• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
اقتصادی » مسکن
سهند در مسیر شتاب گیری؛

وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت: این شرکت در چارچوب اجرای طرح نهضت ملی مسکن، رویکردی مسئله‌محور و اجرایی را در پیش گرفته تا طرح‌ها از وضعیت رکود خارج شده و به مرحله بهره‌برداری نزدیک شوند.

وقتی حل مسئله جای توقف طرح‌ها را می‌گیرد

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، فرهاد سعیدی ، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند گفت:این شرکت در چارچوب اجرای طرح نهضت ملی مسکن و با آغاز دولت چهاردهم، رویکردی مسئله‌محور و اجرایی را در پیش گرفته تا طرح ها از وضعیت رکود خارج شده و به مرحله بهره‌برداری نزدیک شوند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند افزود: در همین دوره، با تمرکز بر ساماندهی فرآیندهای قانونی و بانکی، پروانه ساخت ۸ هزار و ۴۸۴ واحد مسکونی صادر و برای ۵ هزار و ۷۱ واحد نیز قرارداد مشارکت مدنی با بانک‌های عامل نهایی شده است. این اقدامات زمینه لازم برای تثبیت جریان ساخت‌وساز در پروژه‌های نهضت ملی مسکن را فراهم کرده است.

وی گفت:در حال حاضر، هزار و ۲۵۹ واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر جدید سهند در آستانه تکمیل قرار دارند. از این تعداد، ۹۵۷ واحد در صورت تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز، قابلیت بهره‌برداری تا اسفندماه ۱۴۰۴ را خواهند داشت.

علاوه بر این، بیش از ۵ هزار واحد مسکونی در این شهر به پیشرفت فیزیکی بیش از ۵۰ درصد رسیده‌اند. استمرار روند اجرایی این طرح ها، منوط به تأمین به‌موقع منابع مالی از سوی متقاضیان و بانک‌ها و همچنین تکمیل شبکه‌های زیربنایی است؛ موضوعی که در صورت تحقق، امکان افتتاح گسترده واحدها در بازه یک‌ساله آینده را فراهم خواهد کرد.

فرهاد سعیدی گفت: طرح های ۴۶۸ واحدی فخر یک، ۲۶۰ واحدی فخر دو، پروژه ۷۶۸ واحدی چشمه و پروژه ۱۱۷ واحدی نارون که با مشکلات اجرایی و مدیریتی مواجه بودند، با طرح موضوع در شورای مسکن استان، بررسی کارشناسی و انتخاب سازندگان جدید، از وضعیت توقف خارج شده و هم‌اکنون با شتاب مناسبی در حال اجرا هستند.

در نگاه توسعه‌محور به آینده شهر، فاز ۵ شهر جدید سهند با وسعت ۳۶۴ هکتار به‌عنوان موتور محرک گسترش سکونت و خدمات شهری تعریف شده است.

تاکنون آماده‌سازی ۲۰ هکتار از این فاز برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به انجام رسیده و سایر بخش‌ها نیز در دستور کار قرار دارد. همچنین عملیات اجرایی ۲ هزار و ۸۹۰ واحد مسکونی در این فاز، در هفته دفاع مقدس سال ۱۴۰۴ آغاز شده و اکنون مراحل اجرایی آن‌ها در حال پیگیری است.

طی دولت چهاردهم، عملیات ساخت ۷ باب مدرسه در نقاط مختلف شهر، به‌ویژه در مجاورت پروژه‌های نهضت ملی مسکن، آغاز شده که برخی از آن‌ها در آستانه بهره‌برداری قرار دارند. بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۳ باب مدرسه برای سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۶ آماده استفاده خواهد بود.

همچنین یکی از مدارس در حال احداث با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد، به‌منظور تکمیل و بهره‌برداری نهایی به اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان واگذار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرعه کشی ۶۸۳ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در فارسان چهارمحال و بختیاری
اجرای ۱۲ طرح آماده‌سازی معابر مسکن ملی استان اردبیل
محکومیت استقلال خوزستان، هوادار و نود ارومیه در کمیته وضعیت
اصلاح سبک زندگی؛ مهم‌ترین راهکار پیشگیری از فراموشی و آلزایمر
فردا ۲۴ بهمن، آغاز نام نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در بخش کیش
پخش جزخوانی قرآن دانش‌آموزی از قاب شبکه خاوران و شبکه های سراسری
آغاز نام نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا‌ها از فردا در همدان
امروز؛ برگزاری آزمون بسندگی زبان فارسی ویژه دانشجویان بین‌الملل
اطلاعیه مراسم تشییع پیکر شهید سروان مرتضی کشاورز راد
ملت ایران ؛ آینه تمام قد اتحاد برای آبادی وطن
۱۰ هزار رأس دام و طیور عشایری در اردبیل واکسینه شدند
تاکید بر صیانت هوشمندانه از میراث تمدنی دامغان
تنفس هوای قالب قبول در تهران
انتشار فصلنامه «شیراز» با پرونده ویژه جنگ ۱۲ روزه
ارزش سهام سایپا ۳۳۶ همت؛ عرضه در بورس به‌زودی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی با اهدای عضو جاودانه شد
تعریض پل بیستون یک اولویت مهم برای روان سازی ترافیک بزرگراه کربلا است
برگزاری رویداد خط و خبر در خراسان جنوبی
پنج قضاوت رضانژاد در لیگ والیبال بانوان آسیای مرکزی
دستیار هوشمند میراث فرهنگی با دقت ۹۰٪ هدف‌گذاری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)