جمهور ترامپ در پیامی در شبکه‌های اجتماعی از کنترل‌کنندگان خواست به کار بازگردند و تهدید کرد که با کسانی که غیبت کرده‌اند برخورد خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)