• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۱۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵
صفحه نخست » عمومی

امریکا به دنبال نابودی داعش نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت : اقدامات اصلاحی دولت عراق در پاسخ به مطالبات مردمی که همراهی پارلمان و مرجعیت دینی در مسیر مقابله با فساد را به دنبال داشت طراحی برخی کشورها در تضعیف حاکمیت عراق را خنثی می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ، علی شمخانی امروز در دیدار سید عمار حکیم رییس مجلس اعلای اسلامی عراق با تجلیل از هوشمندی دولت و ملت عراق در حفظ تمامیت ارضی و یکپارچگی این کشور در برابر توطئه های خارجی برای تجزیه عراق و غارت منابع عظیم آن ، افزود: عراق در طول تاریخ مثال خوبی از وحدت و همزیستی شیعه و سنی و سایر ادیان بوده است . 
وی با اشاره به لزوم گسترش خدمات رسانی به مردم رنج دیده در کنار عزم جدی برای مقابله با تروریسم تاکید کرد: داعش یک فتنه سیاسی است که با بهانه مذهب سعی دارد به اختلاف افکنی بپردازد و منافع رژیم صهیونیستی را محقق سازد. 
ماهیت تروریسم در عراق بر خلاف تبلیغات دروغین ، مذهبی نیست
دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: هم پیمانی تروریست ها با عناصر بعثی و انجام اقدامات ضد اسلامی نشان می دهد که ماهیت تروریسم در عراق بر خلاف تبلیغات دروغین ، مذهبی نیست بلکه در چارچوب طراحی کلان نظام سلطه برای خارج سازی عراق از محور مقاومت صورت می گیرد. 
شمخانی اضافه کرد: آمریکا به دنبال نابودی داعش نیست بلکه به عنوان ابزار تبلیغاتی برای مشروعیت بخشی به نفوذ بلند مدت خود در خاورمیانه و کشورهای اسلامی از آن بهره می برد. 
وی تصریح کرد: در همین راستا نیز باید دولت و ارتش عراق تمام ظرفیت های خود به ویژه نیروهای مردمی را برای ریشه کن سازی خطر این تهدید منطقه ای به کار گیرند. 
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: رسوایی آمریکا در آموزش و تجهیز گروه های تروریستی جدید که برای مبارزه با عناصر افراطی به سوریه اعزام شدند اما در بدو امر همگی با القاعده پیمان بستند، نشانه ای آشکار از نتایج سوء استفاده ابزاری از تروریسم است.
دریابان شمخانی گفت: مذاکرات هسته ای که با پشتوانه مردم ایران و اجماع مسئولان به پیش رفت  نماد قدرت سازی حاصل از ایستادگی در برابر زورگویی و زیاده خواهی بود و جمهوری اسلامی ایران این مسیر را در چارچوب آرمان های اصیل انقلاب اسلامی که اصلی ترین آن حمایت از جریان مقاومت و مقابله با اهداف پلید رژیم صهیونیستی است ، ادامه خواهد داد. 
عراق در برابر توطئه های خارجی خواهد ایستاد
سید عمار حکیم رییس مجلس اعلای عراق نیز در این دیدار با ارایه گزارشی از آخرین تحولات میدانی و سیاسی عراق گفت: عراق به صورت یکپارچه در برابر توطئه های خارجی که گسترش اختلافات را برنامه ریزی می کنند خواهد ایستاد.
وی با تقدیر از حمایت رهبر معظم انقلاب و پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم تکفیری و برقراری امنیت در عراق افزود:عراق با پیروزی نهایی در برابر گروه های تروریستی ، مسیر پیشرفت و توسعه و خدمات رسانی به مردم را با سرعت بیشتری طی خواهد کرد و در این مسیر از همکاری و تعامل بویژه با کشورهای همسایه خود استقبال می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)