پخش زنده
امروز: -
۲۲ طرح آب و فاضلاب در مشهد با هزینه ای بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریالی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به اقدامات و طرح های آبرسانی اجرا شده در سطح شهرستان گفت: ۷ طرح آبرسانی شهری و ۱۴طرح روستایی با هدف تامین آب شرب پایدار به بهره برداری رسید.
حسین اسماعیلیان افزود: ۵۰ کیلومتر شبکه و خطوط انتقال فاضلاب به همراه نصب ۱۰ هزار فقره انشعاب فاضلاب برای بهره مندی جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر بهره برداری شد.
وی با بیان اینکه انجام طرح ها و اقدامات اضطراری برای تامین آب دومین کلانشهر کشور توسط آبفای مشهد و شرکت آب منطقهای خراسان رضوی در حال انجام است ادامه داد: شرایط بحرانی و کاهش شدید ذخایر سدها از جمله سد دوستی که حجم ذخیره آن به کمتر از ۲ درصد رسیده است.
او بیان کرد: در کنار اجرای طرح های مختلف، همراهی بیش از پیش شهروندان در اصلاح الگو و مدیریت مصرف یکی از مهم ترین راه های موثر در گذر از شرایط کمبود و بحرانی آب است.