• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۱۵۰۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۷
سیاسی » عمومی

سرخوردگی منافقین از چشم انداز حل موضوع هسته ای

نمایندگی کشورمان در سازمان ملل در پاسخ به دروغ پردازی های گروهک تروریستی منافقین و درج مطالبی در نشریه کنگره آمریکا به نام هیل، تاکید کرد: چشم انداز حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران باعث سرخوردگی این گروهک شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر از نیویورک، بدنبال درج مقالات گروهک منافقین در چند ماه گذشته در نشریه هیل (The Hill)که با هدف اثرگذاری بر افکار نمایندگان کنگره آمریکا منتشر شده است، نمایندگی کشورمان در سازمان ملل با هدف خنثی کردن این اقدامات منافقین، پاسخی را تهیه و با پیگیری بخش مطبوعاتی، آن را در شماره روز چهارشنبه نشریه یادشده که نمایندگان کنگره آمریکا مخاطب آن هستند، منتشر کرد.
متن کامل جوابیه نمایندگی کشورمان به این شرح است: در دو سال گذشته، مقالات اعضای گروهک تروریستی منافقین و یا منسوبان آنها، در راستای خدمت به اهداف این گروه در نشریه هیل منتشر شده است. این گروه که با عناوین و القاب دیگری مانند PMOI و یا NCRI خود را معرفی کرده، توانسته است در قالب عناوین پوششی متعدد و همچنین اقدامات نمایشی در آمریکا فعالیت و با فریبکاری وانمود کند که نماینده مورد اعتماد شبکه بزرگتری است.
این در حالیست که وزارت امور خارجه آمریکا به طور رسمی آنها را اعضای «سازمان تروریستی خارجی» معرفی کرده است.
مقالات چندی که تاکنون از این گروه در پایگاه اطلاع رسانی نشریه منتشر شده، حاوی جعلیات و دروغ بافی های متعددی است که اشاره به همه آنها در این نوشته امکان پذیر نیست لیکن این مطالب با هدف خدشه دار کردن وجهه جمهوری اسلامی ایران و ضربه زدن به تلاشهای جاری میان ایران و کشورهای 1+5 برای رسیدن به توافق پیرامون موضوع فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران صورت می گیرد.
چشم انداز حل دیپلماتیک و مسالمت آمیز مساله هسته ای ایران باعث سرخوردگی گروهکی شده است که ادامه فضای درگیری در موضوع هسته ای، امکان سواستفاده از این شرایط را برای مطرح کردن خود، آن هم در بی اطلاعی کامل مخاطبان این نشریه از پیشینه این گروه فراهم کرده است.
همچنین در این مطالب بی اساس سعی شده است این احساس در مخاطب ایجاد شود که این گروه در داخل ایران محبوبیت دارد در حالیکه این واقعیت ندارد و حتی وزارت امور خارجه آمریکا نیز از آنها به عنوان « فرقه ای سرکوبگر و مورد تنفر اکثر ایرانی ها و عراقی ها » یاد کرده است.
اسناد مربوط به سابقه این گروه در ارتکاب اقدامات تروریستی در چند دهه گذشته، نزد نهادهای دولتی از جمله وزارت امور خارجه آمریکا و نشریات مختلف سراسر دنیا وجود دارد.
از جمله می توان به هم پیمانی آنها با صدام حسین در جنگ با ایران و در خلال کاربرد سلاح شیمیایی از سوی دیکتاتور سابق عراق ضد ایرانی ها و کردها اشاره کرد.
این گروه سپس توانست در نقش نیروهای شبه نظامی شخصی صدام در سرکوب کردهای عراق در اوایل سالهای دهه 1990 میلادی ایفای نقش کند.
در همین زمینه اخیراً مقاله ای در تشریح ماهیت این گروه در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شد و کارشناسانی که در خصوص فعالیت و انگیزه های این گروه مورد سوال واقع شده بودند، حاضر نشدند با ذکر نام در این باره مطلبی بیان کنند.
یکی از این کارشناسان در این مقاله چنین گفته است : «اظهار نظر آشکار علیه شورای عالی مقاومت ایران (منافقین) امکان پذیر نیست زیرا این کار تهدید مرگ از جانب اعضای آن گروه را در پی خواهد داشت». همچنین گروه های حقوق بشری نیز اقدامات مستبدانه و فرقه گونه این گروه از جمله طلاق های اجباری اعضا را که در راستای تمرکز بیشتر بر اهداف تروریستی این گروه صورت می گیرد، مورد اشاره قرار داده اند.
این گروه اخیرا توانسته است پس از صرف میلیونها دلار از فهرست گروههای تروریستی آمریکا خارج شود که موسسه رند آن را «فعالیتهای فرقهای» و «عضوگیری فریبکارانه» خوانده است، تلاشی که هم اکنون نیز این افراد در کنگره امریکا انجام می دهند.
گرچه مقالات منتشر شده در نشریه مورد توجه نمایندگان کنگره آمریکا، لزوما منعکس کننده دیدگاههای گردانندگان این رسانه نیست، لیکن پرسش کنونی این است که چرا این تریبون پرمخاطب در واشنگتن، باید بطور مکرر در اختیار گروهی تروریست قرار گیرد؟ به هر حال حتی تصور این که این گروه بتواند نقشی در آینده ایران ایفا کند و یا بر اتخاذ هرگونه سیاست آتی آمریکا در تعامل با جمهوری اسلامی ایران اثرگذارد، از نظر مردم ایران، خانواده ها و قربانیان جنایات این گروه، بسیار توهین آمیز است.
گفتنی است نشریه هیل علاوه بر ارسال روزانه به دفاترهمه نمایندگان کنگره آمریکا، مخاطبان بسیاری نیز در میان مقامات دولتی این کشور، کارشناسان و مدیران اجرایی شهر واشنگتن دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)