• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳
اقتصادی » بازاروتجارت

ناکامی دشمنان فرامنطقه‌ای در اخلال در امنیت مرزها

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرمایه گذاری کلان دشمنان فرامنطقه ای را برای ایجاد ناامنی در مناطق مرزی، شکست خورده و نافرجام دانست.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری در همایش فرماندهان نیروی زمینی سپاه در جمع خبرنگاران گفت: شهید شوشتری و یارانش خودشان را برای برقراری وحدت میان شیعیان و اهل تسنن در مناطق جنوب شرق کشور فدا کردند.
وی افزود: این فرماندهان شبانه روز در این چارچوب تلاش می کردند و در این راه جانشان را تقدیم کردند.
سردار جعفری اضافه کرد: مهمترین مسئله ای که در داخل کشور در مناطقی مانند جنوب شرق یا کردستان داریم موضوع وحدت میان شیعیان،‌ اهل تسنن و همه اقوام است و چون مسئله اساسی در این مقطع حساس همین موضوع است، شهید شوشتری نیز این مسئله را به خوبی درک کرده بود و تا پای جان برای پیشبرد این هدف ایستاد. 
اعتماد به مردم، راهبرد موفق شهید شوشتری
وی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات شهید شوشتری برای ایجاد امنیت در مناطق مرزی با استفاده از ظرفیت قبایل گفت: این بزرگترین اقدام راهبردی، کلیدی و محوری شهید شوشتری در مرزهای جنوب شرق بود که به مردم اطمینان و اعتماد کرد و امنیت را به آنان سپرد.
سردار جعفری افزود: این حرکت موجب محبوبیت شدید شهید شوشتری در میان قبایل و مردم در منطقه شد. 
بومیان منطقه و بسیجیان بلوچ، بهترین مدافعان مرزهای جمهوری اسلامی
وی با اشاره به حادثه تروریستی ناکام در یکی از پاسگاه‌ها در حدود یک ماه پیش اضافه کرد: همین بومیان منطقه و بسیجیان بلوچ ثابت کردند که بهترین مدافع مرزهای جمهوری اسلامی هستند و این پیروزیها ناشی از همین راهبرد و نگاه شهید شوشتری است که در عمل اثبات شد.
فرمانده کل سپاه گفت: خدا را برای امنیت در مناطق جنوب شرق کشور شکر می کنیم که با وجود این همه سرمایه گذاری دشمنان فرامنطقه ای ما اعم از آمریکایی ها، صهیونیست ها و برخی دشمنان منطقه ای و برغم برنامه ریزی زیاد آنان، امنیت در مرزهای ما برقرار است.
سردار جعفری افزود: با واگذاری امنیت به مردم، اکنون امنیت بسیار خوبی در مناطق مرزی بویژه جنوب شرق کشور برقرار است.
همچنین سردار سرتیپ خاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: به علت ناامنی های بسیار زیاد در کشورهای همسایه شرق کشور و فقدان کنترل آنان بر مرزهایشان، اقدامات تروریستی زیادی در حواشی مرز کشورمان انجام می شود.
وی گفت : بلوچیان و بسیجیان بومی منطقه در مرز ، مرزبانان منطقه خود شدند و جلوی هر حرکت ضد انقلاب و اشرار را گرفته اند .
 
 اراده ایران ،محوری‌ترین اراده حاکم بر تحولات منطقه
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز قدرت دفاعی ما مستحکم‌تر از هر زمانی است و اراده جمهوری اسلامی ایران محوری‌ترین اراده حاکم بر تحولات منطقه است.

 سردار سرتیپ سلامی در یادواره فرماندهان شهید نیروی زمینی سپاه، شهدای وحدت و پنجمین سالروز شهادت سردار سرلشکر شهید نورعلی شوشتری افزود: امروز می‌بینیم نیروی زمینی قدرتمند ما در مرزها، روزنه‌های تاکتیکی و مراکز عملیاتی را با اقتدار به روی دشمنان بسته است. 
وی گفت:‌ هنوز فرزندان بزرگ این ملت در نیروی زمینی سپاه در مراکز و ماورای آن شهید می شوند اما اجازه نفوذ اراده، آرزوها و توهمات دشمنان را به عرصه امنیت و دفاع ملی ما نمی دهند.
سلامی افزود: ‌کشور و ملتی که قرار بود در انزوای سیاسی قرار گیرد اکنون به عنوان محور اصلی کنترل تحولات این منطقه به عنوان شاه‌کلیدی برای حل مسائل مطرح است.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اعتبار سیاسی نظام به برکت مجاهدت مردانی است که به درجه‌ای از اعتلا رسیده‌اند که حتی قدرت بزرگی مانند امریکا  نمی تواند کوچک‌ترین مسائل امنیتی را بدون در نظر گرفتن ملاحظات و اراده‌های نظام ما حل کند.
وی افزود: این با عنوان پدیده شگفت انگیز در عرصه مناسبات سیاسی منطقه مطرح است و ما امروز اراده‌ها، ‌اهداف و پشتوانه‌های بزرگی برای ایستادگی در مقابل دشمنان و پیشبرد اهداف مقدسمان در اختیار داریم. 
سردار سلامی تصریح کرد: صحنه های جهاد باز است و مردان جهاد همچنان محکم صف کشیده اند و هیچ نقطه ای از بلاد اسلامی نیست که برای حضور نیروهای بیگانه و فرامنطقه‌ای و نیز متحدان منطقه‌ای آنها‌ امن باشد. 
وی گفت: فضا برای تنفس آنان تنگ شده است و چاره ای جز به رسمیت شناختن و مقتدر دانستن نظام جمهوری اسلامی و توسعه دامنه نفوذ و اقتدار آن نیست.
سلامی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران امروز با عنوان واقعیتی بزرگ، شکست ناپذیر، نفوذناپذیر و تأثیرناپذیر مطرح است و این فقط بیان احساسی یک موضوع نیست، بلکه توصیف بخشی از واقعیت است.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: امیدواریم در زیر سایه رهبر و پیشوای الهی وارسته، حکیم، ژرف‌اندیش، آینده‌نگر و کسی که هنر مدیریت دشمنان بزرگ را هم در اختیار دارد و اراده اش در قلب، روح و جان پیروانش جاری است، همچنان که تاکنون در پیشبرد آرمان‌های بزرگ انقلاب به موفقیت‌های بزرگ رسیده‌ایم از این پس نیز به برکت این نعمات بزرگ بتوانیم این مسیر مقدس را تا رسیدن به آخرین حوزه‌های پیروزی پشت سر بگذاریم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)