• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۴۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
خوزستان » اجتماعی

تشکیل کارگروه ویژه برای ارزیابی خسارات سیل ایذه و ارائه راهکار‌های اسکان موقت

استاندار خوزستان در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در ایذه، با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در سیلاب اخیر، بر ضرورت آسیب‌شناسی دقیق این حادثه، ارزیابی کامل خسارات و اجرای تمهیدات فوری برای اسکان آسیب‌دیدگان و پیشگیری از تکرار چنین حوادثی تأکید کرد.

تشکیل کارگروه ویژه برای ارزیابی خسارات سیل ایذه و ارائه راهکار‌های اسکان موقت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سید محمدرضا موالی‌زاده، شامگاه سه‌شنبه ۹ دی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در فرمانداری ایذه گفت: نخستین اولویت در پی سیلاب اخیر، انجام آسیب‌شناسی دقیق در شهر و روستا‌های متأثر از این حادثه است.

وی با تسلیت جان‌باختن تعدادی از هموطنان در شهرستان‌های ایذه و باغملک افزود: چهار نفر در ایذه و یک نفر در باغملک بر اثر این حادثه جان خود را از دست دادند و مراتب همدردی دولت و شخص ریاست‌جمهوری به خانواده‌های داغدار ابلاغ شده است.

استاندار خوزستان با اشاره به دستورات مستقیم معاون اول رییس‌جمهور مبنی بر بسیج تمام امکانات ملی و استانی تصریح کرد: رسیدگی فوری و با حساسیت ویژه به وضعیت آسیب‌دیدگان در دست اجرای کامل است.

وی با اشاره به اقدامات فوری انجام شده افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان ۲۰ دستگاه ترانس برق و اداره‌کل راهاری یک دستگاه لودر برای بازگشایی راه‌های مواصلاتی ایذه اختصاص داده است.

استاندار خوزستان اعلام کرد: سطح آب در خیابان‌های اصلی ایذه فروکش کرده و عملیات تخلیه آب از منازل به پایان رسیده است.

وی در تشریح اقدامات جاری گفت: اسکان اضطراری، توزیع اقلام اولیه، آبرسانی سیار و پاکسازی به طور مستمر در حال اجراست و اولویت بعدی، بازسازی سریع زیرساخت‌های تخریب‌شده آب و راه خواهد بود.

موالی‌زاده با اشاره به تشکیل یک کارگروه ویژه برای آسیب‌شناسی گفت: این کارگروه موظف است عملکرد دستگاه‌های مربوطه را بررسی و نقاط قوت و ضعف را به طور کامل مشخص کند.

وی دومین اولویت را ارزیابی جامع و جمع‌بندی کلیه خسارات وارده عنوان کرد و گفت: خسارات به منازل مسکونی، زمین‌های کشاورزی، دام‌ها و سایر اموال مردم باید به سرعت و دقت برآورد شود تا مبنای اقدامات حمایتی و جبرانی قرار گیرد.

استاندار خوزستان در پاسخ به پرسشی درباره اسکان آسیب‌دیدگان اظهار داشت: حدود ۱۰۰۰ واحد مسکونی در شهر و روستا‌های ایذه آسیب دیده که از این تعداد حدود ۴۰۰ واحد در شهر و ۶۰۰ واحد در روستا‌ها هستند.

وی افزود: عملیات پاکسازی و شستشوی این منازل با مشارکت سپاه، بسیج، شهرداری و کلیه دستگاه‌های خدمات‌رسان با سرعت در حال انجام است تا شرایط برای بازگشت سریع و اسکان پایدار مردم در منازل خودشان فراهم شود.

موالی‌زاده در خصوص جستجوی مفقودین نیز خاطرنشان کرد: تیم‌های امدادی بی‌وقفه در حال جست‌و‌جو هستند و امیدواریم هرچه سریع‌تر این عملیات به نتیجه برسد. وقوع چنین حوادث تلخی برای همه ما بسیار دردناک است.

وی بر لزوم تمرکز جدی بر اقدامات پیشگیرانه تأکید و بیان کرد: باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا با انجام اقدامات لازم در بخش‌های مختلف، از تکرار چنین حوادث تلخ و تلفات جانی پیشگیری کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)