• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۸۷۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت

فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: دشمن ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

*** هدف‌گیری پایگاه «العدید» دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار حسن حسن‌زاده روز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و همایش شوراهای ۹ نفره طرح امام جواد (ع) که در جوار حرم امام راحل برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز میثاق با امام و آرمان‌های ایشان است، گفت: امامی که استکبارستیزی را از اصول انقلاب اسلامی می‌دانست و ما افتخار می‌کنیم که در آستانه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در حرم مطهرش با آرمان‌هایش تجدید عهد می کنیم.

وی با اشاره به جنگ ۱۲روزه، افزود: به فضل پروردگار و به واسطه تلاش رزمندگان جبهه مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران، شاهد افول آمریکا و درخشش هرچه بیشتر آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم و در آینده نزدیک، یکی از پرشکوه‌ترین و باعظمت‌ترین اجتماعات ضداستکباری را در ۱۳ آبان مقابل لانه جاسوسی آمریکا شاهد خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش، تاکید کرد: تمام مدیران، فرماندهان، دانشمندان، حقوقدانان و مسئولان امروز نظام، از رأس نظام تا روسای قوا، وزرا، فرماندهان نظامی و انتظامی، پزشکان و حقوقدانان، بدون استثنا کسانی هستند که پشت میزهای دانش‌آموزی نشسته و حدود ۱۲ سال تحت آموزش و تربیت معلمان این مرز و بوم قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه افتخارات میدان‌های مختلف مرهون همین نظام آموزشی است، افزود: شهیدان حاجی‌زاده، سلامی، رشید، باقری، طهرانچی، شهریاری، فخری‌زاده و همه دانشمندان شهید، نمونه‌های درخشانی از این تربیت هستند، تمام مسئولان آینده کشور نیز قطعاً از میان همین دانش‌آموزان امروز خواهند بود.

سردار حسن‌زاده با تشریح جزئیات عملیات موشکی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: دشمن با برنامه‌ریزی برای مهار قدرت موشکی ایران از مبدا، ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

وی ادامه داد: تا موج بیست و دوم، با کاهش تعداد شلیک‌ها، درصد اصابت موشک‌ها به ۱۰۰ درصد رسید و حتی شلیک یک تک موشک نیز حساس‌ترین نقاط دشمن را هدف قرار داد. هدف‌گیری پایگاه «العدید» آمریکا نیز آن‌ها را به آتش‌بس التماسی واداشت. این موفقیت‌ها، محصول تربیت در آموزش و پرورش و کلاس‌های درس است.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با انتقاد از نگاه صرفاً آموزشی به مدارس، تصریح کرد: مدرسه، جامع‌ترین جامعه کوچک برای تمرین اداره جامعه است. دانش‌آموزان امروز، مدیران و حکمرانان فردای کشورند. شوراهای ۹ نفره باید با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و والدین، مسائل مدرسه را احصا و برای رفع آنها راه‌حل بیابند، برنامه‌ریزی و با مشارکت همگانی اجرا کنند.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی، اردوهای تفریحی، زیارتی و راهیان پیشرفت، از جمله زمینه‌های فعالیت این شوراهاست. اگر این مشارکت و کار گروهی در مدارس نهادینه شود، در پنج تا ۱۰ سال آینده شاهد تحول در حکمرانی و کارآمدی اداره کشور خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان، گفت: امسال باید پیام دانش‌آموزان و جوانان به آمریکا این باشد که جنایت و تهاجم، فقط بیداری ملت‌ها را در پی دارد.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد در سه محور «غنی‌سازی اورانیوم»، «توان موشکی» و «نفوذ منطقه‌ای» ما را محدود کند، اما ۱۳ آبان امسال شاهد خواهیم بود که دانش‌آموزان با در دست گرفتن پرچم‌های جبهه مقاومت، نمایش دست سازه‌های موشکی و هسته‌ای و تصاویر شهدا، عزم خود را برای ایستادگی و رساندن ایران به قله‌های پیشرفت نشان می‌دهند.

سردار حسن‌زاده خاطرنشان کرد: این حرکت با عظمت، که با هدایت شوراهای ۹ نفره به عنوان اولین برنامه قله‌ای انجام می‌شود، قطعاً در مواضع دشمن تأثیر خواهد گذاشت.

این مسئول با قدردانی از تولیت و مدیران حرم امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: بسیاری از مراسمات ارزشی و انقلابی و مناسبت‌های ملی و مذهبی در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از گذشته درس بگیرید.....و..از خطرات و فرصت های تکنولوژی نوین آگاه و بروز شوید...تا حوادث تلخ گذشته را تکرار نکنید
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تقلبی بودن عصاره زعفران
بررسی مشکلات عمرانی شهرستان شهریار با حضور مسئولان
کدو‌هایی که آجیل می‌شوند
مسئولان سلماس از همسر شهید اسماعیل زارعی تکریم کردند
کادر درمان نیروی زمینی سپاه حضور فعال و مؤثری در مناطق محروم دارد
آغاز به‌کارکنفرانس ملی آینده‌نگاری فناوری و نقش آن در حکمرانی
بیش از ۳ هزار و۸۶۰ زوج نابارور زیرپوشش بیمه سلامت هستند
صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود
برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری در خوی با محوریت الگوی کشت و سازگاری با تغییر اقلیم
خلیج فارس همچنان مواج و متلاطم
تجلیل فرمانده سپاه خوی از پرستاران به مناسبت روز پرستار
کمینه و بیشینه دمای پنجم آبان ماه در سمنان
ارتقای دانش رسانه‌ای در فضای هوش مصنوعی
تشدید برخورد پلیس با خودرو‌های نامتعارف در کردستان
برداشت ۵ تن زعفران در یزد
برگزاری همایش بین المللی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت
ظرفیت خانواده دانش‌آموزی برای ترویج مصرف کالای ایرانی
آزادی ۸۰ زندانی در کهگیلویه وبویراحمد به میمنت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
اعلام فرایند و شرایط ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی روستا
ایران، کانون تصمیم سازی اقتصادی منطقه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
پیگیری مشکلات بیماران در بیمارستان‌ها
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)