• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۹۴۹۲
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۳
یزد » اجتماعی

اشتغال هزاران زندانی در یزد؛ واریز ۷۷ میلیارد تومان دستمزد به خانواده مددجویان

مدیرکل زندان‌های استان یزد از اجرای گسترده برنامه‌های آموزشی، مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی برای زندانیان خبر داد و گفت: در سال گذشته با اشتغال مددجویان، ۷۷ میلیارد تومان دستمزد به حساب خانواده آنان واریز شده و همچنین ۳۰۰ زندانی جرائم غیرعمد با کمک خیران و گذشت شکات آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیرکل زندان‌های استان یزد با حضور در استودیوی خبر، مهم‌ترین اقدامات این مجموعه در حوزه آموزش، اشتغال‌زایی، حمایت از خانواده زندانیان و آزادی محکومان جرائم غیرعمد را تشریح کرد.

مقبلی با اشاره به رویکرد تحول و تعالی در قوه قضاییه اظهار داشت: سازمان زندان‌ها با شعار «زندان‌بانی بر محور خرد و دانایی» برنامه‌های متعددی را در حوزه هوشمندسازی خدمات اجرا کرده است که از جمله آن می‌توان به دادرسی الکترونیک، راه‌اندازی دفاتر خدمات قضایی در زندان‌ها، ملاقات مجازی و استفاده از سامانه مراقبت الکترونیک (پابند) اشاره کرد.

وی با تأکید بر اهمیت سلامت جسم و روان زندانیان، افزود: در حال حاضر ۶۳ نفر از کادر درمان، از بهیار تا پزشک متخصص، خدمات تخصصی درمانی و مشاوره‌ای را به مددجویان ارائه می‌کنند. همچنین برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، نهضت سوادآموزی، تحصیلات دانشگاهی، آموزش‌های دینی، ورزشی و هنری نیز در زندان‌های استان یزد به‌صورت مستمر در حال اجراست و اکنون ۷۳ زندانی در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

مدیرکل زندان‌های استان یزد با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مهارت‌آموزی گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی و اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در سال گذشته ۲۸۲ دوره آموزشی برای زندانیان برگزار شده است.

مقبلی افزود: نتیجه این آموزش‌ها، اشتغال تعدادی از زندانیان در کارگاه‌های داخل زندان و واحد‌های تولیدی استان یزد بوده است؛ به‌گونه‌ای که در سال گذشته ۷۷ میلیارد تومان دستمزد حاصل از اشتغال آنان به حساب خانواده‌های مددجویان واریز شد.

وی همچنین از رونق تولیدات صنایع دستی در زندان‌های استان یزد خبر داد و گفت: سال گذشته ۵۸ اثر فاخر صنایع دستی تولید و به ارزش ۱۵ میلیارد تومان به فروش رسید که درآمد حاصل از آن نیز به خانواده زندانیان اختصاص یافت.

مدیرکل زندان‌های استان یزد با اشاره به توسعه زیرساخت‌های اشتغال اظهار داشت: با مشارکت خیران، حدود چهار هزار مترمربع فضای کارگاهی در زندان‌های استان یزد ایجاد شده و هم‌اکنون بیش از هزار فرصت برای به‌کارگیری زندانیان در کارگاه‌های مختلف وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت از خانواده زندانیان اشاره کرد و گفت: هفت انجمن حمایت از زندانیان در شهرستان‌های استان یزد فعال هستند و سال گذشته علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و حمایتی، بیش از ۳۱ میلیارد تومان کمک نقدی به خانواده‌های زندانیان پرداخت کردند. همچنین خانواده‌های نیازمند برای بهره‌مندی از خدمات نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی معرفی شدند.

مقبلی درباره حمایت از زندانیان پس از آزادی نیز افزود: زندانیان از دو هفته پیش از آزادی تحت پوشش مرکز مراقبت بعد از خروج قرار می‌گیرند و این حمایت‌ها تا دو سال پس از آزادی ادامه دارد تا زمینه بازگشت موفق آنان به جامعه فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد گفت: سال گذشته با همکاری دستگاه قضایی، گذشت شکات و مشارکت خیران، زمینه آزادی ۳۰۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در استان یزد فراهم شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی بیش از ۱۷۰۰ مسجد تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
هشدار جهاد اسلامی فلسطین درباره گسترش شهرک های صهیونیستی
تروریست‌های مزدور یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
ایستادگی جان فدایان لرستانی در موج ۱۲۰ سنگر خیابان
بررسی موانع راه اندازی پایانه مرزی کوزه‌رش سلماس
ریاض منصور: طرح‌های الحاق اسرائیل اقدام جنگی است
الحشد الشعبی عراق آماده برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شد
نوای الله اکبر ساکنان کیش در صدو بیست و یکمین شب از حماسه خیابان
۲۸ شهید و زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه
تقویت فعالیت سامانه بارشی در سمنان
برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری فردا در دورود لرستان
حماسه حضورمردم ارومیه به فصل ۱۲۱ رسید
یکصد و بیست‌ویکمین شب پایداری مردم آبادان و خرمشهر
پیش‌بینی حضور ۴۶ میلیون نفر در مراسم بدرقه آقای شهید ایران
بررسی روند اجرای طرح پایانه مرزی کوزه رش سلماس
مردم اسناد غیرمنقول عادی خود را در سامانه ساغر ثبت کنند
کاهش هزینه‌های متقاضی خروج دائم از کیش با اجرای طرح ارزیابی کالا در محل
طرح اوقات فراغت تابستانی در چهارمحال و بختیاری
جام جهانی ۲۰۲۶؛ سلسائو سامورایی‌ها را حذف کرد
چادرملو نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
امیر«خوش‌قلب»:سامانه‌های‌پدافندی دائما درحال تحول هستند
برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در خوزستان
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
پزشکیان: توافق اخیر دستاورد مقاومت ملت ایران است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
رامین بهترین گلزن تاریخ ایران در جام جهانی  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)