• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۴۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
اجتماعی
برای همکاری در زمینه گردشگری؛

امضای تفاهم‌نامه سازمان فرهنگی کوثر و ارتباطات اسلامی

سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تفاهم‌نامه همکاری با موضوع گردشگری امضا کردند

امضای تفاهم‌نامه سازمان فرهنگی کوثر و ارتباطات اسلامیبه گزارش خبرنگار خبرگار خبرگزاری صدا و سیما؛ به موجب این یاداشت تفاهم که به امضای علی عباس کمری مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سید قاسم حسینی میرصفی مدیرکل توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی رسید دو طرف در حوزه گردشگری همکاری ‌می‌کنند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر­با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: این تفاهم‌نامه در زمینه جذب توریست، گردشگر و تشویق و ایجاد انگیزه در بین همکاران ۲ سازمان است و مفاد آن در زمینه همکاری‌های فرهنگی در کشور‌های اسلامی و مراکز داخل کشور است که توانایی ارائه خدمات را در زمینه گردشگری دارند.

علی عباس کمری افزود: توریسم سلامت یکی از حوزه‌هایی است که با فعالیت‌های سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج کشور می‌توان در آن فعال بود و زمینه را برای سفر افراد نیازمند به درمان به کشورمان بیش‌ازپیش فراهم کرد و در داخل نیز مجموعه کوثر پذیرای این افراد خواهد بود.

وی یکی دیگر از حوزه‌های مهم همکاری را حوزه گردشگری مذهبی دانست و گفت: با توجه به اشتیاق زیادی که در بین مسلمانان برای دیدار و زیارت اماکن مذهبی کشورمان وجود دارد تلاش می‌کنیم تا با همکاری‌های مشترک زمینه‌های بیشتری برای ورود و اقامت این عزیزان در کشورمان فراهم کنیم.

مدیرعامل سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر افزود: شناسایی و اطلاع‌رسانی درباره امکانات و مراکز دیدنی و گردشگری کشورمان سازوکار‌های خاصی را می‌طلبد که نیاز به هماهنگی و همکاری بین دو مجموعه دارد و این همکاری با امضای تفاهم‌نامه به‌صورت مستمر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه سرلوحه فعالیت‌های سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر حوزه فرهنگی است، گفت: تا زمانی که فرهنگ در یک صنعت و جریان پیشرفت نکند، تولید آن‌گونه که مدنظر است انجام نمی‌شود و خوشبختانه مقوله فرهنگ برای هر دو سازمان دارای اهمیت بسیار زیادی است.

کمری ابراز امیدواری کرد همکاری بین دو مجموعه زمینه ارزآوری، اشتغال‌زایی و توسعه فرهنگی را بیش‌ازپیش فراهم کند و در توسعه فرهنگ به‌خصوص فرهنگ ایثار و شهادت و شناساندن آن به جامعه جهانی موفق باشد.

وی افزود: پیش‌بینی کرده‌ایم ایثارگران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با ۵۰ درصد تخفیف از امکانات سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر در سراسر کشور استفاده کنند.

مدیرکل توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این مراسم گفت: همکاری ما در ۲ سازمان در بخش‌های داخلی و خارجی عملیاتی می‌شود و در بخش داخلی نیمی از کارکنان سازمان یعنی حدود ۵۰۰ نفر از خانواده‌های معزز ایثارگران هستند که در داخل از امکانات سازمان فرهنگی سیاحتی کوثر برای استفاده این عزیزان کمک خواهیم گرفت.

سید قاسم حسینی میرصفی با بیان اینکه بخش عمده فعالیت‌ها مربوط به خارج از کشور است و وظیفه ذاتی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی تمدن ایرانی اسلامی و جمهوری اسلامی است، افزود: مخاطبان اصلی سازمان ما در مرحله اول مسلمانان و در مرحله بعد غیرمسلمانان هستند و توجه ما در توریسم مذهبی معطوف به شیعیان جهان است و در گردشگری سلامت هم عموماً ۳ شهر تهران، مشهد و شیراز محل‌های مراجعه هستند.

میرصفی بااشاره به اینکه در کشور‌هایی که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فعالیت می‌کند سالانه یک بار هفته فرهنگی ایران برگزار می‌شود و نمایشگاه‌هایی نیز در خارج از کشور برگزار می‌شود و می‌توان در برگزاری این برنامه‌ها به معرفی این ظرفیت‌ها پرداخت، گفت: اعزام ایثار گران هنرمند در رشته‌های مختلف به برنامه‌های فرهنگی سازمان همواره از اولویت‌های ما بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)