• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۵۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
صفحه نخست » عمومی

حقوق مصرف کنندگان؛ حق الناس

معاون اول رئیس جمهور با ضروری دانستن رعایت حقوق مصرف کنندگان و رعایت حق الناس گفت: دولت مکلف است تا در اجرای این مهم کوشاتر باشد و ایجاد امنیت اقتصادی و کاستن از دغدغه مردم اولویت دولت است.

{$sepehr_old_video_75478}

به گزارش واحد مرکزی خبر، اسحاق جهانگیری در چهاردهمین همایش سالانه روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان (نهم اسفند) گفت‌: حق الله وقتی رعایت می شود که حق الناس به درستی رعایت شده باشد و حقوق مصرف کنندگان هم از مهمترین موارد حق الناس به حساب می آید.
وی افزود : تدوین حقوق شهروندی از مهم ترین وظایف دولت است و رعایت این حق باعث گشایش در امور اقتصادی  و کاهش شکاف در لایه های مختلف اجتماع می شود.
جهانگیری در توضیح سیاست های اقتصادی دولت افزود : ارتقای توان اقتصادی ملت از اهداف مهم دولت است که با اتکا به توان علمی کشور این مهم طوری تهیه و برنامه ریزی شده است تا کاهش تورم و خروج از رکود را در پی داشته باشد.
وی با اشاره به کاهش قیمت نفت و وقفه ایجاد شده در روند اقتصادی کشور افزود : دولت با جهت گیری های صحیح اقتصادی توانسته است حرکت صحیح چرخه اقتصادی را استمرار بخشد.
جهانگیری خاطرنشان کرد : بخش خصوصی باید به طور جدی وارد چرخه اقتصاد کشور شود تا بهبود بازار کسب و کار و رونق آن را شاهد باشیم.
دولت وظیفه دارد حقوق شهروندی را به رسمیت بشناسد
وی درباره پیشرفت امور دولت درزمینه اقتصادی و رعایت اصل44 قانون اساسی گفت: تمرکز بر بازگشت مطالبات معوق بانکی و مکلف کردن بانکها به فروش دارایی های غیرمنقول خودشان برای رشد و پیشرفت آنها در عرصه اقتصاد و توجه به صادرات غیرنفتی مورد توجه و تاکید دولت است.
حق انتخاب متعدد برای مشتری
جهانگیری افزود: دولت وظیفه دارد حقوق شهروندی را به رسمیت بشناسد و حق انتخاب متعدد را برای مشتری ایجاد کند.
وی گفت : مصرف کننده باید بتواند برای تامین کالای باکیفیت و قیمت مناسب از منابع مطمئن حق انتخاب داشته باشد و نهادهای پاسخگو و پیگیر باید در جهت رعایت حقوق مصرف کنندگان قدم بردارند که البته با همکاری های سازمان بازرسی کل کشور قدم های موثری در این عرصه برداشته شده است.
جهانگیری درباره تقویت حقوق مصرف کنندگان هم افزود : اصلاح فرهنگ مصرف و دادن اطلاعات درست به مشتریان در انتخاب درست کالای مصرفی و همچنین دسترسی آسان و مطمئن مشتری به کالاهای با کیفیت و کمیت مناسب از حقوق مصرف کنندگان است و مصرف کننده باید بتواند در فضای سنگین رقابت بین تولیدکنندگان انتخابی درست داشته باشد.
وی در ادامه افزود : تولیدکنندگان باید بدانند موفقیتشان در مسیر سلامت تولید و عرضه و رقابت است نه تنگ تر کردن این زنجیره.
جهانگیری ایجاد شبکه مناسب برای عرضه کالا را که در نهایت به سود مصرف کننده است از موارد مهم و لازم  دانست و گفت : این حق مصرف کننده است که کالایی را انتخاب و خریداری کند که تناسب قیمت و کیفیت داشته باشد.
وی اولویت دادن به خدمات پس از فروش را از الزامات چرخه تولید وعرضه مطرح کرد و گفت : کاستن از دغدغه های زندگی مردم و امیدوار کردن آنها به آینده زندگیشان از وظایف مهم دولت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷ شهید و ۳۰ زخمی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
دوخطه‌کردن راه‌آهن زنجان – قزوین به بهره‌برداری نزدیک شد
دیدار استاندار گلستان با فرمانده سپاه نینوا به مناسبت هفته بسیج
اجرای عملیات راهداری با ۲۰ میلیارد تومان هزینه در نیشابور
کلاهبرداری رمّال مجازی در فسا
۳ کشته و ۵۱ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
توقف ۲۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی در گمرک های افغانستان
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به ۲۷۰ بیمار در مبارکه
تجمع عزاداران فاطمی در ظهر شهادت حضرت فاطمه زهرا
جلسه ستاد بحران استان در سنندج برگزار شد
مراکز پیش دبستانی و مهد‌های کودک تعطیل شد
لایحه بودجه ۱۴۰۵، مطابق با تکالیف مجلس تدوین می‌شود
جنگل‌های نمنق جلفا در محاصره آتش
رفع تصرف زمین ییلاقی در شهرستان رضوانشهر
ارائه بیش از ۴۹ میلیارد تومان خدمات رایگان بسیج به مردم سرخس
قهرمانی تیم فوتبال هفت نفره در مسابقات آسیا-اقیانوسیه با درخشش بوشهری‌ها
سلامت اداری در گرو شفاف بودن و رفع تعارض منافع
انجام تست HIV، اقدامی حیاتی برای حفظ سلامت فرد و جامعه
میزبانی دانشگاه پیام‌نور مهریز از پیکر مطهر شهید گمنام
فرمانده کل ارتش: بسیج موجب تقویت امنیت و ثبات ملی شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)