• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
کرمانشاه » اجتماعی
معاون اجرایی رئیس‌جمهور؛

مصوبات سفر دولت به کرمانشاه در مسیر تحقق قرار دارد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه در اردیبهشت ماه امسال گفت: مصوبات عمرانی و اقتصادی این سفر در مسیر تحقق قرار دارد.

مصوبات سفر دولت به کرمانشاه در مسیر تحقق قرار دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، محمدجعفر قائم‌پناه در پایان سفر دو روزه خود به استان کرمانشاه گفت: این سفر در ادامه سفر اردیبهشت‌ماه دکتر پزشکیان و با هدف بررسی میزان تحقق مصوبات آن سفر انجام شد تا از نزدیک مشخص شود چه میزان از تصمیمات اتخاذشده به مرحله اجرا رسیده است.

وی با بیان اینکه این سفر در چند محور اصلی شامل مصوبات بودجه‌ای دولت، تسهیلات بانکی و وضعیت سرمایه‌گذاری‌ها برنامه‌ریزی شده بود افزود: در بخش اعتبارات عمرانی، مصوبات مناسبی برای استان کرمانشاه در نظر گرفته شده و تخصیص‌ها نیز به‌خوبی انجام شده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به حجم اعتبارات مصوب برای استان گفت: در مجموع  ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی  برای استان کرمانشاه پیش‌بینی شده است که در فاز نخست، ۱۱ هزار میلیارد تومان آن باید در سال جاری تخصیص می‌یافت که تاکنون حدود ۹ هزار میلیارد تومان پرداخت شده و ۲ هزار میلیارد تومان دیگر نیز تا پایان سال تخصیص خواهد یافت.

دکتر قائم‌پناه خاطرنشان کرد: این اعتبارات می‌تواند بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام استان را به سرانجام برساند؛ نمونه روشن آن،  پروژه خوابگاه دانشگاه فرهنگیان است که با وجود آنکه طی چهار سال تنها ۴۰ درصد پیشرفت داشت، در مدت حدود ۱۰ تا ۱۱ ماه تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به وضعیت تسهیلات بانکی گفت: متأسفانه در این بخش، عملکرد قابل قبول نبوده و  تنها حدود ۱۱ درصد از تعهدات تسهیلاتی محقق شده است که این موضوع نیازمند پیگیری جدی است و بنده و استاندار کرمانشاه، این موضوع را دنبال خواهیم کرد تا تسهیلات بانکی به بخش‌های تولید، صنعت، کشاورزی، سلامت و گردشگری اختصاص یابد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به بازدیدهای میدانی انجام‌شده در این سفر گفت: از  شرکت چیاسرام زاگرس بازدید شد؛ کارخانه‌ای پیشرفته در حوزه تولید اسلب‌های سرامیکی که با حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به  ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی  رسیده است و برای  ۷۵۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت و امیدواریم این پروژه در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

وی از پروژه پترو باسکار کلهر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع ملی آینده کشور نام برد و افزود: این پروژه در حوزه تولید انواع تایرهای رادیال سیمی و لاستیک خودروهای سبک و سنگین اجرا می‌شود و  ۵۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای آن پیش‌بینی شده است که با تشکیل کنسرسیومی از بانک‌های کشور، ۱۸ هزار میلیارد تومان تأمین مالی بانکی انجام می‌شود و زمین و مجوزها نیز با کمک استانداری فراهم شده است و این پروژه برای ۱۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند و طی سه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر قائم‌پناه گفت: عملیات اجرایی  پروژه قند و شکر سالار باختر نیز آغاز شد؛ پروژه‌ای متعلق به سرمایه‌گذاران خوش‌نام استان که با  ۱۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، برای  ۷۰۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت و طبق اعلام سرمایه‌گذار، حداکثر تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به دو مصوبه مهم دولت در حوزه ریلی گفت: یکی از این مصوبات، مربوط به کریدور شرق به غرب کشور است؛ مسیری که تهران را به خسروی و سپس بغداد متصل می‌کند و سال‌ها تقریباً راکد مانده بود.

وی افزود: پس از سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه  ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه مصوب شد که ۲ هزار میلیارد تومان آن در سال جاری تخصیص یافته است تا کارگاه پروژه مجدداً فعال شود و پیش‌بینی می‌شود مسیر ریلی کرمانشاه تا اسلام‌آباد غرب طی یک تا دو سال آینده تکمیل شود و سپس به سمت خسروی ادامه یابد.

دکتر قائم‌پناه از  رایزنی با دولت عراق و وزارت امور خارجه برای اتصال مسیر بغداد ـ خانقین ـ خسروی خبر داد و گفت: این کریدور می‌تواند به یک محور مهم  ترانزیت کالا در منطقه  تبدیل شود؛ نه‌تنها برای ایران، بلکه برای کشورهای آسیای میانه از جمله ترکمنستان و قزاقستان نیز اهمیت دارد و خوشبختانه نخست‌وزیر عراق نیز نسبت به این طرح نگاه مثبتی دارد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به بازدید از پروژه قطار شهری کرمانشاه گفت: مترو یکی از آرزوهای دیرینه مردم کرمانشاه است و بازدید امروز از این پروژه، تا حدودی رضایت‌بخش بود، هرچند سرعت اجرا همچنان کند است و به منابع بیشتری نیاز دارد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تخصیص  ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی  برای این پروژه افزود: مسیر از  سه‌راه ۲۲ بهمن تا میدان آزادی  وارد فاز زیرزمینی شده و عملیات حفاری و سگمنت‌گذاری تونل‌ها انجام شده است؛ به‌طوری که امکان تردد در عمق حدود ۴۰ متری از میدان آزادی تا نزدیکی مسجد جامع فراهم است.

دکتر قائم‌پناه ابراز امیدواری کرد: با پیگیری استاندار و تأکید جدی به شهردار کرمانشاه برای ایفای سهم مالی شهرداری، حداقل ایستگاه مترو تا میدان آزادی در سال آینده به بهره‌برداری برسد و ادامه خط تا میدان فردوسی نیز در حال شکل‌گیری است.

وی با تأکید بر نقش مترو در کاهش ترافیک و آلودگی هوا بیان کرد: تحقق این پروژه نیازمند همت جدی شهرداری است و از استاندار کرمانشاه درخواست دارم پیگیری‌های لازم را انجام دهند و دولت هم آماده کمک است، اما بخش مهمی از تعهدات بر عهده شهرداری قرار دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)