• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
بین الملل » آمریکا
انتخابات آمریکا در سایه کرونا، اعتراضات و رکود اقتصادی

(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید

با نزدیک شدن به زمان معرفی «معاون» از سوی نامزد حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری، گمانه زنی ها درباه اینکه چه فردی عهده دار این سمت مهم می شود بالا گرفته است.

>> جو بایدن از معاون اوباما تا رقیب ترامپ
>> دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا
>> نمای کلی انتخابات۲۰۲۰ آمریکا
>> نقش سوپرپک‌ها در انتخابات آمریکا
>> بررسی مشکلات آمریکا از منظر نامزد‌های انتخابات 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، بر اساس قوانین آمریکا، در جریان انتخابات ریاست جمهوری، دو فرد از هر حزب وارد رقابت می‌شوند. اولی که منتخب رأی دهندگان حزبی است، در جایگاه نامزد انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌گیرد و دومی از سوی فرد نخست به عنوان نامزد معاونت ریاست جمهوری معرفی می‌شود.
 
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
به عبارت دیگر، بر خلاف نامزد ریاست جمهوری که حمایت اکثریت حزب متبوع را پشت سر دارد، نامزد سمت معاونت ریاست جمهوری در فرآیند سیاسی، توسط سران حزبی و پشت در‌های بسته انتخاب می‌شود.
در انتخاب نامزد معاونت ریاست جمهوری، ملاک‌های متعددی مد نظر قرار می‌گیرد. اما در یک جمله می‌توان گفت که نامزد معاونت ریاست جمهوری، تکمیل کننده کمبود‌ها و نقایص نامزد ریاست جمهوری است. به عبارت دیگر، این دو نفر که از آن‌ها به عنوان «هم تیمی» یا Running Mate یاد می‌شوند، باید تا حد ممکن، متنوع‌ترین مطالبات، خواسته‌ها، علایق و تفاوت‌ها را نمایندگی کنند. به همین دلیل، مثلاً اگر نامزد ریاست جمهوری فردی مسن، سفید، لیبرال و متعلق به جنوب آمریکا باشد، فردی جوان، متعلق به گروه‌های اقلیتی، محافظه کار و متولد شمال آمریکا به عنوان نامزد سمت معاونت ریاست جمهوری معرفی می‌شود.
با توجه به این سابقه، انتظار می‌رود جو بایدن سفید پوست و سیاستمداری کهنه کار با سن بالا و گرایش سیاسی مرکزگرا از منطقه نیوانگلند، افرادی را به عنوان معاون خود مد نظر داشته باشد که دارای شاخصه‌هایی همچون مونث، رنگین پوست، جوان، چپگرا و متعلق به دیگر مناطق جغرافیایی ایالات متحده باشند.
از «کاملا هریس» سناتور ایالت کالیفرنیا، «الیزابت وارن» سناتور ایالت ماساچوست، «تمی داکورت» سناتور ایالت ایلینوی، «ول دمینگز» و «کارن بس» دو عضو مجلس نمایندگان، «سوزان رایس» مشاور امنیت ملی سابق آمریکا، «کیشا لنس باتمز» شهردار آتلانتا و «میشل لوین گریشام» فرماندار ایالت نیومکزیکو، «استیسی آبرامز»، «گرچن ویتمر» فرماندار ایالت میشیگان به عنوان گزینه‌های احتمالی معاونت جو بایدن نام برده می‌شود.
 
معلم آمریکایی: با رأی به ترامپ، حکم مرگ خود را امضا کردیم
یکی از آموزگاران اوکلاهما در مصاحبه با سی ان ان گفت: ما با بازگشت به کلاس‌های حضوری در بحبوحه کرونا، حکم مرگ خود را امضا کرده ایم.
مشروح خبر ...
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
              آخرین نظرسنجی های انتخاباتی در آمریکا                                                                                 
۹۰روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰، نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تا امروز چهارشنبه ۵ اوت، "جو بایدن" نامزد حزب دموکرات پیروز انتخابات رئیس جمهوری امریکا، ۷ ممیز چهار دهم درصد از دونالد ترامپ، رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
بر اساس گزارش موسسه نظرسنجی ریل کلیر پولیتیکس (RealClearPolitics) که روزانه آمار کلیه نظرسنجی‌های صورت گرفته رسانه‌های آمریکا درباره انتخابات این کشور و میانگین آن‌ها را ارائه می‌کند گزارش داد بایدن با ۴۹.۴ درصد امتیاز از ترامپ با ۴۲ درصد پیش است.
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
رسانه‌های معتبر آمریکا هم در نظرسنجی‌های جداگانه از پیشتازی جوبایدن نسبت به دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ خبر می‌دهند.
بر اساس نظرسنجی‌های مرکز تحقیقاتی امرسون (Emerson Electric) بایدن ۵۰ درصد و ترامپ ۴۶ درصد، هفته نامه اکونومیست (The Economist) بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۰ درصد، موسسه محافظه کار راسموسن (Rasmussen Reports) بایدن ۴۸ درصد و ترامپ ۴۲ درصد. شبکه خبری سی ان بی سی (CNBC) بایدن ۵۱ درصد و ترامپ ۴۲ درصد، دانشگاه هاروارد (Harvard University) بایدن ۵۵ درصد و ترامپ ۴۵ درصد و  پایگاه خبری هیل (The Hill) بایدن ۴۵ درصد و ترامپ ۳۸ درصد، را نشان می‌دهد.
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا در حالی گویای برتری نسبی جو بایدن است که دونالد ترامپ بار‌ها تاکید کرده که اعتقادی به نتایج این نظرسنجی‌ها ندارد. او حتی این را هم گفته که آمار نظرسنجی‌ها «جعلی» است. به اعتقاد ترامپ جمهوری‌خواهان در نظرسنجی‌ها شرکت نمی‌کنند.
علی‌رغم این موضوع، کاهش محبوبیت ترامپ حداقل در نظرسنجی‌ها را باید در پی بی‌تفاوتی ترامپ به شیوع ویروس کرونا، ضربه مهلک اقتصادی این ویروس و اعتراضات به خشونت پلیس در این کشور باید جستجو کرد.
 
