• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸
فارس » سیاسی

نجابت: جنگ امروز، نبرد ترکیبی برای سنجش استحکام انقلاب است

نماینده مردم شیراز و زرقان گفت : جنگ امروز، نبرد ترکیبی برای سنجش استحکام انقلاب است

نجابت: جنگ امروز، نبرد ترکیبی برای سنجش استحکام انقلاب است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس گفت: دشمن در جنگ ترکیبی با فشار‌های امنیتی، اقتصادی و رسانه‌ای به‌دنبال تضعیف انقلاب است، اما در محاسبات خود دچار خطا شده است.

روح‌الله نجابت در نشست «جهاد تبیین» حرم مطهر شاهچراغ (ع) با ترسیم شرایط کشور در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی گفت:
گاهی وضعیت امروز را با یک پروژه عمرانی مقایسه می‌کنم؛ اگر بنایی سست و مخروبه باشد، برای تخریبش هزینه‌ای نمی‌کنند، اما اگر بنایی مستحکم باشد، از روز اول برای از بین بردنش طراحی می‌کنند. حجم دشمنی‌ها نشان می‌دهد بنای انقلاب اسلامی، بنایی مستحکم است.
 
وی با تأکید بر اینکه نباید تحولات اخیر را صرفاً در قالب درگیری‌های نظامی تحلیل کرد، ادامه داد: جنگ دوازده‌روزه فقط یک جنگ متعارف نبود؛ بسیاری از تحلیلگران نظامی آن را “شناسایی با رزم توصیف کردند؛ یعنی دشمن حمله می‌کند تا توانمندی‌ها و واکنش‌های ما را بسنجد. همین الگو در حوزه فرهنگی و اجتماعی هم دنبال می‌شود.
 
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی حوادث تروریستی اخیر را نیز در همین چارچوب ارزیابی کرد و افزود:به نظر می‌رسد بخشی از تحرکات تروریستی اخیر، تکمیل همان پازلی بود که در جنگ نظامی به نتیجه نرسید؛ یعنی آزمودن میزان آمادگی داخلی و واکنش ساختار‌های امنیتی و اجتماعی کشور.
 
نجابت گفت: در جنگ نظامی، ستاد کل نیرو‌های مسلح طراحی و فرماندهی می‌کند؛ اما در جنگ فکری و رسانه‌ای، ما هنوز آن قرارگاه متمرکز و مؤثر را شکل نداده‌ایم. در حوزه مقابله فکری با دشمن، خلأ جدی وجود دارد.
 
وی فضای مجازی را «خط مقدم جنگ شناختی» دانست و ادامه داد: دشمن از این بستر فقط برای آموزش استفاده نمی‌کند؛ مهم‌تر از آن، شبکه‌سازی و اتصال میدانی را از طریق همین فضا انجام می‌دهد. نگرانی اصلی این بود که عملیات میدانی با عملیات سایبری گره بخورد.
 
عضو کمیسیون با اشاره به تجربه برخی کشور‌ها افزود: در کشور‌هایی مثل چین، بخش عمده خدمات عمومی در بستر پیام‌رسان‌های بومی ارائه می‌شود. بیش از صد‌ها خدمت حکومتی آنجا از طریق یک پیام‌رسان انجام می‌شود. ما هم مصوبه داریم که خدمات حاکمیتی به پیام‌رسان‌های داخلی منتقل شود، اما در اجرا عقب هستیم.
 
نجابت گفت: اگر این بستر‌ها تقویت شوند، خودبه‌خود وابستگی به پیام‌رسان‌های خارجی کم می‌شود، اما تعلل در اجرا باعث شده همچنان در این میدان آسیب‌پذیر باشیم.
 
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به شرایط اقتصادی و انتقاد‌های موجود گفت:موفقیت دولت، موفقیت همه ماست. در شرایطی که کشور درگیر جنگ ترکیبی است، دوقطبی‌سازی و دعوا‌های سیاسی داخلی پیام ضعف به دشمن می‌دهد. نقد لازم است، اما تخریب در این مقطع به صلاح کشور نیست.
 
وی درباره سیاست کالابرگ الکترونیک نیز توضیح داد: سال‌ها ارز ترجیحی برای کالا‌های اساسی داده شد، اما بخش مهمی از این یارانه عملاً به جیب مصرف‌کنندگان خارج از کشور می‌رفت. منطق کالابرگ این است که یارانه مستقیماً به مصرف‌کننده داخلی برسد و از هدررفت جلوگیری شود، هرچند در نحوه اجرا ایراد‌هایی وجود دارد که باید اصلاح شود.
 
نجابت ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی را نبود شفافیت و «حکمرانی ریال» دانست و گفت:تا زمانی که گردش مالی در کشور شفاف نشود و حساب‌های تجاری از شخصی جدا نشوند، نمی‌توان با فرار مالیاتی، سوداگری و التهاب بازار ارز مقابله جدی کرد. قوانین این کار تا حد زیادی تصویب شده، اما در اجرا با تأخیر مواجه‌ایم.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأکید کرد:بدون شفافیت اقتصادی، تصمیم‌گیری‌ها مثل حرکت در تاریکی است. اگر حکمرانی ریال محقق شود، بخش بزرگی از کسری بودجه و بی‌عدالتی‌های اقتصادی بدون فشار بر مردم عادی قابل جبران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)