آغاز برداشت طلای سبز
برداشت گردو از باغ های استان اصفهان آغاز شده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان گفت: برداشت محصول گردو از ۳ هزار و ۳۸۵ هکتار باغهای این استان تا نیمه اول مهرماه ادامه دارد.
احمدرضا رییس زاده پیش بینی کرد: میزان برداشت گردوی استان به حدود ۴ هزار تن برسد که در مقایسه با سال گذشته تغییر چندانی نکرده است.
وی اضافه کرد: عوارض ناشی از خشکسالی و آفت کرم خراط، عملکرد کمی و کیفی باغهای گردوی استان را کاهش داده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اجرای طرح سرشاخه کاری در هشت شهرستان گفت: در این طرح، ۱۶۰۰ اصله درخت گردو با پیوند سرشاخه اصلاح شدند و سال آینده نیز روی درختانی که سرشاخههای آن در اثر آفت خشک شده اند و یا دارای میوه نامرغوب هستند این طرح ادامه دارد.
به گفته رییس زاده شهرستانهای لنجان، سمیرم، خوانسار، کاشان، تیران و کرون، فریدونشهر، دهاقان، شهرضا و شاهین شهر و میمه بیشترین میزان تولید گردو را در استان به خود اختصاص داده اند.
استان اصفهان ۳ هزار و ۸۸۵ هکتار باغ گردو دارد که از این تعداد ۵۰۰ هکتار در مرحله قبل از باردهی هستند.
گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از منابع سرشار ویتامین و فسفر به شمار میرود.
میزان فسفر موجود در آن با ماهی و برنج و حتی تخم مرغ نیز برابری میکند.