• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۵۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
صفحه نخست » عمومی

حقوق مصرف کنندگان؛ حق الناس

معاون اول رئیس جمهور با ضروری دانستن رعایت حقوق مصرف کنندگان و رعایت حق الناس گفت: دولت مکلف است تا در اجرای این مهم کوشاتر باشد و ایجاد امنیت اقتصادی و کاستن از دغدغه مردم اولویت دولت است.

{$sepehr_old_video_75478}

به گزارش واحد مرکزی خبر، اسحاق جهانگیری در چهاردهمین همایش سالانه روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان (نهم اسفند) گفت‌: حق الله وقتی رعایت می شود که حق الناس به درستی رعایت شده باشد و حقوق مصرف کنندگان هم از مهمترین موارد حق الناس به حساب می آید.
وی افزود : تدوین حقوق شهروندی از مهم ترین وظایف دولت است و رعایت این حق باعث گشایش در امور اقتصادی  و کاهش شکاف در لایه های مختلف اجتماع می شود.
جهانگیری در توضیح سیاست های اقتصادی دولت افزود : ارتقای توان اقتصادی ملت از اهداف مهم دولت است که با اتکا به توان علمی کشور این مهم طوری تهیه و برنامه ریزی شده است تا کاهش تورم و خروج از رکود را در پی داشته باشد.
وی با اشاره به کاهش قیمت نفت و وقفه ایجاد شده در روند اقتصادی کشور افزود : دولت با جهت گیری های صحیح اقتصادی توانسته است حرکت صحیح چرخه اقتصادی را استمرار بخشد.
جهانگیری خاطرنشان کرد : بخش خصوصی باید به طور جدی وارد چرخه اقتصاد کشور شود تا بهبود بازار کسب و کار و رونق آن را شاهد باشیم.
دولت وظیفه دارد حقوق شهروندی را به رسمیت بشناسد
وی درباره پیشرفت امور دولت درزمینه اقتصادی و رعایت اصل44 قانون اساسی گفت: تمرکز بر بازگشت مطالبات معوق بانکی و مکلف کردن بانکها به فروش دارایی های غیرمنقول خودشان برای رشد و پیشرفت آنها در عرصه اقتصاد و توجه به صادرات غیرنفتی مورد توجه و تاکید دولت است.
حق انتخاب متعدد برای مشتری
جهانگیری افزود: دولت وظیفه دارد حقوق شهروندی را به رسمیت بشناسد و حق انتخاب متعدد را برای مشتری ایجاد کند.
وی گفت : مصرف کننده باید بتواند برای تامین کالای باکیفیت و قیمت مناسب از منابع مطمئن حق انتخاب داشته باشد و نهادهای پاسخگو و پیگیر باید در جهت رعایت حقوق مصرف کنندگان قدم بردارند که البته با همکاری های سازمان بازرسی کل کشور قدم های موثری در این عرصه برداشته شده است.
جهانگیری درباره تقویت حقوق مصرف کنندگان هم افزود : اصلاح فرهنگ مصرف و دادن اطلاعات درست به مشتریان در انتخاب درست کالای مصرفی و همچنین دسترسی آسان و مطمئن مشتری به کالاهای با کیفیت و کمیت مناسب از حقوق مصرف کنندگان است و مصرف کننده باید بتواند در فضای سنگین رقابت بین تولیدکنندگان انتخابی درست داشته باشد.
وی در ادامه افزود : تولیدکنندگان باید بدانند موفقیتشان در مسیر سلامت تولید و عرضه و رقابت است نه تنگ تر کردن این زنجیره.
جهانگیری ایجاد شبکه مناسب برای عرضه کالا را که در نهایت به سود مصرف کننده است از موارد مهم و لازم  دانست و گفت : این حق مصرف کننده است که کالایی را انتخاب و خریداری کند که تناسب قیمت و کیفیت داشته باشد.
وی اولویت دادن به خدمات پس از فروش را از الزامات چرخه تولید وعرضه مطرح کرد و گفت : کاستن از دغدغه های زندگی مردم و امیدوار کردن آنها به آینده زندگیشان از وظایف مهم دولت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)