• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳
سیاسی » عمومی

از کربلا تا نجف عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در بیانیه‌ای با تشکر از ملت و دولت عراق، حضور میلیونی مردم این کشور در تشییع پیکر امام شهید مقاومت را «طوفانی از عزت و بیداری» خواند و تأکید کرد عصر سیطره آمریکا در منطقه به پایان رسیده است.

از کربلا تا نجف عراق در وداع با امام شهید مقاومت یکپارچه شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی‌اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در بیانیه‌ای با تشکر از ملت و دولت عراق، حضور میلیونی مردم این کشور در تشییع پیکر امام شهید مقاومت را «طوفانی از عزت و بیداری» خواند و تأکید کرد عصر سیطره آمریکا در منطقه به پایان رسیده است.

متن پیام بدین شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»
عروج ملکوتی پرچمدار ایستادگی و آزادگی، امام شهید مقاومت، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) جهان اسلام را در غمی عمیق فرو برد، اما حماسه تاریخی بی‌نظیری که در ارض مقدس عراق رقم خورد، این اندوه بزرگ را به «طوفانی از عزت، اقتدار و بیداری» تبدیل کرد.
ملت بزرگ عراق؛آنچه در میزبانیِ گرم و برادرانه شما در وداع با قائد شهید امت و پرچمدار آزادگی حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای (ره) به نمایش گذاشتید و با برگزاری باشکوهِ آیین وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید در کربلا و نجف، با مشارکت مردم عزیز و مقاوم از شیعیان و اهل سنت و با حمایت بی‌دریغ مراجع عظام عراق به ویژه حضرت آیت الله العظمی سیستانی دام ظله العالی،حوزه علمیه نجف و نیز همه مسئولان و مقامات کشور دوست و برادرمان عراق عزیز، جلوه‌ای کم‌نظیر از امید، عشق و وحدت را به تصویر کشید. 
این همایش حماسی، حضور میلیونی عاشقانه‌ی مردم مسلمان از هر مذهبی را در خود داشت؛ مجلسی که یادآور مراسم عظیم اربعین حسینی و گردهمایی گسترده‌ی مؤمنان در حسینیه ارض مقدس کربلا بود. جمعیت چشمگیر عزاداران نشان داد مرزهای جغرافیایی در این سوگواری مقدس معنایی ندارد و همه زیر پرچم امام حسین(ع) متحدانه گردآمده‌اند و حب الحسین یجمعنا.این شکوه مردمی، نماد بارزی از وحدت امت اسلامی و وحدت دل‌های مسلمانان بود؛ مؤمنینی که از اقصی نقاط عراق قهرمان ، چه شیعه و چه اهل سنت، همه با عشق در این مراسم حضور یافتند. به راستی که خون این شهید گران‌قدر - که در راه دفاع از اسلام و عدالت نثار شد- مایه‌ی اتحاد و انسجام امت اسلامی گشت. چه عاشقانی که به پای قدم درآمده و با دلدادگی بی‌نظیر، پیام «استقلال و عزت و ایستادگی امت اسلامی» را فریاد زدند. این حضور میلیونی در کربلا و نجف، با شور حسینی و عشاق جبهه مقاومت همراه بود و دل‌ها را بار دیگر یکپارچه کرد.و بدون تردید، این تشییع تاریخی، در دل خود پیامی روشن برای منطقه و جهان داشت که عصر سیطره آمریکا در منطقه به پایان خود رسیده و این منطقه جای فرعون‌های زمانه نیست و خون شهدا، جغرافیای جدیدی از عزت و مقاومت را ترسیم کرده است.
بار دیگر بر خود فرض می‌دانیم تا از همراهی دولت عراق و خدمات بی‌دریغ موکب‌های مردمی و نیروهای امنیتی عراق که سبب شد تشییع این رهبر مجاهد شهید امت در فضایی آکنده از احترام، نظم و شعور معنوی برگزار شود، تشکر میکنم .این پیوند مقدس با عراق، ناگسستنی است؛ چرا که ریشه در اشتراکات عمیق فرهنگی و اعتقادی دو ملت و تأیید الهی دارد.امیدوارم یاد و نام امام شهیدمان همواره الگویی برای وحدت و مقاومت در امت اسلامی باشد و همواره همه ما را در مسیر عزت و اعتلای اسلام حفظ کند.

​​​​​​​علی اکبر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
بررسی مشکلات مالیاتی بازاریان در فراکسیون نظارت بر اصناف مجلس
تخصیص بیش از ۹۷۵ میلیارد تومان سرمایه به حوزه گردشگری کرمانشاه
مراکز ارائه‌دهنده خدمات رایگان در پویش ضربتی پایش سلامت زنان در کیش
دومین روز عملیات انهدام مهمات عمل‌نکرده دشمن در شهرستان پاکدشت
پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی منفک از پذیرش با آزمون انجام پذیرد
خارجی‌هایی که به عشق آقا فارسی یاد گرفتند
میزبانی تابلوی داخلی بورس انرژی از ۵۱ هزار و ۳۵۰ تن هیدروکربور
حمله باند تروریست آمریکایی صهیونی به نقاطی در استان بوشهر
ماهیگیری در حاشیه رودخانه هادیشهر بابلسر
قدردانی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تولیت آستان مسجد جمکران
بررسی گزارش نقشه راه نظارت بر سیاست‌های اقتصادی
تساوی تیم فوتبال شناور سازی قشم مقابل آریو اسلامشهر
پویش برنامه «محفل ستاره ها»
تقویت زیرساخت‌های پناهگاهی در پایتخت ؛ شناسایی ۳۳۵ فضای امن
برپایی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مسیر زوار اربعین
تشییع شهید مدافع امنیت در بردسکن
دستگیری قاتل افسر شهید انتظامی در نقطه صفر مرزی توسط مرزبانان
رهبر شهید انقلاب اسلامی نخبگان را «ثروت عظیم ملی» و «سرمایه راهبردی کشور» می‌دانستند
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه
جریمه ۱۴ میلیارد ریالی مرغداری متخلف در مازندران
کاهش موقت شدت گرما در خراسان رضوی
بیانیه یمن درباره پرواز‌های غیر نظامی بین ایران و یمن
ورود دستگاه قضا به علت آتش‌سوزی پالایشگاه در پلدختر
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
افتتاح باغ موزه مشاهیر شیراز تا سه ماه آینده
رهبر معظم انقلاب: انتقام، خواست ملّت ما است
هشدار به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو می شود
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)