• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۴۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۸
اجتماعی

تغییر سبک زندگی در افزایش طلاق مؤثر است

نائب رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه برخی رویکردهای آموزشی در تربیت و مهارت آفرینی اجتماعی فرزندان مؤثر نبوده و برای اینکه بتوانیم طلاق را در جامعه کاهش دهیم نیاز است که نهادهای مسئول با برنامه ای منسجم به وظایف خود عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، خانم دکتر میرگلوی بیات در برنامه گفتگو ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: خانواده ها باید فرزندان خود را متناسب با هنجارهای اجتماعی و فردی از همان ابتدای کودکی تحت آموزش و مهارت آفرینی قرار دهند تا در زمان بلوغ اجتماعی و تشکیل زندگی مشترک بتوانند با درک اهمیت این پیوند مقدس نقش خود را در پایداری خانواده ها انجام دهند.
وی افزود: اینکه فرزندان خود را فقط به آموزشهای رسمی تحویل دهیم و از لحاظ پرورش رفتارهای فردی و اجتماعی رها کنیم نمی تواند آنها را در ادامه زندگی مشترک، مهارت افزایی کند و متأسفانه این آسیبها باعث افزایش طلاق شده است.
خانم میرگلوی بیات اظهار داشت: وقتی که فرزندان ما متولد می شوند از همان ابتدا باید خانواده ها برای تربیت آنها و افزایش مهارت زندگی فردی و اجتماعی برنامه داشته باشند تا هنگامی که به بلوغ می رسند بتوانند تصمیم درستی بگیرند و در تشکیل زندگی هم به تعهدات خود پایبند باشند. 
وی گفت: برای کاهش آمار طلاق نیاز داریم آسیب شناسی انجام دهیم و نباید تجربه ناکارآمدی طرحهای گسترش حجاب و عفاف در این زمینه هم تکرار شود. 
وی افزود: در برخی استانها کارهای خوبی از لحاظ تربیتی انجام شده است و مراکز مشاوری هم باید تقویت شود. 
این نماینده مجلس گفت: نقش رسانه ها بویژه رسانه ملی بسیار مهم است و باید راههای اشتباه حذف شود.
میرگلوی بیات افزود: باید سبک زندگی اسلامی در تربیت فرزندان نهادینه شود و از همان ابتدای تولد فرزندان به این مهم توجه کنیم که در سیاستهای جمعیتی هم مد نظر است.
کاهش آستانه تاب آوری خانواده ها درافزایش طلاق تأثیر دارد
یک استاد دانشگاه گفت: با توجه به محیطهای اجتماعی و تغییر سبک زندگی و همچنین شکاف نسلی، آستانه تحمل و تاب آوری خانواده ها کاهش یافته است که آمار طلاق را در کشور افزایش می دهد. 
دکتر علیرضا شیری با بیان اینکه جمعیت 27 تا 37 ساله در کشور بسیار زیاد است گفت: باید علاوه بر نسل فعلی برای نسل آینده هم از هم اکنون برنامه های افزایش مهارت اجتماعی و همچنین مدیریت ادراک و تغییر بینش نسبت به زندگی مشترک و پیوند مقدس ازدواج تهیه و اجرا شود. 
وی افزود: در ایجاد طلاق موارد اقتصادی و اجتماعی مؤثر است و بحث تغییر نسلی و سبک زندگی هم نقش خود را  ایفا می کند. 
دکتر شیری گفت: اینکه بخشی از جوانان فکر می کنند می توان با تلاش کم و هزینه اندک به دستاوردهای زیاد رسید باعث می شود که در زندگی مشترک هم به راحتی تسلیم طلاق شوند. 
وی افزود: برای نسل فعلی و نسل آینده باید مدل خاصی از آموزش مهارتهای اجتماعی و فردی طراحی شود و باید توقع از ازدواج در سطح حداقلی باشد و نباید انتظار حداکثری داشته باشیم. 
این استاد دانشگاه  گفت: هر اندازه آستانه تحمل و تاب آوری فرزندان و جوانان بیشتر شود در زندگی مشترک هم بهتر می توانند مسائل خود را حل کنند. 
وی درباره اینکه گفته می شود خانواده مرفه به راحتی طلاق می گیرند گفت: شاید به این علت باشد که کسانی که اقتصاد قوی دارند انتخاب زیادی هم دارند و در خانواده هایی که توان اقتصادی زیادی ندارند شاید به دلیل مسائل اقتصادی حاضر نشوند طلاق بگیرند و به زندگی خود ادامه می دهند. 
دکتر شیری افزود: اگر چه مسائل و مشکلات جدی در حوزه طلاق وجود دارد اما این مسائل با توجه به جهان بینی اسلامی و دینی ما قابل حل است و باید با برنامه های مؤثر بتوانیم مهارتهای زندگی اجتماعی و خانوادگی را افزایش دهیم. 
دکتر حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی هم گفت: 194 مرکز مداخله در بحران خانواده در سراسر کشور داریم که در سال گذشته 170 هزار مراجعه کننده داشتیم و در 30 درصد موارد توانستیم سازش ایجاد کنیم.
وی افزود: معتقدیم باید اقدامات پیشگیرانه و افزایش مهارت زندگی بیشتر می شود. 
دکتر مسعودی فرید گفت: عوامل فردی طلاق را می توان در پایین بودن آستانه تحمل و تاب آوری ،‌ ندانستن مهارت حل مسئله و مدیریت نکردن هیجانات و همچنین اختلالات روانشناختی جستجو کرد و گاهی مداخلات خانواده ها نیز مؤثر است. 
وی افزود: افزایش فردگرایی و بالا بودن توقعات هم به زندگی مشترک آسیب می زند و در مجموع همراهی این عوامل باعث شکل گیری پدیده شوم طلاق می شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)