پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان ملارد از کشف ۱۴ کیلوگرم تریاک در یک ویلا در روستای حصارشالپوش خبر داد این عملیات که با هماهنگی پلیس تهران بزرگ و اقدامات اطلاعاتی شبانهروزی انجام شد، منجر به شناسایی و بازداشت توزیعکننده این مواد گردید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ کیانوش نورمحمدی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی کسب اخبار و اطلاعاتی مبنی بر توزیع موادمخدر در ملارد توسط فردی، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان ملارد قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی در عملیاتی مشترک با پلیس تهران بزرگ و انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسائی محل فعالیت توزیع کننده موادمخدر در روستای حصارشالپوش ملارد شده و با تعقیب و مراقبت شبانه روزی و با هماهنگی قضایی، متهم را در باغ ویلای شخصی خودش در روستای حصار شالپوش ملارد دستگیر کردند.
سرهنگ نورمحمدی تصریح کرد: با هماهنگی قضایی، در بازرسی از محل، مقدار ۱۴ کیلوگرم تریاک کشف و متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.