• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نقش مؤثر رزمایش پدافند شیمیایی در بهبود مدیریت بحران

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با توجه به تمرکز صنایع بزرگ و مراکز پرخطر در عسلویه، رزمایش پدافند شیمیایی «شهید ربانی» می‌تواند نقش مهمی در افزایش هماهنگی فرماندهی، بهبود مدیریت بحران و ارتقای توان دفاع غیرنظامی کشور ایفا کند.

️نقش مؤثر رزمایش پدافند شیمیایی در بهبود مدیریت بحران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «غلامرضا جلالی» در حاشیه رزمایش پدافند شیمیایی «شهید مهدی ربانی» که امروز در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار شد، هدف اصلی از برگزاری این رزمایش را ایجاد هماهنگی بین بخش‌های صنعتی، دولتی، مردمی و نظامی عنوان کرد و اظهار داشت: این رزمایش با هدف آماده‌سازی برای مدیریت و کنترل پیامد‌های احتمالی حوادث شیمیایی برگزار شده و تمرکز اصلی ما در این رزمایش بر روی دو بخش صنعت و مردم است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در بخش صنعت، تلاش بر این است که اولویت ایمنی رعایت شود و اگر حادثه‌ای هم رخ دهد، پیامد‌های آن در منبع و مرکز حادثه کنترل و خنثی شود؛ اما اگر این پیامد‌ها گسترش یابد و به مردم برسد، هدف این است که مردم آمادگی لازم برای مقابله با آن را داشته باشند که این آمادگی از طریق آموزش عمومی و فراهم‌سازی امکانات و زیرساخت‌ها ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه، گفت: یکی از اقدامات عمده و عمومی که در این زمینه انجام شده، آموزش عمومی مردم است که خوشبختانه با همکاری رسانه‌ها و مسئولان استان بوشهر، این آموزش‌ها به‌خوبی پیگیری شده است. بخش دیگری که در این رزمایش اهمیت ویژه‌ای دارد، آمادگی برای تخلیه و جا به جایی جمعیت است؛ به‌ویژه با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر عسلویه، پیش‌بینی‌های لازم برای تخلیه اضطراری از طریق دریا انجام شده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین به اهمیت آمادگی ظرفیت‌های درمانی و بهداشتی در این رزمایش اشاره و عنوان کرد: بخش دیگری که در این رزمایش به آن پرداخته شده، آمادگی زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی است که در صورت نیاز به عرضه خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان، بتوانند به‌طور تخصصی وارد عمل شوند.

سردار جلالی ادامه داد: این رزمایش با فرماندهی استاندار بوشهر و فرماندار عسلویه انجام شده و ظرفیت‌های نظامی و غیرنظامی تحت کنترل استانداری و فرمانداری قرار دارند؛ همچنین، ما نظارت‌های لازم را بر طراحی، هماهنگی و آموزش‌ها انجام داده‌ایم تا ان‌شاالله آمادگی لازم در سطح منطقه به‌وجود آید.

وی تصریح کرد: طبیعتاً نتایج این رزمایش به‌ویژه در شناسایی اشکالات و ضعف‌ها می‌تواند به‌طور مستقیم در بهبود وضعیت آمادگی منطقه و کشور تأثیرگذار باشد. این اشکالات در سطوح ملی، استانی و شهرستانی بررسی و به مراجع بالاتر گزارش خواهد شد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: رزمایش‌های مشابه در آینده نیز می‌توانند به تقویت مشارکت مردمی، هماهنگی بیشتر با بخش صنعتی و ارتقای زیرساخت‌ها کمک کنند. به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند پیش‌بینی شرایط آب و هوایی و رصد آلودگی که باید ظرفیت‌های بیشتری در این بخش‌ها ایجاد شود.

سردار جلالی در پایان با قدردانی از مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری این رزمایش، ابراز امیدواری کرد که این رزمایش‌ها در آینده نیز به ارتقای آمادگی جامعه و صنعت در برابر تهدیدات و بحران‌ها کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)