• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۸۱۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
بین الملل » غرب آسیا

عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود

سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در گفت و گوی اختصاصی با شبکه خبر پس از پایان مذاکرات با هیئت آمریکایی در مسقط گفت: مذاکرات امروز شروع خوبی بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،‌ آقای سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در گفت و گوی اختصاصی با شبکه خبر پس از پایان مذاکرات با هیئت آمریکایی در مسقط گفت : مذاکرات امروز شروع خوبی بود.

مجری شبکه خبر: آیا این مذاکرات تمدید شد؟ و ادامه روند چگونه خواهد بود؟

سیدعباس عراقچی: امروز گفتگوی‌های طولانی و فشرده‌ای داشتیم و از ۱۰ صبح تا الان که ساعت ۶ بعدازظهر است، جلسات متعددی به صورت غیرمستقیم برگزار شد.

آقای ابوسعیدی وزیر خارجه عمان زحمت زیادی امروز کشیدند هم از باب میهمان نوازی و میزبانی و هم از باب انتقال صحبت‌ها و پیام‌های طرفین به همدیگر. چندین دور جلسات برگزارشد صحبت‌هایی که با ایشان داشتیم و بعد ایشان با طرف مقابل داشت.

وزیر خارجه افزود: نقطه نظرات ما بعد از این مدت طولانی که صحبتی نداشتیم به همدیگر منتقل شد و این خیلی مهم بود. نگرانی‌های ما منتقل شد و منافعی که برای ماست و حقوقی که مردم ایران دارند، همه مواردی که باید گفته می‌شد، در یک جو بسیار خوبی منتقل شد و دیدگاه‌های طرف مقابل هم شنیده شد. 

در مجموع می‌توانم بگویم که شروع خوبی بود ولی ادامه آن منوط به این است که ما در پایتخت‌ها مشورت‌هایی انجام دهیم و در مورد چگونگی ادامه تصمیم بگیریم.

  در مورد ادامه مذاکرات تقریبا توافق نظر وجود داشت و قرار شد که ادامه پیدا کند؛ ولی این که زمان، چگونگی و تاریخش این‌ها در مشورت‌های بعدی که از طریق آقای ابوسعیدی انجام خواهد شد، تعیین می‌کنیم. همان طور که گفته شد به نظر فضای خوبی حاکم بود و در یک جمله می‌توانم بگویم شروع خوبی بود.

مجری: الان می‌توانیم این گفت‌و‌گو را ادامه دهیم با توجه به زمان شما و کیفیت ارتباط این اجازه را می‌دهد، یا نه، سوال این است که الان در چه مرحله‌ای هستیم، صرفا راجع به چارچوب‌ها و ساختار‌های مذاکرات پیش می‌رویم یا وارد چالش‌های اصلی و توافق سر این چالش‌ها هم محل بحث مذاکرات بوده است؟

عراقچی: الان در مرحله‌ای هستیم که بعد از هشت ماه پرتلاطم که یک جنگی را پشت سر گذاشتیم و همه مسائل دیگری که می‌دانید، دوباره یک روند گفت‌و‌گو آغاز شود.

این بی اعتمادی بسیار بزرگی که در این مدت به وجود آمده و به بی اعتمادی‌های قبلی اضافه شده است، یک چالش سنگین بر سر مذاکرات است. ما اول باید بر این فضای بی اعتمادی قالب شویم و بعد بتوانیم چارچوب یک گفتگوی جدید که بتواند منافع مردم ایران تامین کند، طراحی کنیم، امروز در این زمینه بحث‌های خوبی انجام شد و دیدگاه‌های دو طرف شنیده شد و قرارشد ادامه پیدا کند.

وزیر خارجه در پایان افزود: ما اگر همین روند و همین دیدگاه در طرف مقابل ادامه پیدا کند، ما می‌توانیم در جلسات بعدی به یک چارچوب مورد توافق برای این گفت‌و‌گو‌ها و در رابطه با موضوعاتی که مطرح است، برسیم. ولی نمی‌خواهم از الان قضاوت بکنم، شروع خوبی بود و می‌تواند ادامه خوبی هم داشته باشد ولی بستگی به طرف مقابل و البته به تصمیم گیری‌هایی که در تهران خواهد شد، دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰ تن آذوقه دامی بین دامداران رامسر
هوای استان کرمانشاه تا دوشنبه بارانی است
معاون علمی رئیس‌جمهور به البرز آمد
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران 
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
باران دیشب با دست پر، به ایلام آمد
رقابت‌های لیگ والیبال جوانان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
دستگیری سارق با شگرد بیهوش‌کردن رانندگان در خرم‌آباد
دبیر کارگروه ملی پیشگیری و کنترل سرطان: بیماران مبتلا به سرطان نیاز گسترده‌ای به فرآورده‌های خونی دارند
سرانه فضای آموزشی شهرستان دالاهو، دو برابر میانگین کشوری است
اعلام ۱۵ فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر
برگزاری افتتاحیه المپیک زمستانی؛ رژه کاروان ایران در سه منطقه مختلف
هشدار هواشناسی بوشهر درباره بارش شدید باران و وزش باد
ایران مقتدر منتظر فرمان ولی امر خویش است
امروز؛ آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد
زنان قهرمانان وضعیت امروز ما هستند
ایران ما با بمب و موشک از بین نمی‌رود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ بهمن
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)