• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۹۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
بین الملل » غرب آسیا
رای الیوم

ایران روزنه نجات از دست دشمن صهیونیستی بوده و هست

رای الیوم نوشت ایران روزنه نجاتمان از دست دشمن صهیونیستی بوده و هست

ایران روزنه نجات از دست دشمن صهیونیستی بوده و هست
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، رای الیوم نوشت ایران روزنه نجاتمان از دست دشمن صهیونیستی بوده و هست.
پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم لندن در مقاله ای به قلم فؤاد البطاینة نوشت: براساس اطلاعاتی که در اختیارم است و واقعیت نیز آن را تائید می کند راز موفقیت حزب الله صرفا به پول و سلاح مربوط نمی شود بلکه تا حد زیادی به کادر آن مرتبط است که از آگاهی سیاسی, فرهنگ مبارزاتی و سازمانی و عزم و اراده برخوردارند و بر همین اساس بر همه سازمانهای ایدئولوژیک سیاسی در جهان برتری یافتند.
حزب الله اصرار دارد مشروعیتش دارای پشتوانه مردمی عربی گسترده باشد و به منزله یک دولت قدرتمند است که دارای امتیاز موازنه بازدارندگی است. حزب الله از این قدرت بازدارندگی برای خدمت به لبنان و حاکمیت ملی اش استفاده می کند و این امر مشروعیت سیاسی بین المللی و ممتازی را برای این حزب در لبنان فراهم می کند که هیچ طرف سیاسی در لبنان هر اندازه که فشارهای آمریکا بر آن اعمال شود, نمی تواند از آن عبور کند.
اسرائیل می داند حزب الله قادر به نابودی آن است و می تواند همه ساکنان آن را که شهرک نشین هستند وادار به مهاجرت کند و می داند قواعد درگیری حاکم بین اسرائیل و حزب الله است که از این شهرک نشینان حفاظت می کند و مانع کوچ آنها می شود و همین قواعد همچنین از لبنان در برابر آسیب ها محافظت می کند اما مهمتر از اینها اسرائیل می داند مردان این حزب عرب هستند و رهبری آن برعهده رهبر عرب آگاهی است و اندیشه آزادیبخش در آنها وجود دارد.
بر این اساس معادله بسیار دشواری برای اسرائیل شکل می گیرد که هدف اصلی آن را برچیدن حزب الله از نظر ایدئولوژیک و محو تفکر آن قرار می دهد و این امر از طریق مقابله نظامی با این حزب و مقابله با ایران میسر نیست بلکه از طریق مقابله سیاسی با ایران ممکن است که اکنون با فشارهای اقتصادی و غیر اقتصادی روبرو است و این فشارها در سایه معادلات جدید بین المللی کافی نیست به گونه ای که نشان دهنده کوتاه آمدن آمریکا و غرب در برابر ایران است که شاید عربها وادار شوند هزینه بیشتری بپردازند.
براساس نکات یاد شده می توان چند نتیجه گرفت. نخست اینکه مساله فلسطین و اشغالگری مسئولیت مربوط به عربها خواه فلسطینی, قطری و غیره است زیرا مساله حاکمیت بر زمین است که مبنای بین المللی, قانونی و نظام بین المللی دارد. اسرائیل از طریق ارتش کلاسیک به اشغالگری پایان نخواهد داد و اگر ویران شود دوباره بازسازی خواهد شد و آنچه این تابو را می شکند و آن را تسلیم می سازد و قوانین بین المللی نیز با آن مطابقت دارد همان مقاومت مردمی به معنی جنگ آزادیبخش ملی مسلحانه ضد اشغالگری است و این امر از راه ائتلاف با هر کشور یا طرفی که از ما حمایت می کند, امکان پذیر است.
دوم اینکه حزب الله آن اندازه که مقاومت بازدارنده و تهدید کننده است یک جنبش آزادیبخش فلسطینی یا عربی نیست و این مقاومت بازدارنده بازتابهای مثبت بر درک ملتهای عربی از نظامهایشان, از اسرائیل و راه آزادسازی داشته است. براین اساس هر نوع ارزیابی آگاهانه از حزب الله باید روی شبیه سازی تفکرش در مورد فلسطین به عنوان یک جنبش آزایبخش فلسطین متمرکز باشد گرچه دشواریهایی دارد. اما ارزیابی رفتار, گفتار, عملکرد و عملیات نظامی حزب الله به دور از سیاست, منافع, مشکلات و تصمیم ایران یک ارزیابی دقیق نخواهد بود بلکه ارزیابی گمراه کننده ای است و این یک واقعیت قطعی است.
سوم اینکه حزب الله با ایجاد معادله اش بین لبنان و اسرائیل الگویی برای شهروندان عربی است. این شهروند عربی، دولت و میهنش در دست افراد امینی قرار ندارد و آزادسازی مطلوب نظامهای عربی نیست. دولتهای آنها هدف قرار گرفتند در حالیکه دولتهایشان از امکانات لازم برخوردارند تا همان بازدارندگی را که حزب الله از آن برخوردار است در کشور خودشان ایجاد کنند تا تمامیت ارضی و سلامت دولتها و ملتها و سرزمین عربی و تصمیم گیری ملی آنها محقق شود و به یاور مساله فلسطین تبدیل شوند.
هر لحظه که از عمر این نظامها (عربی) می گذرد و به ایجاد تغییر مبادرت نمی کنند این نظامها مشروعیت قانونی, مردمی و اخلاقی خود را از دست می دهند. پس از اینکه ارتشها منحل و به ابزاری علیه میهن و ملتهایشان تبدیل شدند این ماموریت به ملتها واگذار شده است.
چهارم اینکه ما به عنوان کشورهای عربی به باری بر دوش ایران و مساله ای علیه آن تبدیل شدیم در حالیکه ایران مساله ما نیست بلکه روزنه های نجاتمان از دست دشمن صهیونیستی بوده و هست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)