• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۲۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
آذربایجان غربی » سیاسی

ظرفیت نخبگانی بسیج شهرستان خوی در خدمت حل مسائل و مشکلات مردم

در مجمع عالی بسیج شهرستان خوی مسائل شهرستان بررسی علمی و طرح‌های اجرایی مبتنی بر ظرفیت نخبگانی بسیج ارائه می شود.

ظرفیت نخبگانی بسیج شهرستان خوی در خدمت  حل مسائل و مشکلات مردم

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ اجلاسیه سالانه مجمع عالی بسیج شهرستان خوی با رویکرد مسئله‌محوری و ارائه راهکار‌های عملیاتی، در سالن اجتماعات شهید کوچری فرمانداری برگزار شد.

این اجلاسیه با حضور مسئولان شهرستان، اعضای شورای اداری، شورای تأمین و جمعی از اندیشمندان و نخبگان بسیجی برگزار و محور اصلی آن بررسی علمی مسائل شهرستان و ارائه طرح‌های اجرایی مبتنی بر ظرفیت نخبگانی بسیج بود.

  سردار مصطفی آقایی فرمانده سپاه شهرستان خوی در این اجلاسیه با اشاره به شکل‌گیری مجمع عالی بسیج در سال ۱۳۹۲ به دستور فرماندهی معظم کل قوا، گفت: مجمع بسیج یک ساختار اندیشه‌ورز و راهبردی است که مأموریت آن شناسایی دقیق مسائل، تولید فکر و کمک به حل مشکلات اجرایی کشور و شهرستان‌هاست.
وی افزود:  بسیج با تکیه بر ظرفیت اندیشمندان و متخصصان خود در کنار مسئولان اجرایی می‌تواند نقش مؤثری در پیشبرد توسعه متوازن، عدالت‌محور و پایدار ایفا کند و خروجی این مجامع باید در خدمت تصمیم‌سازی و اقدام عملی قرار گیرد.
فرمانده سپاه خوی با تأکید بر ضرورت گفتمان‌سازی حول منویات مقام معظم رهبری اظهار داشت:  انسجام فکری، وحدت نظر و هم‌افزایی میان اقشار مختلف بسیج و دستگاه‌های اجرایی، زمینه‌ساز عبور از چالش‌ها و حل مسائل مبتلابه جامعه خواهد بود.

سرهنگ قهرمان عیوضلو معاون اقشار و مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه شهدانیز با تشریح روند فعالیت مجمع عالی بسیج شهرستان خوی گفت:  امسال شش کارگروه تخصصی با حضور اندیشمندان، نخبگان و مسئولان اجرایی مرتبط تشکیل و پس از برگزاری جلسات متعدد، طرح‌های تحقیقاتی و راهکار‌های عملیاتی تدوین و تکمیل شد.
وی افزود: این کارگروه‌ها شامل اقتصاد و زیربنایی با محور یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش از تولید تا صادرات با رویکرد توسعه پایدار، فرهنگی اجتماعی با موضوع رشد فعالیت‌های محافل و عزاداری‌های انحرافی در قالب هیئت‌های مذهبی، زنان و خانواده با محور توانمندسازی و آسیب‌شناسی مشکلات زنان بدسرپرست و بی‌سرپرست، سلامت و محیط زیست با موضوع بررسی موانع توسعه شبکه فاضلاب، آموزش تحقیقات و فناوری اطلاعات با محور بررسی پیامد‌های به‌کارگیری دوباره معلمان بازنشسته و آموزش و تربیت با موضوع علل نارسایی آموزش مقدماتی قرآن در پایان دوازده سال تحصیلی بوده است.
سرهنگ عیوضلو با تأکید بر اینکه خروجی این کارگروه‌ها صرفاً نظری نیست، بیان کرد : نتایج به‌دست‌آمده می‌تواند به عنوان پشتوانه فکری و اجرایی در اختیار مدیران شهرستان قرار گیرد و مسیر تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر را هموار سازد.

در بخش پایانی اجلاسیه، محمود حسن‌پور مسئول مجمع عالی بسیج شهرستان خوی ضمن جمع‌بندی موضوعات ارائه‌شده، بر استمرار فعالیت‌های علمی و مسئله‌محور مجمع تأکید کرد و گفت:  مجمع عالی بسیج با هدف کمک به حل مسائل واقعی مردم و همیاری با مسئولان اجرایی شکل گرفته و این مسیر با قوت ادامه خواهد یافت.
وی همچنین کسب عنوان برتری سردار مصطفی آقایی فرمانده سپاه خوی در جشنواره مالک اشتر را تبریک گفت و از تلاش‌ها و مجاهدت‌های مجموعه سپاه و بسیج شهرستان خوی در عرصه‌های مختلف فرهنگی اجتماعی و خدماتی قدردانی کرد.

این اجلاس با قرائت بیانیه پایانی، جمع‌بندی نهایی موضوعات کارگروه‌ها و تجلیل از تعدادی از نخبگان بسیجی به کار خود پایان داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)