• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۷۱۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۱
ورزشی » ساير حوزه ها

دنیامالی: کاروانی قدرتمند راهی ناگویا می‌کنیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: کاروان باشکوهی را به ناگویا اعزام می‌کنیم تا مدال‌های خوبی برای کشورمان به ارمغان بیاورند.

دنیامالی: کاروانی قدرتمند راهی ناگویا می‌کنیم / عملکرد تیم ملی خوب بود
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در حاشیه بازدید از مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی، درباره آخرین برنامه‌های ورزش ایران در حوزه ورزش‌های پارالمپیکی، بازی‌های آسیایی ناگویا و همچنین عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت کرد.

دنیامالی در ابتدای صحبت‌های خود درباره تشکیل فدراسیون مستقل پارادوومیدانی اظهار داشت: بخش بزرگی از افتخارات ورزش معلولان ایران در سطح جهانی و پارالمپیک، متعلق به رشته پارادوومیدانی است. بیش از نیمی از مدال‌هایی که ورزشکاران توان‌یاب و معلول کشورمان در میادین جهانی و پارالمپیکی کسب کرده‌اند، در همین رشته به دست آمده و این موضوع اهمیت ویژه آن را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: تا پیش از این، تمام این ظرفیت‌ها زیرمجموعه فدراسیون ورزش‌های توان‌یابان و جانبازان قرار داشت، اما با توجه به گستردگی و اهمیت این رشته، پس از یک دوره طولانی کارشناسی و بررسی‌های تخصصی، به این نتیجه رسیدیم که پارادوومیدانی باید به صورت مستقل فعالیت کند تا مسیر رشد آن با تمرکز بیشتری دنبال شود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه ورزش معلولان تصریح کرد: دولت نگاه ویژه‌ای به ارتقای سطح زندگی و مشارکت اجتماعی جامعه توان‌یابان و معلولان دارد. اتفاقات اخیر و افزایش نیاز به حمایت از این قشر، ضرورت تقویت زیرساخت‌های ورزشی را بیشتر کرده و ما با همکاری دستگاه‌های مختلف، از جمله سازمان بهزیستی، در تلاش هستیم شرایط بهتری برای این ورزشکاران فراهم کنیم.

دنیامالی درباره مسابقات پیش روی پاراآسیایی ناگویا گفت: رقابت‌های انتخابی از همین حالا آغاز شده تا ورزشکاران با آمادگی بیشتری وارد مسابقات شوند. هدف ما این است که تیمی آماده و رقابتی به ناگویا اعزام کنیم تا بار دیگر افتخارآفرینی در سطح قاره تکرار شود.

وی درباره بودجه و ساختار جدید این فدراسیون نیز توضیح داد: در فرآیند تفکیک، تلاش کردیم بودجه فدراسیون قبلی حفظ شود و در عین حال برای پارادوومیدانی هم بودجه مستقل اختصاص یابد. این تصمیم می‌تواند باعث هم‌افزایی و رشد تخصصی‌تر در این حوزه شود.

وزیر ورزش در بخش دیگری از صحبت‌هایش به عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ پرداخت و گفت: شرایط حضور تیم ملی در این دوره از رقابت‌ها کاملاً خاص بود. میزبان مسابقات در اجرای تعهدات قانونی خود برای ایجاد شرایط برابر، آن‌طور که باید عمل نکرد و همین مسئله مشکلات متعددی برای کاروان ایران ایجاد کرد.

وی افزود: این موضوع فقط از سوی ما مطرح نشده، بلکه اعتراضات و شکایت‌های مختلفی از سوی مردم، حقوقدانان و چهره‌های ورزشی در سطح بین‌المللی نسبت به عملکرد میزبان و حتی فیفا شکل گرفته است، چرا که کشور میزبان موظف است شرایط برابر را برای همه تیم‌ها فراهم کند.

دنیامالی با تمجید از نمایش ملی‌پوشان ایران خاطرنشان کرد: با وجود تمام این محدودیت‌ها، بازیکنان تیم ملی عملکرد شایسته‌ای داشتند و توانستند رضایت عمومی را جلب کنند. مردم ایران از نمایش تیم ملی رضایت داشتند و این مسئله ارزشمند است.

وی در پاسخ به ارزیابی شخصی‌اش از عملکرد تیم ملی گفت: من از عملکرد تیم ملی رضایت دارم. درست است که سه بازی با تساوی به پایان رسید، اما اگر جزئیات فنی مسابقات را بررسی کنیم، می‌بینیم تیم ملی در هر سه دیدار شایستگی برد را هم داشت. ضربات به تیر دروازه، گل‌های مردود شده و موقعیت‌های خلق‌شده نشان می‌دهد کیفیت فنی تیم قابل قبول بوده است.

وزیر ورزش در ادامه درباره ترکیب کاروان اعزامی ایران به بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا اظهار داشت: برخلاف برخی گمانه‌زنی‌ها، ما با محدودیت بودجه برای اعزام مواجه نیستیم. سیاست ما اعزام یک کاروان کیفی و هدفمند است؛ کاروانی که هم از نظر فنی توان رقابت داشته باشد و هم از نظر اقتصادی مدیریت‌شده باشد.

وی افزود: در مقایسه با دوره‌های گذشته، تعداد نفرات اعزامی ما کمتر شده و این نشان می‌دهد نگاه ما صرفاً کمی نیست. در عین حال حضور بانوان برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و این دوره با افزایش قابل توجه ورزشکاران زن همراه خواهد بود.

دنیامالی در پایان تأکید کرد: همه تصمیمات در مسیر اعزام‌ها بر اساس جلسات تخصصی، ارزیابی‌های فنی و هماهنگی کامل با فدراسیون‌ها گرفته شده است. هدف نهایی ما این است که کاروانی قدرتمند، منسجم و باشکوه راهی ناگویا شود و بتواند افتخارات ارزشمندی برای ورزش ایران رقم بزند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
التزام به مبانی قرآن و سنت، شاخصه اصلی ۳۷ سال رهبری رهبرشهید انقلاب است
پیشگیری از ۵۰۶ مورد سقط جنین در خوزستان با اجرای طرح حمایت از مادران باردار
فراخوان تولید محتوای مردمی «باید برخاست» در البرز
بانوان نقش پیشرانِ را در رویداد‌های اجتماعی برعهده دارند
اعلام وضع اضطراری در پرتغال در پی افزایش بی‌سابقه دما
پیش بینی افزایش دمای هوا در سمنان
حمله صهیونیست ها به النَبَطیه در جنوب لبنان
آغاز پویش نامه به رهبر شهید در آذربایجان شرقی
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۱ تیر
بومی شدن تکنولوژی درز انبساط ریلی در تبریز
آمار بی‌سابقه از زخمی‌های نظامیان صهیونیست در منطقه
بیانیه دعوت دفتر نظارت و بازرسی انتخابات خوزستان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید
حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور شد
تاریخ اسلام را با شکوه حضور ملت جور دیگری می‌نویسیم
اطلاعیه اداره‌ کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی درباره طرح کمربندی ایلخچی
درگیری پلیس آلبانی و معترضان به طرح داماد ترامپ
آمادگی همه جانبه جمعیت هلال احمر اصفهان برای مراسم بدرقه رهبر شهید
پایداری تأمین و توزیع سوخت در منطقه اهواز
دیدار با همسر جانباز شهید عبدالمناف
نقض تفاهم نامه صلح باز هم از سوی آمریکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
شنیده‌شدن صدای چند انفجار در اقلیم کردستان عراق
قطر از پیشرفت‌ در مذاکرات دوحه خبر داد
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۹۹۵ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۳ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)