              سایه بحران کرونا بر انتخابات آمریکا                                                                                         
در حالی که ۹۰روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده، بروز بحران کرونا، محاسبات تیم انتخاباتی دونالد ترامپ را برهم زده است.
براساس تارنمای خبری «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) بیماری کرونا تاکنون منجر به مرگ بیش از ۱۶۰ هزار نفر از شهروندان آمریکا شده است که اقتصاد این کشور را فلج کرده و در مورد سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری نیز تردید‌ها و گمانه‌زنی‌های بسیاری پدید آورده است.
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
تجمع معلمان آمریکایی در اعتراض به بازگشایی مدارس
صد‌ها معلم در ایالت یوتای آمریکا در اعتراض به دستور بازگشایی مدارس در این کشور تجمع کردند.
مشروح خبر ...
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
بی اعتمادی اکثر مردم آمریکا به ترامپ در مورد کرونا 
نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اکثر آمریکائیان به آنچه دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور درباره ویروس کرونا می‌گوید اعتماد ندارند.
مشروح خبر ...
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
 
 
              سایه اعتراضات بر انتخابات امریکا                                                                                            
نزدیک به ۹۰روز به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا مانده است که اعتراضات مردمی در شهر‌های مختلف این کشور تاثیر منفی بر موقعیت "دونالد ترامپ" رییس جمهوری امریکا گذاشته است.
تظاهرات اعتراض آمیز گسترده در شهر‌های مختلف آمریکا که نتیجه تبعیض‌ها علیه سیاه پوستان این کشور است و با گسترش جریان اپیدمی و همه گیری ویروس کرونا، سیاه پوستان آمریکا متوجه این واقعیت شدند که بیشترین کمک‌ها و حمایت‌ها در این رابطه برای سفید پوستان انجام می‌گیرد و سیاه پوستان از این کمک‌ها کمتر برخوردار هستند و این تبعیض‌ها خشم سیاه پوستان را برانگیخته است.
از سوی دیگر، موارد متعددی از خشونت پلیس علیه معترضان شامل مشت و لگد زدن، استفاده از شلیک گاز اشک‌آور و اسپری فلفل و حتی راندن خودرو به سمت معترضان در اعتراضات اغلب مسالمت‌آمیز، منجر به افزایش اعتراضات شده است.
 
رفتار خشونت‌آمیز پلیس کلرادو با یک خانواده سیاه پوست
تصاویری از رفتار خشونت‌آمیز پلیس ایالت کلرادو در برخورد با یک خانواده سیاه پوست غیرمسلح، بار دیگر توجهات را در فضای اینترنت به خود جلب کرد.
مشروح خبر ...
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
               سایه بحران اقتصادی بر انتخابات آمریکا                                                                                   
همه‌گیری کرونا و اعتراضات ضد نژاد پرستی در آمریکا اقتصاد این کشور را با بحران عمیقی روبرو کرده و بیکاری میلیون‌ها نفر را به دنبال داشته است.
جدیدترین گزارش‌ها در آمریکا نشان می‌دهد با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا میزان تقاضا برای بهره‌مندی از مزایای بیکاری در آمریکا رو به افزایش گذاشته و پیش‌بینی شده است تا پایان ماه جاری میلادی حدود ۵۰ میلیون نفر در این کشور شغل خود را از دست بدهند.
به نوشته روزنامه واشنگتن پست، ۱۷ هفته است که در آمریکا هر هفته بیش از یک میلیون نفر به علت ویروس کرونا بیکار می‌شوند و در هفته گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در کشور درخواست دریافت بیمه بیکاری کردند.
براساس گزارش وزارت کار آمریکا، نزدیک به ۱۷.۴ میلیون کارگر در این کشور درخواست دریافت بیمه بیکاری داشته و علاوه بر این بیش از ۱۴.۳ میلیون نفر دیگر نیز درخواست دریافت بیمه بیکاری کرونا از دولت آمریکا کرده‌اند.
طبق آمار‌های کنونی وزارت کار آمریکا، مجموع بیکاران کنونی این کشور به ۳۲ میلیون نفر رسیده است.
 
کرونا و رکود اقتصادی عرصه را بر آمریکایی‌ها تنگ کرد
پایگاه اینترنتی نیوزویک؛ گزارش داد، بررسی نتایج آمار اقتصادی در آمریکا نشان می‌دهد کرونا همه دستاورد‌های اقتصادی کشور را از بین برد.
مشروح خبر ...
(۹۰ روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
 
 
>> (۱۰۰روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۹روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۸روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۷روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۶روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۵روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۴روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۳روز) شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۲ روز)شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
>> (۹۱روز)  شدت گرفتن رقابت‌ها بر سر ورود به کاخ سفید
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)