• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۳۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
البرز » اجتماعی

ضرورت تسریع در بازسازی سینما هجرت کرج

رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرج گفت: سینما هجرت کرج بیش از ۱۵ سال در طرح تعریض قرار گرفته است و در مقابل آن قلعه صمصام وجود دارد؛ بنابراین این موضوع باید تعیین تکلیف و حل شود.

نهاد‌های مسئول در طرح تعویض سینما هجرت معرفی شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،  ، حسین سعیدی سیرایی، رئیس کمیسیون فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کرج با حضور در میزگرد تحلیلی نگاه مردم، با اشاره به ضرورت نوسازی زیرساخت‌های فرهنگی شهر گفت: طرح تعویض سینما هجرت با هدف احیای فضای فرهنگی و افزایش مشارکت شهروندان در فعالیت‌های هنری در دستور کار قرار گرفته است.
 
به گفته سعیدی سیرایی، چند نهاد از جمله شهرداری کرج، شورای اسلامی شهر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخش خصوصی فرهنگی، در اجرای این طرح نقش مستقیم دارند. با هم‌افزایی این مجموعه‌ها، کرج به زودی صاحب یک مجموعه فرهنگی استاندارد خواهد شد که پاسخگوی نیاز‌های نسل جوان و خانواده‌هاست.طرح بازسازی سینما هجرت از سوی مدیریت شهری کرج به عنوان گام مهمی در مسیر توسعه‌ی فرهنگی شهر ارزیابی می‌شود.
 
وی با اشاره به طولانی شدن روند جابه‌جایی و بازسازی سینما هجرت، تأکید کرد: این سینما بیش از ۱۵ سال است که در طرح تعریض قرار گرفته و در مقابل آن قلعه صمصام وجود دارد؛ بنابراین این موضوع باید تعیین تکلیف و حل شود.
 
وی با حضور در برنامه نگاه مردم اعلام کرد: شورای شهر برای اجرای طرح آمادگی کامل دارد: هر زمان لایحه مربوط به جابه‌جایی یا بازسازی سینما هجرت ارائه شود، شورا در همان زمان آن را تصویب و پیگیری خواهد کرد.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همچنین نوسانات اقتصادی را یکی از عوامل کندی روند اجرای پروژه دانست و گفت: نوسانات ریال و تغییرات قیمت‌ها بر برنامه‌ریزی‌های مالی پروژه تأثیر گذاشته است.
رئیس حوزه هنری البرز: بازسازی سینما هجرت به دلیل شرایط کارشناسی و موقعیت مکانی ممکن نیست
 
 
اجرای طرح تفصیلی سینما هجرت نیازمند هم‌افزایی مدیریت شهری است
 
محمدولی مهرابی، رئیس حوزه هنری استان البرز گفت: سینما هجرت باید با حفظ بافت تاریخی به موزه فیلم و عکس تبدیل شود. تأخیر‌های اداری و کارشناسی‌های مکرر، احیای این اثر فرهنگی را به تعویق انداخته است.
 
وی با بیان اینکه این پیشنهاد بار‌ها از سوی کارشناسان و فعالان فرهنگی مطرح شده، اما تاکنون به مرحله اجرا نرسیده است، افزود: نمای آلومینیومی و کامپوزیتی که سال‌ها پیش برداشته شد، هرگز جایگزین نشد و فضای سینما در وضعیت نیمه‌کاره رها شده است.
 
وی با انتقاد از فرآیند طولانی و مقطعی کارشناسی‌های اداری در سیمای البرز گفت:  هر بار با تغییر مدیران شهری، کارشناسی‌ها از نو آغاز می‌شود و پروژه ماه‌ها و حتی سال‌ها در مرحله کارشناسی متوقف می‌ماند. این رویکرد نه‌تنها زمان و منابع را هدر می‌دهد، بلکه امید مردم به احیای این اثر فرهنگی را نیز کمرنگ می‌کند.
 
رئیس حوزه هنری استان البرز تأکید کرد: ما به مردم این شهر بدهکاریم که فضایی فرهنگی و تاریخی مانند سینما هجرت را به موزه‌ای زنده و پویا تبدیل کنیم. این موزه می‌تواند به کانونی برای نمایش تاریخ سینما و عکس‌های تاریخی استان تبدیل شود و هویت فرهنگی منطقه را تقویت کند.
 
وی خواستار تشکیل جلسات مستمر و تصویب لایحه‌ای دقیق در شورای شهر شد و گفت: تنها با عزم جدی و پیگیری مستمر می‌توان مانع از فراموشی این پروژه شد و سینما هجرت را به عنوان نمادی از تمدن و هنر البرز احیا کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)